Canım sorun eşimdeydi benim sperm sayısı azdı kalite falan 5aa dediler ama Allah emretmeyince olmuyorAy cok uzuldm.yaa sorun neydi cnm szde tam yaaa embryo nasil.kalitedeydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sorun eşimdeydi benim sperm sayısı azdı kalite falan 5aa dediler ama Allah emretmeyince olmuyorAy cok uzuldm.yaa sorun neydi cnm szde tam yaaa embryo nasil.kalitedeydi
Ben iki defa Ankara Centrumda tüp bebek denedim kesinlikle tavsiye etmiyorum. Recai pabuccu kesinlikle psikolojiden anlamiyor o kadar geriyor ki insani kesinlikle ticarethane gibi ben de ilk oraya gittim. En iyisi diye ama çok pişman oldum ayrıca merkezin 1. Katında ilaç da satıyorlar kesinlikle kutu başına 2017 yılında 30 40 tl fazla para alıyorlar bilginiz olsunMerhaba hanımlar Ankara centrum'da daha önce tüp bebek tedavisi görenler oldu mu veya orada tedaviye başlamayı düşünenler. Bizde nasip olursa Aralık'ta denemeyi düşünüyoruz, yardımcı olur musunuz lütfen? Bide Dr.Recai pabuçcu ile ilgili düşünceleriniz nelerdir? Kendisi nasıl bir doktor ? Konu hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler..!
Cnm su an satmiyolar sanrm.ilac recai.hooca aslnda ole birindegl ama kmisi cok memnun kimisi deglBen iki defa Ankara Centrumda tüp bebek denedim kesinlikle tavsiye etmiyorum. Recai pabuccu kesinlikle psikolojiden anlamiyor o kadar geriyor ki insani kesinlikle ticarethane gibi ben de ilk oraya gittim. En iyisi diye ama çok pişman oldum ayrıca merkezin 1. Katında ilaç da satıyorlar kesinlikle kutu başına 2017 yılında 30 40 tl fazla para alıyorlar bilginiz olsun
Bilmiyorum benm tanıdığım Recai hoca malesef buydu ben ilk Recai hocaya gittim isinde cok iyi olduğu yazıyordu hep forumlarda o kadar kötüydü ki muayenesi hani tek kadın doğumcunun olduğu ilçede makina gibi çalışırlar sıradaki sıradaki diye aynen öyleydi yani Recai hocaya gidecekler için psikoloji önemli değilse nasıl hissettiğin pozitiflik önemli değilse sorun yokCnm su an satmiyolar sanrm.ilac recai.hooca aslnda ole birindegl ama kmisi cok memnun kimisi degl
Ah cok zor ellerine dusmekkk ne yazikkiBilmiyorum benm tanıdığım Recai hoca malesef buydu ben ilk Recai hocaya gittim isinde cok iyi olduğu yazıyordu hep forumlarda o kadar kötüydü ki muayenesi hani tek kadın doğumcunun olduğu ilçede makina gibi çalışırlar sıradaki sıradaki diye aynen öyleydi yani Recai hocaya gidecekler için psikoloji önemli değilse nasıl hissettiğin pozitiflik önemli değilse sorun yok
Malesef oyle ben ihtimali düşük bir hasta olduğum için daha da zor neler gördüm neler başkent has. Göğşen Önalana gittim cok iyi diye cok da iyi davrandi bana ama sadece takviye gıda verip gönderdi tekrar şu tarihte gel falan da demedi sonra anladim ki beni geçiştirmis. Sonradan öğrendim ki kolay çözülebilecek hastaları tercih ediyormuş ki basari oranı düşmesinAh cok zor ellerine dusmekkk ne yazikki
