- 7 Haziran 2016
- 4
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi elifderrya
-
Herkese merhaba iki gün önce sırf eylence sine arkadaşlarla fal baktırmaya gittik bir arkadaşım önermişti masal cafeyi orada Soner bey diye biri varmış ona gittik beni çok şaşırttı gerçekten çok iyi
ben kızılayda devrim e gidiyorum 3. gözdeydi en son hala ordadır umarım gayet memnunun ne dese yasıyorum resmen sizinle hem bi abla gibi konusuyo hemde gerçekden dediklerini yasıyosunuz gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
bende kızılayda sibele gidiyorom sayesinde artık nısanlıyım bana cok yol gosterdı allah razı olsun davinci sude de kendisı konur 1 /ben kızılayda devrim e gidiyorum 3. gözdeydi en son hala ordadır umarım gayet memnunun ne dese yasıyorum resmen sizinle hem bi abla gibi konusuyo hemde gerçekden dediklerini yasıyosunuz gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
Herkese merhaba iki gün önce sırf eylence sine arkadaşlarla fal baktırmaya gittik bir arkadaşım önermişti masal cafeyi orada Soner bey diye biri varmış ona gittik beni çok şaşırttı gerçekten çok iyi[/QUOTE
Bazıları gerçekten bu konuda başarılı benimde var birtanem falcım sanki kaderimi o yazmış gibi fal.bakiyor
bende gittim kredi kartımı verdim limitimin tamamını çekti...
asla önermiyorum dolandırıcının tekidir kendisi....
şu yukarıda ki 4 üyelikte ona aittir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?