Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım forumda oğuz Kılıç a 5000 civarında ödediler sanırım. Bi de seli54 , devlette oldu, Tuba hilal Karadağ dı sanırım, çok memnundu memelerinden. Onun konusu var, ameliyatı için şafak sayanlar buraya , diye. Bi bak istersen. Bi de karın germe de yaptırdı,4000 civarında ödedi sanırım.Hayırlısı olsun hakkında ben devlet düşünüyorum zira özellere güç yetmiyor 3000 4000 arasında verebilirim ancak siz kaça anlastiniz birde kaç cc ve şekli nasıl aydınlatırsanız sevinirim
Merhaba bayanlar, ben Ankara TRT'den Kadriye Kalyoncu. Kadınlar Klubü'ne yeni üye oldum ve üye olur olmaz sizlerle çok önemli bir konuyu paylaşmak istedim. Çok kısa bir süre önce "göğüs küçültme estetiği" ameliyatı geçirdim. Öncelikle belirtmekte fayda görüyorum. TRT'de uzun süredir sağlık programı yapmaktayım. Bedenime göre büyük olan göğüslerim beni uzun zamandır rahatsız ediyordu. Benim de bir çoğunuz gibi bu ameliyatı olup olmamakla ilgili kararsızlıklarım ve endişelerim vardı. Yaptığım program çerçevesinde de bir çok araştırmalarda bulunuyor ama bir türlü ikna olamıyordum. Ta ki sevgili doktorum Gürcan Aslan ile tanışana kadar. Bana her konuda güven veren kendi alanında çok başarılı olan Gürcan bey, bu ameliyatla ilgili tüm endişelerim ve kararsızlıklarımın ne kadar yersiz olduğunu ameliyat sonucunda bana gösterdi.
Şimdi göğüslerim gayet bedenime uygun ölçülerde ve bir o kadar da dik hala inanamıyorum! Herkesin merak ettiği ameliyat sürecine gelince; bu kadar başarılı ve titiz bir elden çıkınca ilk 1 haftada ayağa kalkıyorsunuz ve günlük yaşantınıza dönüyorsunuz. Ne herhangi bir enfeksiyon ne de rahatsız edici ağrılarla karşı karşı karşıya kalmadım. Bu da Gürcan beyin sihirli ellerinin bir mucizesi olsa gerek. Uzun lafın kısası böyle bir ameliyat olmak istiyorsanız araştırmayı bırakıyorsunuz, Ankara Hastanesi'ne gidiyor ve Doç. Dr. Gürcan ASLAN'ın kapısını çalıyorsunuz. Ameliyatınızı oluyor ve hayalinizdeki göğüslere kavuşuyorsunuz.
Biz bayanlar galiba Gürcan beyi çok seviyoruz!
Benimde ilgimi çekti ... Neden acaba.....Niçin her yere aynı şeyi kopyala yapıştır yapıp paylaşıyorsunuz.. 10 mesajınızda aynı.