Ankara çocuk esirgeme kurumları

zeze88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
88
59
36
Ankara'da çocuk esirgeme kurumunda gönüllü çalışmalar yapmak istiyorum.
Ankara'da olup da eşlik etmek isteyen arkadaşlar varsa grup halinde çalışabilir korunmaya muhtaç olan çocuklarımıza destek olabiliriz.. Burdan haberleşip gidebilir miyiz acaba?

çok mutlu olurum :) peki sizin ilgilendiğiniz bir kurum var mı şu anda? ya da gönüllü bir faaliyet yürütüyor musunuz?
bende dahil olmak isterim

Kızılay da gönüllü yardim toplama faaliyetlerine katılmıştım ama uzun bir süredir uzagim maalesef :KK43:

Eğer tekrar baslamak isterseniz bende uğraşmak istiyorum bu faaliyetlerle. Sizde ankaradaysaniz ben şu an çocuk esirgeme kurumlarını araştırıyorum. Ziyarete beraber gidebiliriz. Ya da grubunuz varsa dahil olabilirim

bende ankaradayım ve 0-6 yaş çocuklarla ilgilenmek istiyorum gönüllü olarak....bir organizasyon olursa seve seve katılırım

Ben de 0-6 yaş çocuk grubuna gönüllü hizmet etmek isterim. Beni de aranıza alır mısınız :)

ben şu an sivasta yaşıyorum ama allah nasip ederse yıl sonunda memleketime ankaraya döncem.. 10 senedir tiyatro ile uğraşıyorum ve üniversitedeyken çocuk oyunlarında da rol aldım/yönettim.. bilgilerim ışığında palyaçoluk da yaptım gelir amaçlı.. söz konusu çocuklar olsun yine yaparım tabi ki ücretsiz :)
şu an gelire ihtiyacım yok ve bir bebek sahibiyim.. benim bebeğimin fırsatlarına sahip olamayacaklarını bildiğim için manen ya da elimden geldiğince madden bu çocukların ben de yanında olmak istiyorum.. beni atın kenara organizasyon oldukça haber verin.. elimden geldiğince destek olmak bence hepimizin boynunun borcu..

Ankara'da çocuk esirgeme kurumunda gönüllü çalışmalar yapmak istiyorum.
Ankara'da olup da eşlik etmek isteyen arkadaşlar varsa grup halinde çalışabilir korunmaya muhtaç olan çocuklarımıza destek olabiliriz.. Burdan haberleşip gidebilir miyiz acaba?
bende yardımcı olmak isterdim ama maddi konuda zaten aşırı sıkışık bir durumdayız bir yandan da kpss çalışıyorum ve ankarada tanıdığımda kimse yok

arkadaşlar merhaba, bir araya gelip bir şeyler yapabildiniz mi? ankarada çocuk esirmege kurumlarına yardım etmek istiyorum ben de.. gönüllü çalışmalar vs gibi olabilir

0-6 yaş bende istiyorum.hafta sonu gidip ilgilenme ödevlerine yardımcı olma gibi..giden varsa bilgilendirsin nereye başvurcaz nasıl olacak

Kızlar düzenli bir buluşma ve program ayarlayabilirsek bende katılmak isterim elimden geldiğince yaninizdayim

Merhaba benim bi fikrim var. İstanbulda evli olduğum için katılamam Size. Ama belki fikrim hoşunuza gider ve yavruları tebessüm ettirmede azıcık katkım olur.
Ben iki sene önce Ankara sevgi evlerinde çocuklar için planetaryum yani uzay çadırı gösterisi yapmıştım. Ücretsiz tabiki. Şu An o işi yapmıyorum ama biraz araştırma yapıp bu işi yapan insanlara ulaşıp gönüllü gösteri yapması için ikna edebiliriz.
İki sene üst üste gösteri yaptım ve çocuklar hayatında ilk defa bu sistemi gördükleri halde çadırın içinde bütün çocuklar benim göğsümdeydi ve bana sarılmak için uğraşıyorlardı. Bi tebessüm etmelerine vesile olmak bile ne kadar güzel. Ne güzel ki Sizin gibi güzel yürekli insanlar var.
Fikrim hakkında ne düşünüyorsunuz? Eğer olumlu ise sinema tiyatro planetaryum çocuklar için ne varsa araştırabiliriz.

Eğer tekrar baslamak isterseniz bende uğraşmak istiyorum bu faaliyetlerle. Sizde ankaradaysaniz ben şu an çocuk esirgeme kurumlarını araştırıyorum. Ziyarete beraber gidebiliriz. Ya da grubunuz varsa dahil olabilirim
Giderseniz bende ankaradayım banada habervermenizi isterim

X