Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar akapuntura gitmek istiyorum ama kulak ve vücut akapunturunda tereddüt ediyorum. Giden arkadaşlardan nereye ve nasıl yaptırdıkları hakkında bilgi almak istiyorum ,
Merhaba arkadaşlar akapuntura gitmek istiyorum ama kulak ve vücut akapunturunda tereddüt ediyorum. Giden arkadaşlardan nereye ve nasıl yaptırdıkları hakkında bilgi almak istiyorum ,
19 ekime randevu aldım. Bahcelievler de. Bir tanıdigim 2 ayda 8 kilo verdi. Ondan duymasam hiç inanmazdım böyle şeylere. 3 yıla yakındır hipotiriodi yüzünden kilo problemim var. Ankarada diyetisyenleri zengin ettim sayılır. Korkarak gidicem. Bu öbür akapunturlardan farkı günde 3 öğün besleniyor saçma sapan unutulan ara öğün derdi yok. Karbonhidrat hiç yok. Ama öğünde kısıtlama yok doymaz isen 2. Tabak yenebiliniyor. Dr. Abdurrahman aksoy A gidicem. İlk ay 400 2. Ay 400 tl sonra her 2 haftada 1 100 tl imiş fiyatı. Diyetisyene o kdr çok para döktüm ki ve çok zor sonuç alıyorum. Hatta 1000 tl ye pinner test bile yaptırdım. Artık akapuntur denemeye karar verdim. Detayları paylaşırım.