• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara cumhurbaskanlıgında askerlık yapmıs yakını tanıdıgı nısanlısı olanlarr lutfenn

haha actım dınlıyorum bende dınlıyım b kac haftaya aynen bende boyle bıze heryer angara olcam hahaha

Zamanla alışırsın canım, benim tel de ankara müzikleri bol :27:

hahaha esinnn :1::9::21:

ay bize heryer antalya olsa ya artıkkk:1:

Aaaa :53: Neden olmasın, neden olmasın, needeeen olmasıııın kiiiiiii :20: :27:
Olacak yavrum olacak, rüyalarda, hayallerde kalmayacak gerçek olacak olmak zorundaaaa :16:

istanbuldyz cnm bız unv de tanıstık unv bıttı hala devam edıyorus sımdı sıra askerlikte :)
acemisini ızmır yenıfocada yaptı ordan bıngol il jandarmaya dustu suan orda :ssz:
bende 23 yasındym cnm
tanısamamıstık ben yenı döndum foruma giremıyodum bı suredir :)

ayy super yaa :) bende yenı yenı gırıyorum oyle evet ıyı oldu :)

Zamanla alışırsın canım, benim tel de ankara müzikleri bol :27:

Aaaa :53: Neden olmasın, neden olmasın, needeeen olmasıııın kiiiiiii :20: :27:
Olacak yavrum olacak, rüyalarda, hayallerde kalmayacak gerçek olacak olmak zorundaaaa :16:

Olacak olacak inanıyorum :1: daha yaşanacak çook güzel günlerimiz var

bende benmkı gidince takılmaya baslamıstım hem zaman gecıo hem senın gibi herkes :1:
olsn cnm gir buraya girdikce rahatlarsn ben öyle yapıyorum

aynen tabı guzel burası ılk basta ınsanlara bıraz gorusuyoruz gıdıp gelıyorum ben sureklı yanına falan dıyınce bı tepkı verdıler falan ondan ben onlara onlar bana garıp geldı ama garıp gelınmesı gereken bı durum yok aslında bu son 2 gundur falan cok takılıyorum ondan once cok konuscak kısı bulamıyordum o nedenle sen zaten ıyı durumdasın modunda oluyordu genelde ınsanlar ondan :)

Olacak olacak inanıyorum :1: daha yaşanacak çook güzel günlerimiz var

Heeeh şöyle :23: Geçen Atv de bi yarışma da askerlikte tezkere gününe askerler ne der diye sordular adama salak adam bilemedi sanki hiç askerlik yapmamış gibi :9::9:

aynen tabı guzel burası ılk basta ınsanlara bıraz gorusuyoruz gıdıp gelıyorum ben sureklı yanına falan dıyınce bı tepkı verdıler falan ondan ben onlara onlar bana garıp geldı ama garıp gelınmesı gereken bı durum yok aslında bu son 2 gundur falan cok takılıyorum ondan once cok konuscak kısı bulamıyordum o nedenle sen zaten ıyı durumdasın modunda oluyordu genelde ınsanlar ondan :)

tahmn edıyorum cnm :)
tatlım ben yatıyorm smdı cok yorgnm yrn yazarm bızım topıgede gel 93 1 olrk hepımz ordys genelde :34:
iyi geceler :3:

Back
X