Ankara da estetik cerrah

arkadaşlar 1-Nebil Bozdoğan ile görüştüm (emin değilim ondan) 2- Ferruh Bingül ile görüştüm (çeneme liposakşın a gerek yok dedi) 3. Hacettepe de Ozan Bitik ile görüştüm ilgiliydi, hepsi ilgiliydi ancak bana Ozan bitik daha fazla güven verdi, ihtimallerden bahsetti revizyona gerek olursa ben hep yanında olacağım dedi, ama sonuçta kafam karıştı bu arada en yüksek fiyat hacettepeden aldım lütfen yardımcı olun, ne yapmalıyım ??

arkadaşlar 1-Nebil Bozdoğan ile görüştüm (emin değilim ondan) 2- Ferruh Bingül ile görüştüm (çeneme liposakşın a gerek yok dedi) 3. Hacettepe de Ozan Bitik ile görüştüm ilgiliydi, hepsi ilgiliydi ancak bana Ozan bitik daha fazla güven verdi, ihtimallerden bahsetti revizyona gerek olursa ben hep yanında olacağım dedi, ama sonuçta kafam karıştı bu arada en yüksek fiyat hacettepeden aldım lütfen yardımcı olun, ne yapmalıyım ??
Ferruh bingulü bende duydum. Hatta internet sitesinde canli destek var soru sorabiliyorsunuz. Revizyon olursa yanındayım dese bir doktor bana açıkcası düşünürüm hepimiz aynı seyi istiyoruz sonucta basarili bir operasyon cillop gibi bir burun. Tabi sukur bu halime diyorum. Bazen boyle dusundugum icin vicdan azabida cekiyorum ama sonucta psikoloji mi etkiliyor. Taktikcada takiyorum kafama. Canim sana fiyat nekdr dediler. Birde nefes probleminide cozuyorlar mi ayni zamanda.

Canım ben 2 hafta önce ameliyat oldum; şansıma doktorumum kbb ihtisası da vardi; estetik cerrah kendisi. Burnumda kemer vardı ve içerisi de felaketmis; konka kemik eğriliği fln.ameliyat sonrası ağrı acı hiç çekmedim; morluklarım geçti hemen galiba operasyondan 1 gece önce arnica krem kullanmamin faydasını gördüm şimdi şişliklerin inmesini bekliyorum; )

Canim kime oldun sen. Cok gecmis olsun. Keske fotoda koysan

Benimkinde dr.gurcan arslan yapti bende cok memnun oldum 6 ayimdaym suan

merhaba canım. ben 4 sene kadar ankara tıp fakültesindeydim. Gurcan hoca ankara hastanesinde mi tıp fakültesinde mi? ameliyatı nerde yaptı. Birde ücreti nekadar sakıncası yoksa. Ya keşke fotolarınıda görebilsem =)

Kızlar forumda bolca yazarım genelde uyarı maksatlı hic bir doktoru övüp yerlere göklere çıkarmam herkesin hata payı var keza...ama öncelikle naciZane fikrim olmamaniz yönünde hee gelelim artık takıntı sağlık ne derseniz üst boyuttaysa da bence KBB olmayın
Ama sağlık probleminiz varsa paranasal sinüs tomografinizi alır bir uzman kbbn ye gider endoskopik muayenenizi de yapar sonuçlarınızı alır estetik doktorunuzla paylasirsiniZ ona gore müdahale eder...ve her plastik cerraha değil gerçekten tekniğine hakim revizyon oranı en düşük kişiyi bulmanİZ ve mumkunse kapalı olsun resimlere kanmayİN bizzat hastaları ile irtibata geçin gelelim benim önerilerime
Ankara olduğu için
HALDUN BEY İLE,
İstanbul icin
BARIŞ BEY İLE,
BERKER BEY İLE,
NURİ SOYSAL İLE,
görüşmenizi oneririm

Diğerleri çokmu ucuz sanki hepsi pahalı merak etme he bu ücretleri savunmuyorum keşke bir skala olsa tavan taban sınırı ve ölçülebilir olsa fiyatlandırma ama bu fiyat isi malesef popülariteden fazla tercih edilmekten ve iyi hastaların doktoru iyi reklam etmesinden geçiyor...Gerçi iyi olmasa da millet söyler mi yada söyleyeni burada tutarlar mi onu da bilmiyorum...Yani kısaca evet fazla ama kimin az ki dlyorum

Kızlar forumda bolca yazarım genelde uyarı maksatlı hic bir doktoru övüp yerlere göklere çıkarmam herkesin hata payı var keza...ama öncelikle naciZane fikrim olmamaniz yönünde hee gelelim artık takıntı sağlık ne derseniz üst boyuttaysa da bence KBB olmayın
Ama sağlık probleminiz varsa paranasal sinüs tomografinizi alır bir uzman kbbn ye gider endoskopik muayenenizi de yapar sonuçlarınızı alır estetik doktorunuzla paylasirsiniZ ona gore müdahale eder...ve her plastik cerraha değil gerçekten tekniğine hakim revizyon oranı en düşük kişiyi bulmanİZ ve mumkunse kapalı olsun resimlere kanmayİN bizzat hastaları ile irtibata geçin gelelim benim önerilerime
Ankara olduğu için
HALDUN BEY İLE,
İstanbul icin
BARIŞ BEY İLE,
BERKER BEY İLE,
NURİ SOYSAL İLE,
görüşmenizi oneririm
Katılıyorum. en doğru kararı bizzat hastalarla yüzyüze görüşerek verebiliriz.

Kesinlikle mehmet akgünü tavsiye etmiyorum. Samimi görünmeye çalışarak ve çok konuşarak insanları kandırıyor. Uzun zamandır yazamadım ama başkalarında zarar görmesin. Bana fokus yapacağını tamamının 3000 tl olduğunj söyledi ancak bunun yarısının yeteceğini ve bu yöntemin zaman içinde kendini belli edeceğini-2 sene kadar-, ve hayatınızda bir kere yaptırmanız gerektiğini söyledi. Zaten fiyat 1500 e inince odaya geçip hemen yapmak istedi. Geçtik 20 dk sürdü. Ancak kadın işlemin 3000 tl olduğunu söyledi. Acaba yanlış mı anladım ne oldu, aman süper gençleşicem derken eve gidince dank etti. O kadar çok anlatıyor ki aklınız sonra dedim sanırım yanlış anladım. Artık ödedik dedim. Başka bir arkadaşımı götürdüm dolgu için. Bir sürü marka sundu fiyatları değişken. Ve uygun fiyatlı diye arkaaşım birini tercih ettim ama yine aynı şekilde en pahalının fiyatını aldı. Diyeceksiniz ki salak mısınız? Adam cenebaz anlamıyorsunuz. Dr luğunda değil dolandırmada usta. Eve gidince yine aradı arkadaşım bize böyle demedi mi fiyatı neden rakam bu çıktı şimdi dedi ben de aaaa haklısın öyle demişti dedim. O da öyle geçti. Daha da gitmem işin olmaz. Hakan bey iyidir. Fiyatı bellidir çok konuşmaz ürünler de bellidir. Bence bu yzdıklarımı yaşayan çok kişi vardır. Diğer dr karı tanımıyorım ama buna gitneyinnn

10 gün önce Muhitdin Eski' ye burun ameliyatı oldum ağrı morluk kesinlikle olmadı GATA da prof kendisi çok doğal ve güzel bir burun yaptı bana. Tavsiye ederim.

Esabil eker e oldum ankarada..devlette ..plastik cerahide.. 2 ayim bitti ve burnumu resmen dumduz edip bastan yapmis suan memnunum iyiki diyorum herkese bok sans

Merhaba, bundan bir yıl önce Op. Dr. Nebil Bozdoğan'a burun ameliyatı oldum. yazdığım yorumlardan da okuyabilirsiniz, burnum o kadar güzel doğal ve havalı oldu ki hem hiç kimse ameliyatlı olduğumu ikinci hafta bile anlamadı hem de her gören maşallah hokka gibi burun diye iltifat etti. o zaman piyasada en uygun fiyata ameliyat olabileceğim yer olduğu için seçmiştim ama iyi ki de seçmişim hem uygun fiyat hem de 10bin gibi fiyatlar isteyen istanbul doktorlarını 40 kere cebinden çıkaracak ustalıkta bir iş oldu. yüzüm tamamen değişti, güzelleşti ve benim için en önemlisi yıllardır özellikle gülerken neredeyse ağzımın içine giren burnum profilden görünmesin diye ne çabalar verirdim. şimdi konuşurken, bana gülmeyin ama arada bi başımı sağa sola çeviriyorum ki şaheser görünsün diye :)
Nebil bey'e ilk ameliyatımı olurken aman burnum çok kalkık olmasın demiştim, sağolsun o da tam istediğim gibi çok kalkık olmayan bir burun yapmıştı. fikrimi değiştirdim biraz daha kalkık bir burun istediğime karar verdim, yarım saatlik bir lokal anesteziyle burun ucum da sonradan istediğim gibi kalkmış oldu.Şimdi diyorum yine dünyaya geleyim o koca burunla, yine Nebil beyi tercih ederim hem de ne pahasına olursa olsun. Melek gibi babacan bir insan, en önemlisi de tam bir beyefendi insanı rahatlatan ve sürekli anlaşılır dilde bilgi vermesi de cabası.
Ankara'da olup benim gibi profil fotoğrafından ve her türlü fotoğraf açısından artık korkmadan yeni bir yüze ifadeye sahip olmak isterseniz gidin bir konuşun derim, ilk muayene zaten ücretsiz hiç birşey kaybetmezsiniz, tam tersi bana teşekkür edeceksiniz.
Bu arada saçlarım önlerden hafif açılmaya başladı inşallah önümüzdeki ay da saç mezoterapisi yaptırıcam kendisine. saçın dökülmesi duruyor ve zayıf olanlar gürleşerek çıkıyor etkisi 5-6 yıl kadarmış.

Merhaba, bundan bir yıl önce Op. Dr. Nebil Bozdoğan'a burun ameliyatı oldum. yazdığım yorumlardan da okuyabilirsiniz, burnum o kadar güzel doğal ve havalı oldu ki hem hiç kimse ameliyatlı olduğumu ikinci hafta bile anlamadı hem de her gören maşallah hokka gibi burun diye iltifat etti. o zaman piyasada en uygun fiyata ameliyat olabileceğim yer olduğu için seçmiştim ama iyi ki de seçmişim hem uygun fiyat hem de 10bin gibi fiyatlar isteyen istanbul doktorlarını 40 kere cebinden çıkaracak ustalıkta bir iş oldu. yüzüm tamamen değişti, güzelleşti ve benim için en önemlisi yıllardır özellikle gülerken neredeyse ağzımın içine giren burnum profilden görünmesin diye ne çabalar verirdim. şimdi konuşurken, bana gülmeyin ama arada bi başımı sağa sola çeviriyorum ki şaheser görünsün diye :)
Nebil bey'e ilk ameliyatımı olurken aman burnum çok kalkık olmasın demiştim, sağolsun o da tam istediğim gibi çok kalkık olmayan bir burun yapmıştı. fikrimi değiştirdim biraz daha kalkık bir burun istediğime karar verdim, yarım saatlik bir lokal anesteziyle burun ucum da sonradan istediğim gibi kalkmış oldu.Şimdi diyorum yine dünyaya geleyim o koca burunla, yine Nebil beyi tercih ederim hem de ne pahasına olursa olsun. Melek gibi babacan bir insan, en önemlisi de tam bir beyefendi insanı rahatlatan ve sürekli anlaşılır dilde bilgi vermesi de cabası.
Ankara'da olup benim gibi profil fotoğrafından ve her türlü fotoğraf açısından artık korkmadan yeni bir yüze ifadeye sahip olmak isterseniz gidin bir konuşun derim, ilk muayene zaten ücretsiz hiç birşey kaybetmezsiniz, tam tersi bana teşekkür edeceksiniz.
Bu arada saçlarım önlerden hafif açılmaya başladı inşallah önümüzdeki ay da saç mezoterapisi yaptırıcam kendisine. saçın dökülmesi duruyor ve zayıf olanlar gürleşerek çıkıyor etkisi 5-6 yıl kadarmış.

Back
X