• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi iğrenç hissediyorum aylardır.. estetik faciasiyim resmen

prensescass

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
3
2025 ocak ayında burun ameliyatı oldum. hem nefes sorunum vardı olmuşken estetik de oldum. aynı doktor 5 yıl önce ablamı da ameliyat etmişti onunki güzel olmuştu bu sebepke güvendim zaten aile dostumuzdu. ablam da ben de kalın deriliyim. burnumla ilgili cok sorunum yoktu, kemeirm falan yoktu sadece burnumun ucunun kalkmasını ve kücülmesini istemistim. burnumun üst kısmı inceydi. fakat ameliyattan sonraki sonuc cok kötüydü. belki ödemdir diyip bekledim ama nadile. bi de dr ameliyattan 5 ay sonra bana dolgu yaptı bu burnumu büyüttü. ayrıca kemer oluştu burnumda. kolumella sarktı. ayrıca hicbir kalkıklık yok. doktor bir de aile arkadaşımızdı hiç yardımcı olmadı, hakkımızı aramaya çalışınca gelin bizi istemiyoesaniz başka de arkadaşa yaptıralim falan dediker ama ASLA güvenmiyorum. okula gidiyorum yazı da stajım olucak o yüzden en erken eylül-ekim gibi ameliyat olabileceğim. fakat 4-5 ay daha beklemeye gücüm kalmadı. okula bile gitmiyorum evden dışarı çıkmıyorum. fotoğraf bile çekilmiyorum, aynaya bakamıyorum. arkadaşımın nişanı düğünü var ona bile gitmek istemiyorum. yazın tatile gitmek istemiyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum burnumun çirkinliğinden. ben bu haldeyken sorumluların mutlu hayatlarına devam etmesi çok koyuyor. bir de doktor konusunda cok güvensizim artık. ama tek bir kötü yorumu olmayan doktor da yok. bu yüxden de korkuyorum 2. ameliyat da olmazsa diye.. zaten cok yaralandım daha dazla üzülmek istemiyodum.. hem sizden dr önerisi hem de dertleşmek istedim buraya kadar okuyan varsa sağolsun.

kolumella sarktı

Kalın derili burunda, bunu zaten dikişlemesi, bir şekilde kaldırması gerekmiyor mu? Bence başka doktordan görüş al.

Benim bildiğim kalın derili burunda, burun delikleri alttan kesilip küçültülecek şekilde ayarlanıyor., kolumella denen yere de dikiş atılıyordu.

Kalın derili burunda, bunu zaten dikişlemesi, bir şekilde kaldırması gerekmiyor mu? Bence başka doktordan görüş al.

Benim bildiğim kalın derili burunda, burun delikleri alttan kesilip küçültülecek şekilde ayarlanıyor., kolumella denen yere de dikiş atılıyordu.
dikiş var zaten kolumella da ama aşağı doğru sarktı ve cok kaba bir yara izi duruyor. orayı da becerememiş. ayrıca burun kanatlarımı kesip kücültmesini istemiştim onu da yapmamış. ne yaptığı belli değil adamın.

dikiş var zaten kolumella da ama aşağı doğru sarktı ve cok kaba bir yara izi duruyor. orayı da becerememiş. ayrıca burun kanatlarımı kesip kücültmesini istemiştim onu da yapmamış. ne yaptığı belli değil adamın.

Üzüldüm ya sizin için. Benim de burnum kalın derili. Cesaret edemiyordum ameliyata, böyle yorumlarla hiç edemiyorum :/

Üzüldüm ya sizin için. Benim de burnum kalın derili. Cesaret edemiyordum ameliyata, böyle yorumlarla hiç edemiyorum :/
bence çok kötü bi kemeriniz falan yoksa olmayın. o instagramdaki barbie burunlar gibi olamiyor bizimki :( ne hayallerle gitmiştim şimdi eski burnumu mumla arıyorum.

merhaba görsel atabilirseniz sevinirim

bence çok kötü bi kemeriniz falan yoksa olmayın. o instagramdaki barbie burunlar gibi olamiyor bizimki :( ne hayallerle gitmiştim şimdi eski burnumu mumla arıyorum.
artık herkes barbie burun aynı dudak sizce güzeller mi merak ettiğimden soruyorum

artık herkes barbie burun aynı dudak sizce güzeller mi merak ettiğimden soruyorum
cok kalkık olmadıgı sürece minik ve kalkık burunları seviyorum. barbie değil de şu tarz dogal ama minik, kalkik bi burun istiyodum cocuklugumdan beri bu yüzden olmak istemiştim.

