Doğuma Hazırlık Ankara da 12.haftada cinsiyeti kesin öğrenmek için nereyi öneriyorsunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayseds

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
14
0
36
Ankara
merhabalar..
Ankara da 12.haftada cinsiyeti yanılmadan bildiğini düşündüğünüz doktor veya mekan önerilerinizi bekliyorum..1 oğlum ve 2. bebiş kız olsun hayalindeyim ve çok merak ediyorum:)

merhaba ben ankarada dr. cüneyt genç e gitmiştim hamileliğim boyunca ve 12. haftanın içindeyken oğlum olucağını söylemişti. şimdi oğlum 2,5 aylık :) ama bildiğim kadarıyla kız bebekler için biraz daha zaman geçmesi gerekiyormuş ultrasonda kesin bişey söyleyebilmek için. inşallah dilediğin gibi sağlıklı bir kızın olur.

ankarada kardesım guven hasttahanesıne gıdıyor..daha 10 haftalık..12 .haftada soyluyormus doktor...2 hafta sonra o da ogrencek ınşallah..

merhabalar..
Ankara da 12.haftada cinsiyeti yanılmadan bildiğini düşündüğünüz doktor veya mekan önerilerinizi bekliyorum..1 oğlum ve 2. bebiş kız olsun hayalindeyim ve çok merak ediyorum:)

canım merhaba,doktora değilde ayrıntılı organ taraması yapan bir radyoloji uzmanına gitsen kesin sonuç alırsın.biliyorsun dört boyutlu yada büyük ultrason deniliyor gebeliğin 20.haftasında gidiliyor normalde ama çok merak ediyorum diyorsun kesin orda belli olur.görüntüleme merkezlerinde halledebilirsin işini 120-150 lira arası bir ücreti vardır sigorta geçiyorsa daha az ödersin,inşallah dilediğini kucağına alırsın::)))))

ben girdim dört boyutluya ama görünmedi.11 hfalıkken girdim.ama kızımda 11 hafalıkken öğrenmişim kız olduğunu.o zaman ankaradaydım ve doktorum acar koç tu.şiddetle tavsiye ederim adam kıza benziyor bile demedi 11 haftalıkken kesin kız dedi.şimdi ankarada olsam kesin ona giderdim yine

canım tek geçerim eyüp ekici nükleer tıp uzmanı adam ...ben konyada yaşıyorum ama ankaralıyım..gittim ve hemen bildi...hemde inan parmaklarına kadar gösterdi inanamadık okadar netti ki..kızım....prenses geliyor dedi ne duruyorsunuz hadi başlayın alışverişe dedi...:) içimizi de rahatlatmışt...nerde söyleyeyimm...en son ssk işmerkezinin arkadasındaydı muaneyehanesi canım ..git mutlaka türkiyedeki sayılı cihazlardan var onda..tabiii fiyatı bbiraz tuzlu ama olsun bence değer....:))) sevgiyle kall..

arkadaşlar doktor levent ünsal tıp merkezine gidin demetevlerde 7.cadde çok mükemmel bir doktor benimde inşallah bir oğlum olacak orda öğrendim cinsiyet için gidecekseniz 50 TL fiyatı da uygun diğer yerlere göre

Ben 16. haftada Radyoloji Uzmanı Eyüp Ekici'ye gittim. İnternetten araştırdığım kadarıyla 12. haftada cinsiyetini söylüyormuş.Ücretli biraz pahalı 350 tl

Back
X