ankara da doktor tavsiyesi

RABisA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
100
21
34
Arkadaslar ankarada kadın dogum uzmani önerebileceginiz bir isim var mi...

Merhaba canim
öncelikle problemin ne?
bende pko var. Turgut Özal da esra keskine gidiyorum. Iyi bi doktor

Zekai tahirde Ayla onat aktulay.10 yıllık doktorum.10 yaşında kızım var.doğumunun kendisi yaptırmış tı.Şimdide 8 aylık oğlum var.Aşılama ile oldu hem aşılamayı yaptı hem de yine doğumumu yaptırdı.harika bir insan.

tutmadti
mrb canım benim doktorumda gürkan bey sizin aşılama ilemi oldu yoksa tüp bebekmi? Allahım kucagınıza almayı nasip etsin inşallah...
Bitanem gurkan beyi sectigin icin cok dogru karar almissin oncelikle bunu soyleyim.Burdan birisine daha tavsiye etmistim simdi oda gidiyo ve ozeldeki doktorlarin deginmedigi konulara deginip cok aydinlatti dedi insallah sana da bu mutlulugu yasatsin Rabbim.Soruna gelince gurkan bey iki kere asilama denedi bana ilki tutmadi ikincisindede fazla sayida yumurtam gelistigi icin cogul gebelik riskini almadi yapmadi asilamayi.Tup bebek icin cagirdi ben bikac ay kafami dinlemek istedim gitmedim hemen.Tam gitmeyi planladigim ay kendiligimden gebe kaldim hamdolsun.Darisi tum isteyenlerin basina....İnsallah sende tedavinin hayirli sonucunu alirsin.Ne asamadasin su an canim

Son düzenleme:
tutmadti Bitanem gurkan beyi sectigin icin cok dogru karar almissin oncelikle bunu soyleyim.Burdan birisine daha tavsiye etmistim simdi oda gidiyo ve ozeldeki doktorlarin deginmedigi konulara deginip cok aydinlatti dedi insallah sana da bu mutlulugu yasatsin Rabbim.Soruna gelince gurkan bey iki kere asilama denedi bana ilki tutmadi ikincisindede fazla sayida yumurtam gelistigi icin cogul gebelik riskini almadi yapmadi asilamayi.Tup bebek icin cagirdi ben bikac ay kafami dinlemek istedim gitmedim hemen.Tam gitmeyi planladigim ay kendiligimden gebe kaldim hamdolsun.Darisi tum isteyenlerin basina....İnsallah sende tedavinin hayirli sonucunu alirsin.Ne asamadasin su an canim
gürkan bey çok iyi bi doktor hiç çekinmeden her soruyu sorabiliyorum ve bana çok güzel sakin bi şekilde anlatıyor şöyle olur böyle olur diye, başka doktorlar gibi deil bazıları var hiç soru bile sordurmaz hemen azarlar ama o öyle deil iyiki gürkan beyle tanışmışım, ben ilk aşılamamıda gürkan beye yaptırmıştım o tutmadı şimdi 2. için yine start verdik ama önümüzdeki ay başlıycaz inşallah bu sefer tutar, sana amh testi yaptırmışmıydı canım?

gürkan bey çok iyi bi doktor hiç çekinmeden her soruyu sorabiliyorum ve bana çok güzel sakin bi şekilde anlatıyor şöyle olur böyle olur diye, başka doktorlar gibi deil bazıları var hiç soru bile sordurmaz hemen azarlar ama o öyle deil iyiki gürkan beyle tanışmışım, ben ilk aşılamamıda gürkan beye yaptırmıştım o tutmadı şimdi 2. için yine start verdik ama önümüzdeki ay başlıycaz inşallah bu sefer tutar, sana amh testi yaptırmışmıydı canım?
Amh testi nedir canim tam.olarak bizim tum tahlillerimiz baska.hastanelerde yapildigi icin gurkan bey yeni test istemedi zaten.onemli bi sorunumuz da yoktu Amh testi tam.olarak nedir yaptirdiysam bile bilemiyorum :)

Bu arada insallah asilaman da tutar canimmm Rabbim isteyen herkese versin sana da versin 7 senedir ne cektigimi ben bilirim...Rabbim hayirlisiyla herkese nasip eder insallahhhh

Amh testi nedir canim tam.olarak bizim tum tahlillerimiz baska.hastanelerde yapildigi icin gurkan bey yeni test istemedi zaten.onemli bi sorunumuz da yoktu Amh testi tam.olarak nedir yaptirdiysam bile bilemiyorum :)
yumurtalık rezervini gösteriyormuş canım :)
Bu arada insallah asilaman da tutar canimmm Rabbim isteyen herkese versin sana da versin 7 senedir ne cektigimi ben bilirim...Rabbim hayirlisiyla herkese nasip eder insallahhhh
aminnn inşallah ama ben hiç sanmıyorum tutacagını, tüp bebek için mecburuyetten yaptırıyorum rapordan yararlanmak için, ilk aşılamamda çok umutlanmıştım bu sefer olacak diye ama olmadı, bizde de hiç bi sorun görünmüyor, benim tek umudum tüp bebek onada 1 sene beklemem lazım 3 yıllık evli olmak gerekiyormuş, sende inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucagına alırsın canım...

X