- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.811
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
-
teşekkür ederim çok sağolBen bilmiyorum demeye geldim,üstlerde dursun,bilenler gelir inşallah
16 nisan doğumluHangi ay doğumlu 2015 li devlet okuluna sinir var hepsi alinmiyor
Tamam Nisan ise alınır geçen sene devlet okullarında aylık 95 TL idi bu sene ya 100 yada 105 TL olacakmış.16 nisan doğumlu
ya çok uygunmuş umarım böyle olur teşekkür ederim yardımınız için. normalde eşim bugün gidicekti kayıt vs bilgi almaya ama işyerinden izin alamadı artık yarına kısmetseTamam Nisan ise alınır geçen sene devlet okullarında aylık 95 TL idi bu sene ya 100 yada 105 TL olacakmış.
Ama Ankara da nerde okul var o konuda bilgim yok.
Bilenler gelin,bir müşkülümüz var
Rica ederim canımya çok uygunmuş umarım böyle olur teşekkür ederim yardımınız için. normalde eşim bugün gidicekti kayıt vs bilgi almaya ama işyerinden izin alamadı artık yarına kısmetse
Devlet okullarının İçinde bulunan kreşler ilkokullarin ve ortaokullarin içinde oluyorArkadaşlar bu devlet kreşi dediğiniz ne oluyor. ben belediye veya kurum kreşleriyle görüştüm fiyatlar 700 den başlıyor
Yanina beslenme konuluyor bizim burdakilerde sabahçı öğlenci iki grup var biz gayet memnunuzpeki diğer kreşlerden farkı var mı acaba mesela kaç yaşından itibaren alıyor tam gün mü yemek durumu nasıl falan? bilgilendirirseniz çok sevinirim. çünkü şuan oğlumu kreşe yazdırma arifesindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?