Ankara da ameliyat olanlar

Evet bende olmadım daha ankarada olucam bende merak ediyorum. Bu arada türkiyede en çok meme estetiği ankarada yapılıyor diye biliyorum yanılmıyorsam.. O yüzden bizi bilgilendirin sayın ankarada meme estetiği yaptıran arkadaşlar:KK66: ben bir dr la görüştüm şimdi birkaç dr daha ayarlıyorum bakalım araştırmalara çoktan başladım da dediğin gibi biraz da maddi durumlar bazen bize engel olabiliyor:KK43:

Ben de forumdan takip ediyorum epeydir dr tuba hilal karadağ ile ilgili olumlu fikirlerim olustu bir tek ama yine de yeterli değil hangi doktor iyi ameliyat ne kadar sure sonra oluyo maliyeti nedir bunlar hakkında net bi bilgim yok o yuzden cesaretim kiriliyo :KK61:

Ameliyat olmadım , temmuz sonunda oluyorum, tarihi belirledik Hocayla. Ankara'da Dr. Volkan Tayfur. Koltukaltı kesisi istediğim için kendisi veya Ferruh Bingül ü araştırmıştım. Iki Dr U da beğenmeme rağmen, Volkan bey de karar kıldım. Hayırlı olur inşallah. Ama meme altı kesisi istiyorsan, forumda oğuz Kılıç , Atilla Kurtay , gürhan Ulusoy ... a ameliyat olan arkadaşlar da var. Onların sonuçları da çok güzel. Bunlar özelde ameliyat yapanlar, devlette veya üniversite hastanelerinde de yaptırabilirsin.

Hayırlısı olsun hakkında ben devlet düşünüyorum zira özellere güç yetmiyor 3000 4000 arasında verebilirim ancak siz kaça anlastiniz birde kaç cc ve şekli nasıl aydınlatırsanız sevinirim

Hayırlısı olsun hakkında ben devlet düşünüyorum zira özellere güç yetmiyor 3000 4000 arasında verebilirim ancak siz kaça anlastiniz birde kaç cc ve şekli nasıl aydınlatırsanız sevinirim
Canım forumda oğuz Kılıç a 5000 civarında ödediler sanırım. Bi de seli54 seli54 , devlette oldu, Tuba hilal Karadağ dı sanırım, çok memnundu memelerinden. Onun konusu var, ameliyatı için şafak sayanlar buraya , diye. Bi bak istersen. Bi de karın germe de yaptırdı,4000 civarında ödedi sanırım.

Evet görüştük onunla simdilik bende o doktor u düşünüyorum 30 Temmuz da düğünüm var o yüzden askıya aldım ağrım olur diye o zaman a kadar araştırma ya devam hayırlısı bakalım benim memeler sıfıra yakın bunun içine ne koycaklar da düzene gircek gorcez:KK48:

Ankarada Fatih Öktem e ameliyat oldum. 3 hafta olacak..süper bir doktor..tavsiye ederim herkese..ümitköyde yeri

Merhaba bayanlar, ben Ankara TRT'den Kadriye Kalyoncu. Kadınlar Klubü'ne yeni üye oldum ve üye olur olmaz sizlerle çok önemli bir konuyu paylaşmak istedim. Çok kısa bir süre önce "göğüs küçültme estetiği" ameliyatı geçirdim. Öncelikle belirtmekte fayda görüyorum. TRT'de uzun süredir sağlık programı yapmaktayım. Bedenime göre büyük olan göğüslerim beni uzun zamandır rahatsız ediyordu. Benim de bir çoğunuz gibi bu ameliyatı olup olmamakla ilgili kararsızlıklarım ve endişelerim vardı. Yaptığım program çerçevesinde de bir çok araştırmalarda bulunuyor ama bir türlü ikna olamıyordum. Ta ki sevgili doktorum Gürcan Aslan ile tanışana kadar. Bana her konuda güven veren kendi alanında çok başarılı olan Gürcan bey, bu ameliyatla ilgili tüm endişelerim ve kararsızlıklarımın ne kadar yersiz olduğunu ameliyat sonucunda bana gösterdi.
Şimdi göğüslerim gayet bedenime uygun ölçülerde ve bir o kadar da dik :KK28: hala inanamıyorum! Herkesin merak ettiği ameliyat sürecine gelince; bu kadar başarılı ve titiz bir elden çıkınca ilk 1 haftada ayağa kalkıyorsunuz ve günlük yaşantınıza dönüyorsunuz. Ne herhangi bir enfeksiyon ne de rahatsız edici ağrılarla karşı karşı karşıya kalmadım. Bu da Gürcan beyin sihirli ellerinin bir mucizesi olsa gerek. Uzun lafın kısası böyle bir ameliyat olmak istiyorsanız araştırmayı bırakıyorsunuz, Ankara Hastanesi'ne gidiyor ve Doç. Dr. Gürcan ASLAN'ın kapısını çalıyorsunuz. Ameliyatınızı oluyor ve hayalinizdeki göğüslere kavuşuyorsunuz.
Biz bayanlar galiba Gürcan beyi çok seviyoruz! :nazar:

Merhaba bayanlar, ben Ankara TRT'den Kadriye Kalyoncu. Kadınlar Klubü'ne yeni üye oldum ve üye olur olmaz sizlerle çok önemli bir konuyu paylaşmak istedim. Çok kısa bir süre önce "göğüs küçültme estetiği" ameliyatı geçirdim. Öncelikle belirtmekte fayda görüyorum. TRT'de uzun süredir sağlık programı yapmaktayım. Bedenime göre büyük olan göğüslerim beni uzun zamandır rahatsız ediyordu. Benim de bir çoğunuz gibi bu ameliyatı olup olmamakla ilgili kararsızlıklarım ve endişelerim vardı. Yaptığım program çerçevesinde de bir çok araştırmalarda bulunuyor ama bir türlü ikna olamıyordum. Ta ki sevgili doktorum Gürcan Aslan ile tanışana kadar. Bana her konuda güven veren kendi alanında çok başarılı olan Gürcan bey, bu ameliyatla ilgili tüm endişelerim ve kararsızlıklarımın ne kadar yersiz olduğunu ameliyat sonucunda bana gösterdi.
Şimdi göğüslerim gayet bedenime uygun ölçülerde ve bir o kadar da dik :KK28: hala inanamıyorum! Herkesin merak ettiği ameliyat sürecine gelince; bu kadar başarılı ve titiz bir elden çıkınca ilk 1 haftada ayağa kalkıyorsunuz ve günlük yaşantınıza dönüyorsunuz. Ne herhangi bir enfeksiyon ne de rahatsız edici ağrılarla karşı karşı karşıya kalmadım. Bu da Gürcan beyin sihirli ellerinin bir mucizesi olsa gerek. Uzun lafın kısası böyle bir ameliyat olmak istiyorsanız araştırmayı bırakıyorsunuz, Ankara Hastanesi'ne gidiyor ve Doç. Dr. Gürcan ASLAN'ın kapısını çalıyorsunuz. Ameliyatınızı oluyor ve hayalinizdeki göğüslere kavuşuyorsunuz.
Biz bayanlar galiba Gürcan beyi çok seviyoruz! :nazar:

Niçin her yere aynı şeyi kopyala yapıştır yapıp paylaşıyorsunuz.. 10 mesajınızda aynı.

X