ankara burun estetiği

bende arıyorum lutfen olanlar bı yardımcı olsun bıkac ısmı arastırdım ama benım hem saglık hem estetık ıstegımı karsılayacaklar mı bılmıyorum!!!!

ankarada hem işin ehli ,hemde uygun fiyata burun yapan estetik cerrahı diyorum ???
Haldun kamburoğlu var bu forumdan araştırın isterseniz ameliyat olanlarında resimlerine bakabilirsiniz ben serdar öztürk de iyi diye duydum ikisini araştırın ve mail atıp fiyat alın kızlar ben ikisininde fiyat aralığını biliyorum ama şimdi burdan yazmayım doktora mail atınca hemen geri dönüş yapılıyo

Daha çok yeni olduğu sonuç nasıl olacak bilmiyorum ama doktorumun tutumundan çok memnun kaldığımı ve şimdiye dek büyük bir ağrı çekmediğimi söyleyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada yoğunlaşılan ısımlerı araştırdıgımda hep olumsuz şeyler cıkıyor. Memnun olanından çok memnun olmayanları var. Nasıl karar verecegiz yahu. İlla ki İstanbul'a mı gitmek gerekiyor.

Sayfa Sayfa Muhammet Dılber Emre Ilhan resmı var. Ankarada amelıyat yapanların resımlerını yalvararak alabılıyoruz. Bu nedır yahu?Bır fıkrımız olmadan mı gıdelım.

Volkan Tayfur'a amelıyat olan varsa bana ozelden yazabilir mi?

ben kararımı verdim Nisan ya da mayıs gibi olacağım inşallah.eşim ameliyat oldu memnun kaldı Dr.Muhitdin Eski den.muayene ücretsiz.ameliyat sonrasını çok çabuk atlatıyor hastaları.muayenehanesinde de gördüm.alçı alınmış 10 günlük hastalarını.ameliyat olmamış gibi doğal güzellik konduruyor.

Eklentiler

• 20130104_200824.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 1.096
  • 20130104_200804.webp
    32 KB · Görüntüleme: 808
  • image[1].webp
    80,7 KB · Görüntüleme: 1.043
Biz şu ana kadar 4 doktor gezdik:

* Serdar Öztürk: Orta derecede ilgilendi. Nefes alma sorununun halledilebilmesi için burun içindeki konkaların (halk arasında burun eti dediğimiz şey) yakılacağından bahsetti. Yapacağı burun şeklini, resim çekip, burnun üzerini kağıt ile kapatarak tarif etti! Bol bol başarılı hasta / burun resmi gördük. Karşılaşılabilecek olumsuz sonuçlar neticesinde revizyon ameliyatı konusundaki politikalarını sorduğumuzda ücretsiz gerçekleştirdiklerini söyledi ancak sürekli "biz de böyle olumsuz şeyler hiç olmaz, hiç bir hastamda böyle bir şey olmadı" v.b. yaklaşım çok inandırıcı olmadı!. En nihayetinde internetten de araştırdığımız kadarıyla ameliyatlarda %5'lik bir revizyon ihtimali olduğu tüm dünyada kabul gören bir oran.

* Cevdet Murat Akagün: İlgiliydi, konkaların yakılmasının çözüm olamayacağını, bunların yakılsa da tekrar büyüdüğünü kendisinden öğrendik! Yapacağı burun şeklini, resim çekip cep telefonunda photoshop benzeri bir programda resim üzerinde oynayarak gösteriyor. Revizyonları ücretsizmiş.

* Muhiddin Eski: İlgiliydi. Diğerleri daha çok estetik açıdan yaklaşırken nefes alma problemim üzerinde en çok duran kendisiydi. İlk 2 doktorun söylemediği / yapmadığı açıklamalarda bulundu. Nefes alma problemimin nasıl çözüleceğine dair görseller üzerinden detaylı açıklamalarda bulundu. Revizyon konusunda, "biz de pek olmaz" dedi ve "bizden kaynaklanan bir sorun olursa" ücretsiz yapıyoruz dedi! Bu hoşuma gitmedi çünkü garanti kapsamında satıcısına götürdüğünüz bir mal için "kullanıcı hatası" bahanesiyle geri döndürülme gibi bir durum olabilir!

* Ferruh Bingöl: Şu ana kadar gittiklerimiz arasındaki en ilgili doktordu. Önce nefes alma probleminin nasıl halledileceğini anlattı, detaylı bir şekilde. Burnuma baktığında diğer 3 doktorun görmediği (ya da görmüş olsalar da söylemedikleri) asimetrileri ve eğrilikleri anlattı. Bol bol daha önceki hastalarından 'öncesi / sonrası' resmi gösterdi.

Birkaç doktor gezdikten sonra insan şunu anlıyor:

1. Öncelikle şunu kabul etmek gerekiyor, ameliyatlarda %5 ihtimalle istenmeyen bir sonuç elde edilmesi dünyaca kabul edilen bir oran. Yani ben de o %5'ten biri olabilirim.

2. Ön bilgi aldığımız tüm doktorlar illa ki başarılı doktorlar ama birkaç sitede de okuduğum gibi galiba doktor seçiminde sizi en çok etkileyen şey doktordan görüşme sırasında aldığınız güven duygusu (bunu doktordan aldığınız enerji / elektrik olarak da tarif edebilirsiniz). Şu ana için bize bu güveni sağlayan Ferruh hoca oldu.

Fiyata gelince, özelden sorarsanız cevaplayabilirim çünkü hepsi fiyatın kişiden kişiye ameliyatın zorluğuna göre değiştiğini söyledi.

Karar verip 1 ay içinde ameliyat olacağım; inşallah sonrasında da bilgilendirmeye devam edeceğim.

ben de haldun kamburoğlu ile de bir görüşün derim ben kendisinin hastasıyım, kesinlikle çok ilgili, hasta konforuna çok önem veriyor, benim ameliyatımdan sonra yurtdışına gitmişti saat farkı da çok fazlaydı orada bile yanıtsız bırakmadı Ferruh Beyde farklı operasyonlardan memnun kalan tanıdıklarım var genel olarak olumlu yorumları..

Kızlar dr eren taştan ı önerenler var mı acaba bilgi verirseniz sevinirim acil lazım

ankara da bu işin ehli eren bey cok ilgili bir Dr hastalarının tum sorularını cevaplıyor il K ameliyat veya revizyon bir defa olsun tam olsn dyrsanz dogru secim ozellikleri kaburga kıkırdagında kendi tekniğiyle dunya lütarutuna girmis basarili doktordur

eren taştan hangi hastanede acaba?ve hastalarının fotoğraflarını gördünüzmü?
en önemlisi doğal ve nefes alabilen bi burun yapıyormu sizce

fotoğrafınız varmı acaba

Canım beE="matemm, post: 40114926, member: 514295"]eren taştan hangi hastanede acaba?ve hastalarının fotoğraflarını gördünüzmü?
en önemlisi doğal ve nefes alabilen bi burun yapıyormu sizce[/QUOTE]

Canim ben muhammet beye revizyon ameliyatı olucam eren beyin de kaburga konusunda başarısı ve alma tekniğini bildiğim için girmesini bn iistedim. .eren bey hastasının tum sorularını karşılayan bir Dr

kararınızı verdinizmi?

nefes problemleri ve kemik eğriliğinden dolayı kbb cerrahı bulmam gerekiyor hacettepede buldugum ısım oguz ogretmenoglu idi. diğer doktorları ilk defa duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…