ankara çocuk doktoru tavsiyesi

Karanlik111

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
312
158
303
merhaba herkese! bu konu açılmış ama son zamanlarda yazılmamış.1.5 aylık bir bebeğim var dikmende oturuyoruz şu an bi doktora gidiyorum ama hem yer olarak uzak hemde her istediğimde ulaşamıyorum doktora.çankaya kızılay vs civarı aradığımda ulaşabileceğim bir doktor arıyorum.bir de hastane doktoru olması çok önemli.tetkikler vs yapılması açısından.bebeğim için güvenilir doktor bulmak zor tahmin edersiniz yorumlarınızı bekliyorum kızlar teşekkür ederim şimdiden :)

merhaba herkese! bu konu açılmış ama son zamanlarda yazılmamış.1.5 aylık bir bebeğim var dikmende oturuyoruz şu an bi doktora gidiyorum ama hem yer olarak uzak hemde her istediğimde ulaşamıyorum doktora.çankaya kızılay vs civarı aradığımda ulaşabileceğim bir doktor arıyorum.bir de hastane doktoru olması çok önemli.tetkikler vs yapılması açısından.bebeğim için güvenilir doktor bulmak zor tahmin edersiniz yorumlarınızı bekliyorum kızlar teşekkür ederim şimdiden :)
Merhaba,
Biz cinnah caddesinde ogün kurne'ye gidiyoruz,kendisi eskiden güven hastanesinde çalışıyordu. Şu anda bağımsız çalışıyor. Doktorumuzla o kadar kritik bir zamanda tanıştık ki,o olmasa ikizlerim daha bir ayları dolmadan hastanede yatacaktı. Çok ilgili ve güven veren bir doktor,araştırmanızı tavsiye ederim.

ankara gazi hastanesi çok ıyı her ynden saglm çock polnklği selen hnm

Back
X