Ankara da burun estetiğini tavsiye ediyorum

Aleyna tumturk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
2
2
1
27
Herkese Merhaba çok zor bir karardı aylarca her platformdan araştırdım veee bende rino oldum sonucu beklerken çok zor bir süreçti.. şuan altıncı ayım aklıma burası geldi bende burdan sinsi sinsi çok araştırma yapmıştım belki buradakilere yardımcı olabilirim düşüncesiyle paylaşıyorum. Sevgili Doktorum Kadir Fırat kendisi kbb hekimi ve özellikle burunla ilgili umarım buradaki arkadaşlarıma fikir verebilmişimdir.

Bu şimdi ki halim,

Bu da öncesi

Son düzenleme:
Eski hali evet alttaki resimde çocuklukta düşme sebebiyle düşüklük ve doğalında eğrilik vardı düzelmesini istedim yani herkesin yaşadığı estetik kaygılar ama nefes alışımda kötüydü. Plastik cerrahları dışını güzel yapıyor ama bir kbb hekimi gibi içini yapamıyor bu sebeple araştırdım ve Kadir Fırat ı buldum. Kızılay da Özkaya tıp merkezinde çalışıyor
Geçmiş olsun çok güzel olmuş. Burnunuzun önceki halinde neyinden rahatsızdınız? Doktor özelde mi çalışıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…