• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir estetik cerrah

Meme küçültme gobek ve bel bölgeme liposuction ve karın germe oldum.Beni en zorlayan direnler oldu çünkü direnlerin vucuduma girdigi yerler aciyor.Kasık kemiginin oldugubyerler ve karnımın içi acıyor.Ama direnler çıkınca çok rahatlıyormuş insanlar.Karın germe meme küçültme ameliyatindan daha zor

acil şifalar dilerim. direnler zor evet. çıkınca da bi süre yerleri acıyor. çıkma aşaması da yakmıştı beni. bu diren işi zor.

acil şifalar dilerim. direnler zor evet. çıkınca da bi süre yerleri acıyor. çıkma aşaması da yakmıştı beni. bu diren işi zor.
Amin sagolun.Siz ne yaptirmistiniz.Bu gece kesilen yerlerim cok aciyor korse baski yaptigi icin daha cok aciyor

Bende düşünüyorum arayış içerisindeyim açıkçası ben buplis,mini karın germe ve meme küçültme istiyorum en çok korktuğum şey hastanede uzun süre kalmak bide ameliyat olursam yanımda kalacak kimse Yok sıkıntı olur mu acaba

Back
X