Eklentiler

• IMG_6949.webp
    IMG_6949.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 700
  • IMG_6956.webp
    IMG_6956.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 815
Aslında burnunuz uzun değil istediğiniz şekilde bir burun olur ama fotodaki kızların cildi ince o kadar incelmez. Kalın deri böyle bir şey maalesef ama Kemer dışında önden kötü görünmüyor

En azından beceriksiz olduğunu bilip nerde durması getektiğini bilmiş revizyona pay bırakmış derine burnuna öyle hasar vermemiş benimki beceriksiz olduğunu farkında değil en tehlikeli dr tipi bu bence adam yamuğu düz görüyor burun kemiğime bile öyle bir hasar vermiş ki nerdeyse 1 sene oldu hala burnum ağrıyor kanat kesmemiş mesela ne güzel bunlar geri dönüşsüz işlemler benimki öyle bi kesmişki kanat bırakmamış bu sefer kestiği parçayı geri dikmeyi denemiş yamuk burna parça pinçik dikili deri vardı her tarafında ve kalıcı iz kaldı 1 tane ameliyat geçirdiğim halde burnumda öyle bi hasar bıraktı ki revizyonda doktor bulmakta zorlanıyorum bana yaşattığının bin mislini yaşar inşallah

Ameliyat sonrası yasyamuk burun odama gelip bana dedi ki burnun çok güzel oldu ve bence ciddiydi bu en tehlikeli tip bence burun kanadından çok fazla sorun yaşayan var inan iyi
Ki dokunamış ilerde içine sinen istediğin doktora düzelttirirsin

Aslında burnunuz uzun değil istediğiniz şekilde bir burun olur ama fotodaki kızların cildi ince o kadar incelmez. Kalın deri böyle bir şey maalesef ama Kemer dışında önden kötü görünmüyor
evet ama maalesef ben bunu bilmiyordum doktor da bir şey söylemedi parasını almmak için. önden de büyük bence :(

En azından beceriksiz olduğunu bilip nerde durması getektiğini bilmiş revizyona pay bırakmış derine burnuna öyle hasar vermemiş benimki beceriksiz olduğunu farkında değil en tehlikeli dr tipi bu bence adam yamuğu düz görüyor burun kemiğime bile öyle bir hasar vermiş ki nerdeyse 1 sene oldu hala burnum ağrıyor kanat kesmemiş mesela ne güzel bunlar geri dönüşsüz işlemler benimki öyle bi kesmişki kanat bırakmamış bu sefer kestiği parçayı geri dikmeyi denemiş yamuk burna parça pinçik dikili deri vardı her tarafında ve kalıcı iz kaldı 1 tane ameliyat geçirdiğim halde burnumda öyle bi hasar bıraktı ki revizyonda doktor bulmakta zorlanıyorum bana yaşattığının bin mislini yaşar inşallah
ya geçmiş olsun size.. aslında cok iyi bi dr da düzeltebilir belki sizin islemlerinizi ama fiyatlar ucmus :110:evet resmen bu herif hiçbirşey yapmamış ameliyatta bir de 4 saat sürdü.. o da bana dedi burnun fındık gibi oldu diye hicbisi olmadı

doktorunuz ne diyor bu duruma sanki h,ç dokunmamış gbi

doktorunuz ne diyor bu duruma sanki h,ç dokunmamış gbi
sen böyle istedin doğal istedin diyip tersledi beni. gel törpüliyim hemen kemerini dedi ama korktum anestezisiz, o yüzden dolgu yaptı(zararlı olduğunu bilmiyordum) dava acıcaz falan diyince de gelin revizyon yapalım dedi ama istemiyoeum. dava da acamiyorum cünkü 2 dr girdi ameliyatıma biri nefes sorunum vardı diğeri estetik icin dava edersem öbür doktora da açmış plucam. bi de aile dostımuzfu dediğim gibi ama adamlar hep bana bağırdı ılımlı yaklaşmadı ben de allaha havale ettim artık napiyim :(

Back
X