• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Burun estetiği

Sabibrah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Öncelikle herkese merhaba Ankara'da özel klinikte 07.04.2026 da rinoplasti oldum, şu anda 5. Haftam bitti bu süreci takip etmek isteyenler için paylaşmak istedim, resimlerimi Eke ekliyorum ara ara eklemeler yapacağım, şu an için burnumun şeklinden memnun değilim çünkü sola yamuk, gören çoğu kişi daha ben sormadan burnun da sola yamulma olmuş diyor, tatbiki doktoruma sordum bunun ödem olduğunu söyledi ve üçüncü ayda tekrar değerlendireceğini söyledi ayrıca ilk tamponlarim çıktıktan sonra ilk bir ay gece gündüz sonraki ay da geceleri ara ara gündüzleri de burun şekillendiriciyi takmami istedi, bir ay kontrolünde sağa masaj yapmamı söyledi şu ana kadar burnumda düzelme yok.

Benimki de saga yamuldu 🫣😂yandan harika önden beğenmiyorum.demekki bu kadar oluyormus.

Ankara eda horozu araştırın derim. Ben memnun kaldım.

Ne kadar oldu ameliyat olalı, nereye hangi doktora yaptirmistınız, revizyon düşünüyor musunuz
Ben 2 sene önce revizyon oldum.ankarada bir doktora özelde oldum.eskisine göre çok iyi ama yine istediğim gibi olmadı 😔

Ben 2 sene önce revizyon oldum.ankarada bir doktora özelde oldum.eskisine göre çok iyi ama yine istediğim gibi olmadı 😔
Ben biraz Kendi durumumu inceledim bende ameliyat öncesi burnumun sol hattından sola doğru hafif septum deviasyon vardı ameliya öncesi raporum var ama dıştan olan her hangi bir eğrilik yoktu bunu doktoruma sordum horlamam olduğunu söyledim bu durum düzelir mi dedim düzelir dedi ama şimdi dışarıda da sola yamuk bir burun var, şu an için 7. Haftam bitiyor, doktorum sorun olmadığını ve düzeleceğini söylüyor fakat bun bu durumdan endişeliyim, revizyon gibi duruyor fakat aynı doktora buna cesaret edemem, revizyon aynı doktora mi oldunuz, sizin yamukluk neden kaynaklanmış olabilir

Aynı doktora olmadım.baska doktora oldum.ilk ameliyatimda da sağa eğrilik vardı.bu doktor yüzün asimetrik dedi.acaba onlami ilişki li bilemiyorum 🤔.

Öncelikle 5. Hafta erken. Gecedebilir. Profilden ameliyat çok başarılı görünüyor. Önceki burnunuzda burun ucunuz etli yağlı burun tipine benziyor bu çok kuculmuyor. Bende de asimetri kaldı mesela. Önceden de asimetri vardı. Genel olarak ben ameliyat masası fotoğrafını çok beğendim. 4 ay dan sonra ödem iniyor zaman verin inşallah sizin geçer

Öncelikle 5. Hafta erken. Gecedebilir. Profilden ameliyat çok başarılı görünüyor. Önceki burnunuzda burun ucunuz etli yağlı burun tipine benziyor bu çok kuculmuyor. Bende de asimetri kaldı mesela. Önceden de asimetri vardı. Genel olarak ben ameliyat masası fotoğrafını çok beğendim. 4 ay dan sonra ödem iniyor zaman verin inşallah sizin geçyir

Öncelikle 5. Hafta erken. Gecedebilir. Profilden ameliyat çok başarılı görünüyor. Önceki burnunuzda burun ucunuz etli yağlı burun tipine benziyor bu çok kuculmuyor. Bende de asimetri kaldı mesela. Önceden de asimetri vardı. Genel olarak ben ameliyat masası fotoğrafını çok beğendim. 4 ay dan sonra ödem iniyor zaman verin inşallah sizin geçyir
Yorumunuz da verdiğiniz destek için tşk ederim 🙏 benim ameliyat öncesi burnumda dıştan görünen bir eğrilik yoktu ama içten burun orta hattan hafif sola septum deviasyon vardı fakat benim gördüğüm sol taraf daha içeri girilmiş ama dediğiniz gibi süreç şu an çok yeni doktorum da ödem dedi beklemekten başka çare yok fakat hep aynı yöne eğrilik hiç düzelmiyor

Yorumunuz da verdiğiniz destek için tşk ederim 🙏 benim ameliyat öncesi burnumda dıştan görünen bir eğrilik yoktu ama içten burun orta hattan hafif sola septum deviasyon vardı fakat benim gördüğüm sol taraf daha içeri girilmiş ama dediğiniz gibi süreç şu an çok yeni doktorum da ödem dedi beklemekten başka çare yok fakat hep aynı yöne eğrilik hiç düzelmiyor
Rica ederim zorlayıcı yıpratıcı bir süreç ameliyat kararı vermek hatta olmak bile daha kolay. Tek tarafli masaj vs önerdi mi önerdi ise mutlaka yapın

Back
X