Ankara da burun estetiği

Özelden yazdım beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim

Ankara da burun estetiği için doktor önerebilir misiniz ve fiyatları ne bilginiz var mı
Ben ocak ayında gazide ameliyat oldum dr duygu ötgöze ücret odemedim burnunda kemer yamukluk veya burun ucu dusuklugu varsa devlet karsılıyor çok memnunum cevremden ve burdakı forumdam en az 25 kısı ameliyat oldu hepsıde cok memnun gazıyı hastahanesini degerlendır derım

Özelden yazdım bakabilir misiniz:)

Merhaba ben de biraz önce online randevu ile aldım ama doktor adı yazmıyor.. sizin yorumlarınızı okuyarak Duygu Hocadan almak istedim ama nasıl yapabilirim?

Burnununuzun eski ve yeni halini atabilir misiniz bende duygu hocaya ameliyat olmayı düşünüyorum

Burnunuz nasıl oldu ?Memnun kaldınızmı ? Bende araştırıyorum duygu hocayı çok gördüm araştırıyorum hala yardımcı olursanız çok sevinirim .

Ya memnun kalmışsınız sanırım acaba bana da atar mısınız fotoğrafları rica etsem? Gazi'de olmayı düsünüyorum ama güvenemiyorum. Hickimse de cevap vermedi süreçle ilgili aydınlatırsanız çok memnun olurum

Bende ameliyat olmak istiyorum duygu hocaya.Rica etsem özelden fotoğraf atar mısınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…