Ankara burun estetiği

cigilipap

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2025
8
1
1
30
Merhaba Ankara’da burun estetiği yaptıracağım. Uzun süredir araştırmalarım devam ediyor fakat yakından takip ettiğim bir doktoru etik nedenlerle elemek durumunda kaldım bu yüzden bir kaç doktor için fikrinizi almak istiyorum aralarında bilgi sahibi olduğunuz olumlu- olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.

1- Ozan luay abbas

2- Ahmet Gürhan dülgar

3- Ferhat Şimşek

4- Mustafa Çelik

5- Hasan guliyev

6- doğan atan

Mustafa çelikten uzak durun piyasanın altında ama bir kez olacaksınız ve kesin kararlıysanız imkanlarınızı zorlayın uzun ve zor bi süreç.
Diğer isimleri bilmiyorum. Ben serdar başere ameliyat oldum alternatif olarak vedat taşı öneririm iyice araştırın istediğiniz burun şeklinden emin olun ameliyat olanlarla görüşün

Mustafa çelikten uzak durun piyasanın altında ama bir kez olacaksınız ve kesin kararlıysanız imkanlarınızı zorlayın uzun ve zor bi süreç.
Diğer isimleri bilmiyorum. Ben serdar başere ameliyat oldum alternatif olarak vedat taşı öneririm iyice araştırın istediğiniz burun şeklinden emin olun ameliyat olanlarla görüşün
Evet bende direkt eledim şikayet sayısı fazla. Şu an aday sayımı çok daha indirdim dört kişi arasından seçim yapacağım. Ozan bey konusunda daha sıcak bakıyorum ama Ferhat Şimşek de beğendim. Bir de doğan atan fakat aşırı doğal yapılmamış gibi görünüyor tamamen doğal olmasını isteyip istemediğimden emin değilim 🙄😁

Merhaba Ankara’da burun estetiği yaptıracağım. Uzun süredir araştırmalarım devam ediyor fakat yakından takip ettiğim bir doktoru etik nedenlerle elemek durumunda kaldım bu yüzden bir kaç doktor için fikrinizi almak istiyorum aralarında bilgi sahibi olduğunuz olumlu- olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.

1- Ozan luay abbas

2- Ahmet Gürhan dülgar

3- Ferhat Şimşek

4- Mustafa Çelik

5- Hasan guliyev

6- doğan atan
İbrahim Hiraya baktınız mi

Sizin hatırlatmanızla tekrar iletişime geçtim bir cevap verdiklerine iki gün sonra dönüş sağlıyorlar. İlgi şahane anlayacağınız 😒 ameliyat öncesi böyle olan sonrasında hiç ilgilenmez

Merhaba ne yaptınız bi karar verebildiniz mi
Merhaba. Evet Ozan Luay beye ameliyatımı oldum. Bugün üçüncü günüm ama sürecim çok güzel ilerliyor. Sıfır ağrı sıfır acı şu an için mutluyum. Ozan beyin iletişimi çok güçlü kendisi maddi kısımdan önce sizin istek ve ihtiyaçlarınıza göre hareket ediyor. O yönden şu anlık memnuniyetim yüksek. Sadece şişlik ve morluk oluştu. İnce derili ve beyaz tenliyim. Çok normal sayılabilecek seviyelerde fakat çabuk iletiyor her gün daha azalmış olarak uyanıyorum.

Merhaba. Evet Ozan Luay beye ameliyatımı oldum. Bugün üçüncü günüm ama sürecim çok güzel ilerliyor. Sıfır ağrı sıfır acı şu an için mutluyum. Ozan beyin iletişimi çok güçlü kendisi maddi kısımdan önce sizin istek ve ihtiyaçlarınıza göre hareket ediyor. O yönden şu anlık memnuniyetim yüksek. Sadece şişlik ve morluk oluştu. İnce derili ve beyaz tenliyim. Çok normal sayılabilecek seviyelerde fakat çabuk iletiyor her gün daha azalmış olarak uyanıyorum.
Çok gecmıs olsun resim gönderme şansınız varmı

Teşekkür ediyorum. Şu an için maalesef yok benim derimden dolayı burun sırtım olması gerekenden fazla şiş o yüzden gerçeği yansıtmıyor. Ama indiği zaman sizi güncellemeye çalışırım tabiki

Benim 3 yıl oldu bu yazıklarınızı hiç araştırmadım Vildan Baştürk tutar a oldum ben memnunum şekli tam oturdu ödem falan kalmadı
Çok ilgili kibar bir kadındı
Süreç biraz zor geçse de ilerleyen zamanlarda hiç ameliyat olmamış gibi oluyorsunuz hızlı iyileşiyorsunuz

Çok sevindim sizin adınıza🥰🥰🥰 Güzel günlerde kullanın, şans getirsin🙏🏻

Back
X