ANKARA DA ESTETİK OLANLAR YARDIM EDER Mİ

geçmiş olsun çok.esabil hocanın ismini duyuordum güzel bi burun olmuş. ben de ekimde olacağım inşallah. hiç cesaretim yok aşırı korkağım :) ameliyat süreciniz nasıldı biraz bahseder misiniz?
Merhaba canim cok tesekkur ederim :) . Ameliyat surecim biraz zor geçti 1 gece hastanede yattım narkozu çok kötü attım sürekli kustum ben bide adetliydim burundan sürekli kan geliyor çok zor oldu halsiz kaldım bugün 12. Günüm ama iyiyim birazcık morlugum kaldı çok rahat nefes alabiliyorum koku da alabiliyorum onlarda hiçbi sıkıntım yok memnunum . Herkes benim gibi olmuyor tabiki ben çok hassasim. Benimle birlikte arkadaşım ameliyat oldu ben kusarken o elinde serum hastane korudorlarinda turluyordu maşallah :)

ben de Haldun Kamburoğlu ile görüştüm. tepe primeda muayenesi var. ilgili bir dr araştırın derim. maddi olarak biraz tuzlu 9-10bin arası fiyat söylüyor ilk ameliyata
Mrb ben revziyon için onunla görüşecem ama nasıl ilgi ve alakası siz canlı görmüşsünüz gelenlerin nasıl burunları adını baya duyorum

Mrb ben revziyon için onunla görüşecem ama nasıl ilgi ve alakası siz canlı görmüşsünüz gelenlerin nasıl burunları adını baya duyorum
revizyon olanı görmedim ama personeline yaptıgı burunları gordum ve begendim. eski hallerini bilmiyorum tabi ama yeni halleri guzeldi dogal duruyordu mimiklerinde yapaylık yoktu. hoca gayet ilgili cana yakın bir kişi. hem rahatlatıyor oluru olmazı soyluyor boylece daha gercekci oluyorsun. tavsiye ederim gidin gorusun bana sorarsanız. hatta kendi sitesinde kendi tel nosu var direk acıyor telefonu direk sorabilirsiniz.

revizyon olanı görmedim ama personeline yaptıgı burunları gordum ve begendim. eski hallerini bilmiyorum tabi ama yeni halleri guzeldi dogal duruyordu mimiklerinde yapaylık yoktu. hoca gayet ilgili cana yakın bir kişi. hem rahatlatıyor oluru olmazı soyluyor boylece daha gercekci oluyorsun. tavsiye ederim gidin gorusun bana sorarsanız. hatta kendi sitesinde kendi tel nosu var direk acıyor telefonu direk sorabilirsiniz.
Tskler telefonda görüştüm gelin takip edelim beraber dedi ama korkuyorum ilk dr psikolojimi bozdu delirtti beni burnum zor bir burun degildi ama katletti resmen kısmet artık

yarına randevum var gürcan beye bakalım fiyat ne vericek :)
Yanlış bilmiyorssn 4 -5 aralıgında devlet hastanesi ya çok pahalı degil sms başka drda git araştır ıyıce bıçak altına hemen yatma benim gibi ankarayı talan et içine sinene ol bırak paran rezil olsun başta sonra sen rezil olacagına

Yanlış bilmiyorssn 4 -5 aralıgında devlet hastanesi ya çok pahalı degil sms başka drda git araştır ıyıce bıçak altına hemen yatma benim gibi ankarayı talan et içine sinene ol bırak paran rezil olsun başta sonra sen rezil olacagına
sen ameliyat oldun mu daha önce ?
tevfik sözene ulaşmaya çalışıyorum fakat randevu ayarlayamadım bir türlü , cevdet murat akagun ve esabil ekere de ayarladım randevu hangisi aklıma yatarsa

sen ameliyat oldun mu daha önce ?
tevfik sözene ulaşmaya çalışıyorum fakat randevu ayarlayamadım bir türlü , cevdet murat akagun ve esabil ekere de ayarladım randevu hangisi aklıma yatarsa
Evet oldum ben bu dr tanımıyorum ben saf oldugum için araştırmadım güvendim dr hemen ameliyat oldum ankarada sanki dr kıtlığı akıl işte teknoloji kullansa demi nasıl böyle saf oldum bende bilmiyorum aklımmı durdu dilimmi tutuldu

Evet oldum ben bu dr tanımıyorum ben saf oldugum için araştırmadım güvendim dr hemen ameliyat oldum ankarada sanki dr kıtlığı akıl işte teknoloji kullansa demi nasıl böyle saf oldum bende bilmiyorum aklımmı durdu dilimmi tutuldu
ya işte doktorla görüşünce işte hemen insanı kafalıyo bende uc dort doktorla görüşcem ve cok kafam karısık

ya işte doktorla görüşünce işte hemen insanı kafalıyo bende uc dort doktorla görüşcem ve cok kafam karısık
Sana gitmeyecen dr söyleyim benim dr sakın yanlışlıkla falan gidersin aycan kayıkçıoğlundan uzak dur ben buraya daha önce üye olsaydım belkide hiç olmazdım arkadaşlar o kadar çok yardımcı oluyorki gerçekten destek oldular bana burda

Sana gitmeyecen dr söyleyim benim dr sakın yanlışlıkla falan gidersin aycan kayıkçıoğlundan uzak dur ben buraya daha önce üye olsaydım belkide hiç olmazdım arkadaşlar o kadar çok yardımcı oluyorki gerçekten destek oldular bana burda
ben cevdet murat akagünü de düşünüyorum instagramda yaptığı burunlar harika gözüküyor

Akaydaydi kendi muayenehanesını açtı suan 6ay önce 4500 tl demişti. Ben haftaya tekrar muayene olcam yazarım son fiyati

Ben anlayamadım Muhammet dilbere mi oldunuz, hakan soygüre mi? ikisi içinde yazmışsınız. Eğer hakan soygüre olmaya karar verdiniz ve vaz geçip muhammet dilbere olduysanız nedenini öğrenebilir miyim?
Bende hakan beye olmayı düşünüyorum.Şimdiye kadar hiç olumsuz yorum görmedim.

Merhaba,siz ameliyat oldunuz sanırım?Öyleyse siz de mi Esabil Bey'e ameliyat oldunuz?

Back
X