ANKARA' DA AKAPUNTUR TAVSİYELERİ

canancs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
4
2
53
Merhaba arkadaşlar akapuntura gitmek istiyorum ama kulak ve vücut akapunturunda tereddüt ediyorum.
Giden arkadaşlardan nereye ve nasıl yaptırdıkları hakkında bilgi almak istiyorum ,

Merhaba arkadaşlar akapuntura gitmek istiyorum ama kulak ve vücut akapunturunda tereddüt ediyorum.
Giden arkadaşlardan nereye ve nasıl yaptırdıkları hakkında bilgi almak istiyorum ,
19 ekime randevu aldım. Bahcelievler de. Bir tanıdigim 2 ayda 8 kilo verdi. Ondan duymasam hiç inanmazdım böyle şeylere. 3 yıla yakındır hipotiriodi yüzünden kilo problemim var. Ankarada diyetisyenleri zengin ettim sayılır. Korkarak gidicem. Bu öbür akapunturlardan farkı günde 3 öğün besleniyor saçma sapan unutulan ara öğün derdi yok. Karbonhidrat hiç yok. Ama öğünde kısıtlama yok doymaz isen 2. Tabak yenebiliniyor. Dr. Abdurrahman aksoy A gidicem. İlk ay 400 2. Ay 400 tl sonra her 2 haftada 1 100 tl imiş fiyatı. Diyetisyene o kdr çok para döktüm ki ve çok zor sonuç alıyorum. Hatta 1000 tl ye pinner test bile yaptırdım. Artık akapuntur denemeye karar verdim. Detayları paylaşırım.

Son düzenleme: