Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelde mi devlette mi?Arkadaslar ankarada kadın dogum uzmani önerebileceginiz bir isim var mi...
Merhaba canım benim doktorum Tolga Ecemiş ti gerçekten çok iyi bir doktor.Netten arastira bilirsin.Arkadaslar ankarada kadın dogum uzmani önerebileceginiz bir isim var mi...
Ben de tolga beye gitmeyi düşünüyorum canimama cok ovduler cunkuMerhaba canım benim doktorum Tolga Ecemiş ti gerçekten çok iyi bir doktor.Netten arastira bilirsin.
Hamile kalamiyorum canim hersey temiz ama olmuyo isteMerhaba canim
öncelikle problemin ne?
bende pko var. Turgut Özal da esra keskine gidiyorum. Iyi bi doktor
Hic farketmez canimÖzelde mi devlette mi?
Bence de git canım çok iyi bir doktor pişman olmayacaksin.Iyi ki de gitmişim gidenlerin hepsi de memnun.Ben de tolga beye gitmeyi düşünüyorum canimama cok ovduler cunku
Çukurambarda Novart var ben netten araştırıp oraya karar vermiştim bi bak istersen.Hic farketmez canim
ZekaitahirdeArkadaslar ankarada kadın dogum uzmani önerebileceginiz bir isim var mi...
Arkadaslar ankarada kadın dogum uzmani önerebileceginiz bir isim var mi...
mrb canım benim doktorumda gürkan bey sizin aşılama ilemi oldu yoksa tüp bebekmi? Allahım kucagınıza almayı nasip etsin inşallah...Tatlim Hacettepe de Doc Dr Gurkan Bozdag doktorum ve cok memnunum doktorumdan
Bitanem gurkan beyi sectigin icin cok dogru karar almissin oncelikle bunu soyleyim.Burdan birisine daha tavsiye etmistim simdi oda gidiyo ve ozeldeki doktorlarin deginmedigi konulara deginip cok aydinlatti dedi insallah sana da bu mutlulugu yasatsin Rabbim.Soruna gelince gurkan bey iki kere asilama denedi bana ilki tutmadi ikincisindede fazla sayida yumurtam gelistigi icin cogul gebelik riskini almadi yapmadi asilamayi.Tup bebek icin cagirdi ben bikac ay kafami dinlemek istedim gitmedim hemen.Tam gitmeyi planladigim ay kendiligimden gebe kaldim hamdolsun.Darisi tum isteyenlerin basina....İnsallah sende tedavinin hayirli sonucunu alirsin.Ne asamadasin su an canimmrb canım benim doktorumda gürkan bey sizin aşılama ilemi oldu yoksa tüp bebekmi? Allahım kucagınıza almayı nasip etsin inşallah...
gürkan bey çok iyi bi doktor hiç çekinmeden her soruyu sorabiliyorum ve bana çok güzel sakin bi şekilde anlatıyor şöyle olur böyle olur diye, başka doktorlar gibi deil bazıları var hiç soru bile sordurmaz hemen azarlar ama o öyle deil iyiki gürkan beyle tanışmışım, ben ilk aşılamamıda gürkan beye yaptırmıştım o tutmadı şimdi 2. için yine start verdik ama önümüzdeki ay başlıycaz inşallah bu sefer tutar, sana amh testi yaptırmışmıydı canım?tutmadti Bitanem gurkan beyi sectigin icin cok dogru karar almissin oncelikle bunu soyleyim.Burdan birisine daha tavsiye etmistim simdi oda gidiyo ve ozeldeki doktorlarin deginmedigi konulara deginip cok aydinlatti dedi insallah sana da bu mutlulugu yasatsin Rabbim.Soruna gelince gurkan bey iki kere asilama denedi bana ilki tutmadi ikincisindede fazla sayida yumurtam gelistigi icin cogul gebelik riskini almadi yapmadi asilamayi.Tup bebek icin cagirdi ben bikac ay kafami dinlemek istedim gitmedim hemen.Tam gitmeyi planladigim ay kendiligimden gebe kaldim hamdolsun.Darisi tum isteyenlerin basina....İnsallah sende tedavinin hayirli sonucunu alirsin.Ne asamadasin su an canim
Amh testi nedir canim tam.olarak bizim tum tahlillerimiz baska.hastanelerde yapildigi icin gurkan bey yeni test istemedi zaten.onemli bi sorunumuz da yoktu Amh testi tam.olarak nedir yaptirdiysam bile bilemiyorum :)gürkan bey çok iyi bi doktor hiç çekinmeden her soruyu sorabiliyorum ve bana çok güzel sakin bi şekilde anlatıyor şöyle olur böyle olur diye, başka doktorlar gibi deil bazıları var hiç soru bile sordurmaz hemen azarlar ama o öyle deil iyiki gürkan beyle tanışmışım, ben ilk aşılamamıda gürkan beye yaptırmıştım o tutmadı şimdi 2. için yine start verdik ama önümüzdeki ay başlıycaz inşallah bu sefer tutar, sana amh testi yaptırmışmıydı canım?
yumurtalık rezervini gösteriyormuş canım :)Amh testi nedir canim tam.olarak bizim tum tahlillerimiz baska.hastanelerde yapildigi icin gurkan bey yeni test istemedi zaten.onemli bi sorunumuz da yoktu Amh testi tam.olarak nedir yaptirdiysam bile bilemiyorum :)
aminnn inşallah ama ben hiç sanmıyorum tutacagını, tüp bebek için mecburuyetten yaptırıyorum rapordan yararlanmak için, ilk aşılamamda çok umutlanmıştım bu sefer olacak diye ama olmadı, bizde de hiç bi sorun görünmüyor, benim tek umudum tüp bebek onada 1 sene beklemem lazım 3 yıllık evli olmak gerekiyormuş, sende inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucagına alırsın canım...Bu arada insallah asilaman da tutar canimmm Rabbim isteyen herkese versin sana da versin 7 senedir ne cektigimi ben bilirim...Rabbim hayirlisiyla herkese nasip eder insallahhhh