Merhaba , farklı bir örnek verecegım sebepsiz infertilite sebeplı kac yıl boyu bebeğim olmadı nasıl bir strestir tahmin edebiliyorum tedavı süreci konusunu , üstelık aşılama yumurta takibi gibi şeylerde yaptırdım sonu hep hüsran oldu ama üzerine cok dustum herseyı yapmıstım oysakı ben de yeme içmeme dikkat ediyordum ve 50 kıloydum hiç bir kötü alıskanlıgımız yoktu esımınde benım de aynı sekılde …
Esımın tahlıllerı gayet normalken bunu yasıyorduk

Beklemek bizi yordu ve tüp bebek tedavisine başladık ilk denemede bir bebeğimiz oldu , tüp bebek harici asla cocugumuz olmaz gözüyle bakarken bır gün adet tarihim gecıktı ben alaka kuramadım eşımın ısrarıyla test yapmıstım ve 2. Ye hamileydım bu durum benım için mucizeydi o kadar tedavı sürecine rağmen olmayıp yalnızca tüp bebekle anne olmustum 2.bebek doğal yollarla oldu

Demem o ki her karanlığın ardından bir güneş doğar siz yeter ki pes etmeyin olmazları olduran Allah tüm mucizeleri bize yasatıyor

Her zaman elınızden gelenı yapın umudunuz kırılsa bıle hıc vazgecmeyın emınım ki olacaktır cunku ben o yıllarda dua etmekten hıc bır zaman bıkmadım vazgeçmedim

en kısa sürede güzel haberler almanız dileğiyle