ANKARA da 2015 aralık anneleri

eylul7158eylul

B61G58.5 H53 boy1.60
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
2.943
3.717
merhaba arkadaşlar
buraya gıttıgımız hastaneleri yazalım mı belki ilerde bır buluşma gunu ayarlarız :anneadayı::KK37:

ben hastane konusunda kararsızlıklar yaşıyorum. devlet mi özel mi gitsem bilemedim

selam arkadaşlar bnde atatürk hastanesine gidiyorum tavsiye ederim her yönden çok güzel bir hastane

devlet hastanesine giden bi akrabamıza bebişin kalbi (6 haftalık) atmıyor denip yatış verilmiş, daha sonra Lokman hekime gitmişler gayette atıyormuş... zaten güvenmezdim devlete bu olaydan sonra hiç güvenim kalmadı :KK20:

Ben etlik zubeyde hanima gittim. İyi dedikleri icin.. ilkdefa gittigim icin tam karar veremedim... Fena degil kan vermek icin bir yere gitmedim muane odasinda aldilar cok guzel bir uygulama.
5 haftalik hamileyim..bu gun kahverengi akintim geldi endiselendim...artmadida umarim devam etmez..sevgiler.:110:

canım ben zekai tahir zübeyde hanım yenımahalle devlete gittim ama en güzeli etlik zübeyde hanım
Hangi dr gidiyorsun canım bana uzak geliyor orası bende cebecide oturuyorum o yüzden büyük doğum yakın diye gidiyorum ama her gittiğimde tansiyonum düşüyor etlike mi gitsem ki ikili test için Gidecem haftaya

Merhaba Meşrutiyet cad. Dr. Derviş Özer Var ona gidiyorum.Kendisi çok bilgili ve çok mütevazi bir doktor.Her hafta kontrole gidiyorum bebeğimi hafta hafta gelişimini takip edebiliyorum.Tavsiye ederim.

daha çok küçük olduğu için , birde kan pıhtılaşması var sanırım tahlil yaptırdım sonucunu bekliyorum o yüzden bebeğimin gelişip gelişmediğine bakıyor da olabilir.

Benim doktorum Fatma Reşide ÜNALAN kızlar. Çok ama çok memnunum. Çukurambarda özel muayenehanesi var ama öyle para göz falan değil asla. Muayenesi de diğer özel doktorlarla karşılaştırıldığında gayet uygun. 140 TL veriyoruz ama inanın her kuruşunu fazlasıyla hakediyor doktor hanım. İstediğiniz her soruyu hiç çekinmeden sorup cevabını alıyorsunuz, tgeçn muayenede 3 sayfalık kan tahlil sonuçlarımı kalem kalem anlattı. Bilgili olması bir yana inanılmaz ince bir hanım. Muayene sırasında karnıma sürdüğü jeli bile kendisi temizliyor :) Doğumu TOBB ya da MEDİCANA da yaptırıyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Bana da Fatma hanımla gebelik takibi yapıp doğum yapan bir arkadaşım tavsiye etmişti.

X