- 26 Ocak 2015
- 88
- 59
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yardımcı olmak isterdim ama maddi konuda zaten aşırı sıkışık bir durumdayız bir yandan da kpss çalışıyorum ve ankarada tanıdığımda kimse yokAnkara'da çocuk esirgeme kurumunda gönüllü çalışmalar yapmak istiyorum.
Ankara'da olup da eşlik etmek isteyen arkadaşlar varsa grup halinde çalışabilir korunmaya muhtaç olan çocuklarımıza destek olabiliriz.. Burdan haberleşip gidebilir miyiz acaba?
evet ben de aynen onlarla ilgilenmek isterim... buradan bizi okuyan ve konuyla ilgili bilgisi olan varsa yazar umarım0-6 yaş bende istiyorum.hafta sonu gidip ilgilenme ödevlerine yardımcı olma gibi..giden varsa bilgilendirsin nereye başvurcaz nasıl olacak
nekadar güzel düşünmüşsünüz bende katılmak isterim fakat hiçbir bilgim yok
Bununla ilgili yeni Konu açtım orda devam edebiliriz fikir verebilirimnekadar güzel düşünmüşsünüz bende katılmak isterim fakat hiçbir bilgim yok
Giderseniz bende ankaradayım banada habervermenizi isterimEğer tekrar baslamak isterseniz bende uğraşmak istiyorum bu faaliyetlerle. Sizde ankaradaysaniz ben şu an çocuk esirgeme kurumlarını araştırıyorum. Ziyarete beraber gidebiliriz. Ya da grubunuz varsa dahil olabilirim