- Emoji Skoru
- 12
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi prensescass
2025 ocak ayında burun ameliyatı oldum. hem nefes sorunum vardı olmuşken estetik de oldum. aynı doktor 5 yıl önce ablamı da ameliyat etmişti onunki güzel olmuştu bu sebepke güvendim zaten aile dostumuzdu. ablam da ben de kalın deriliyim. burnumla ilgili cok sorunum yoktu, kemeirm falan yoktu sadece burnumun ucunun kalkmasını ve kücülmesini istemistim. burnumun üst kısmı inceydi. fakat ameliyattan sonraki sonuc cok kötüydü. belki ödemdir diyip bekledim ama nadile. bi de dr ameliyattan 5 ay sonra bana dolgu yaptı bu burnumu büyüttü. ayrıca kemer oluştu burnumda. kolumella sarktı. ayrıca hicbir kalkıklık yok. doktor bir de aile arkadaşımızdı hiç yardımcı olmadı, hakkımızı aramaya çalışınca gelin bizi istemiyoesaniz başka de arkadaşa yaptıralim falan dediker ama ASLA güvenmiyorum. okula gidiyorum yazı da stajım olucak o yüzden en erken eylül-ekim gibi ameliyat olabileceğim. fakat 4-5 ay daha beklemeye gücüm kalmadı. okula bile gitmiyorum evden dışarı çıkmıyorum. fotoğraf bile çekilmiyorum, aynaya bakamıyorum. arkadaşımın nişanı düğünü var ona bile gitmek istemiyorum. yazın tatile gitmek istemiyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum burnumun çirkinliğinden. ben bu haldeyken sorumluların mutlu hayatlarına devam etmesi çok koyuyor. bir de doktor konusunda cok güvensizim artık. ama tek bir kötü yorumu olmayan doktor da yok. bu yüxden de korkuyorum 2. ameliyat da olmazsa diye.. zaten cok yaralandım daha dazla üzülmek istemiyodum.. hem sizden dr önerisi hem de dertleşmek istedim buraya kadar okuyan varsa sağolsun.