Ankara da doktor tavsiye

womennn

19.12.2019
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
1.638
1.491
333
Arkadaşlar özel muanehanesi olan ya da özel bir hastanede çalışan önerebileceğiniz kadın doğumcu varsa paylaşın lütfen teşekkürler

Reyyan Özcan Temizkan. Bebeğini ve seni anlar Can'ım. Mükemmel bir kadın. İlk bebeğimde doktorumdu. Başıma gelen en güzel şey. Sadece beni değil eşimidr sakinleştiriyordu

Sevtap handemir kılıç. Özel muaynehanesi var. İhtiyacınız oolmaz inşalkah ama riskli gebelik doçenti. Çok kibar, bilgili, ilgili , anlayışlı bi bayan. İnternette videolarıda var. Adını yazıo bakabilirsiniz, karar vermenşze yardımcı olur.

Arkadaşlar özel muanehanesi olan ya da özel bir hastanede çalışan önerebileceğiniz kadın doğumcu varsa paylaşın lütfen teşekkürler
mehmet erdem muaynehanesi var novart tup bebek merkezide var kesinlikle tavsıye ederım araştırmanızı ısterım

bende doktor araştırması yapıyorum başka önerisi olan var mı? özellikle normal doğum yanlısı doktorlar

canım Tolga Ecemiş var kendi doktorum çok ilgili alakalı özel çukurambarda yeri güler yüzlü ve samimi tavsiye ederim

canım birşey soracam tolga bey cinsiyet tahmininde yanıldığı oldu mu alışverişe başlıyacam ama yanılma olursa herşey boşa gidecek mobilya kıyafet vb.

canım Tolga Ecemiş var kendi doktorum çok ilgili alakalı özel çukurambarda yeri güler yüzlü ve samimi tavsiye ederim
Tolga bey gerçekten cok iyi bi doktor şüphesiz çevremdeki insanlar değişir daha cok erken alışveriş yapma bizim kız dedi erkek cıktı diye söyleyenler olunca böyle yanılmalar duyunca şüpheye düştüm cinsiyet tahmininde...

Back
X