Merhaba ben göğşen hocanın hastasıyım benim gibi aylarca regli olamayan ileri derecede pcos olan yumurtası bile iğne kullanıp büyümede problemi olan bir hastası idim 1.5 yıl boyunca düzenli olarak çağırdı sadece babamın vefatından dolayı 6 ay ara verdim daha sonra gittiğimde tüp bebek tedavisine başladık göğşen hocanın hastalarının en fazla iki haftada yumurta toplama işlemi olurken benim tam bir ay sürdü ve çok şükür ilk denemede tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ve oğlum şuanda 3 yaşında ve tekrar göğşen hocama gideceğim ve hala WhatsApp üzerinden görüşüyoruzMalesef oyle ben ihtimali düşük bir hasta olduğum için daha da zor neler gördüm neler başkent has. Göğşen Önalana gittim cok iyi diye cok da iyi davrandi bana ama sadece takviye gıda verip gönderdi tekrar şu tarihte gel falan da demedi sonra anladim ki beni geçiştirmis. Sonradan öğrendim ki kolay çözülebilecek hastaları tercih ediyormuş ki basari oranı düşmesin![]()
Merhaba ben göğşen hocanın hastasıyım benim gibi aylarca regli olamayan ileri derecede pcos olan yumurtası bile iğne kullanıp büyümede problemi olan bir hastası idim 1.5 yıl boyunca düzenli olarak çağırdı sadece babamın vefatından dolayı 6 ay ara verdim daha sonra gittiğimde tüp bebek tedavisine başladık göğşen hocanın hastalarının en fazla iki haftada yumurta toplama işlemi olurken benim tam bir ay sürdü ve çok şükür ilk denemede tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ve oğlum şuanda 3 yaşında ve tekrar göğşen hocama gideceğim ve hala WhatsApp
Ben de yukarıda yazdığım şeyleri yaşadım aynı kişiden bahsediyor olmamız şaşırtıcıMerhaba ben göğşen hocanın hastasıyım benim gibi aylarca regli olamayan ileri derecede pcos olan yumurtası bile iğne kullanıp büyümede problemi olan bir hastası idim 1.5 yıl boyunca düzenli olarak çağırdı sadece babamın vefatından dolayı 6 ay ara verdim daha sonra gittiğimde tüp bebek tedavisine başladık göğşen hocanın hastalarının en fazla iki haftada yumurta toplama işlemi olurken benim tam bir ay sürdü ve çok şükür ilk denemede tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ve oğlum şuanda 3 yaşında ve tekrar göğşen hocama gideceğim ve hala WhatsApp üzerinden görüşüyoruz
Ben yaşadıklarımı bire bir anlattım şuanda graves hastalığım çıktı yani zehirli guatr onunla ilgili bile 1 ay içinde görüştük tabi takdir düşünce karar sizinBen de yukarıda anlattığım şeyleri yaşadım ayni kişiden bahsediyo olmamız şaşırtıcı
Demekki ben de hiç umut görmemiş cunku benm yumurta rezervim 0.07 cok cok azBen yaşadıklarımı bire bir anlattım şuanda graves hastalığım çıktı yani zehirli guatr onunla ilgili bile 1 ay içinde görüştük tabi takdir düşünce karar sizin
Bence tekrardan gitmelisin tabi karar sizin bu süreçte moral bozukluğu yasak Rabbim büyüktür en kısa zamanda size de nasip etsinDemekki ben de hiç umut görmemiş cunku benm yumurta rezervim 0.07 cok cok az![]()
Teşekkür ederim inşallahBence tekrardan gitmelisin tabi karar sizin bu süreçte moral bozukluğu yasak Rabbim büyüktür en kısa zamanda size de nasip etsin
Bence tekrardan gitmelisin tabi karar sizin bu süreçte moral bozukluğu yasak Rabbim büyüktür en kısa zamanda size de nasip etsin
Canim biz azo sperm hastasıyız sertoli cello 0 hücre önce eşim celalettinPeru hocamız da 2.5 yıl tedavi gördü sperm çıkışı oldu elhamdülillahDemekki ben de hiç umut görmemiş cunku benm yumurta rezervim 0.07 cok cok az![]()