• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bendeki aşk mı takıntı mı çözemedim

Zaten en baştan yanlış bir ilişki
Uzak mesafe ilişkisi çok zordur
Daha burnumuzun ucundaki insanları tanıyamıyoruz
Adam bildiğin leş
Sizin yanlışınız ayağına gitmek olmuş tanımadan etmeden
Neyse ki kurtulmuşsunuz tecrübe olmuştur
Yaş geçiyor diye saçma sapan erkeklerle vaktinizi çöpe atıp depresyona girmeyin lütfen
Nasip kısmet işi evlilik .... Zamana bırakın

Arkadaşınız ve annesinin bu manyağı ısrarla size kakalamaya çalışmasının sebebi nedir?

Ben size açık açık söyleyeyim: bu adam sırf ortak tanıdıklar istediği için sizle görüşmüş. Hatta görüşmemek için elinden geleni yapmış. Görüşene kadar konuşmayalım demiş, işim var şehrine gelemem, sen gel demiş. Ve gerçekten de gelmemiş, siz gitmeseniz o kalkıp ben gideyim asla demezdi.

Hiç tanımadığı fake hesaba ise hemen yanına geleyim demiş ve cinsel organını atmış. Sizin için aylarca gelmeyen adam hiç tanımadığı alelade biri için pat diye gelmeye hazırmış. Size ara sıra yazma sebebi de bence boşta kalması. Yani o aralar başka birini bulamamış veya istediklerinden istediği gibi bir dönüş alamamış olabilir.

Bu adamın evlenme niyeti de yokmuş ki. Sizin görüşmeniz tamamen ortak arkadaşınızın işgüzarlığı. Adam keyfine göre takılmak istiyor. Siz yanına gidince yalandan birkaç kere görüşmüş, kendisinin hiçbir çabası bile olmamış yüz yüze gelmek için.

Bu tarz adamlarla görüşmek sizi değersiz hissettirir ama yani bu adam hiçbir kadına değerli hissettiremez ki. Eski karısıyla ilgili anlattığı hiçbir şeye inanmadım, ona Allah bilir neler yaptı. Bu tarz adamlarla hiçbir kadın mutlu olamaz.
Arkadaşım özürler diliyor suan. Böyle değildi, boşandıktan sonra kafayı yedi herhalde dedi. O da kendisi için ben evlenmeden önce böyle değildim. Fikirlerim görüşlerim değişti demişti. Beyefendi eski kafam olsa senle evlenirdim ama suan senle evlenmekten çok korkuyorum demişti. Sağolsun

Size bu sapığı layık gören kişiyle arkadaşlığınızı bi gözden geçirin.
İnanın bu kadar övmese asla dönüp bakmazdım. Gitmem için o kadar ısrar ettiler ki. İyidir aynı kültür sana zarar vermez dediler. Ben de buna güvenerek gitmiştim. Ama sonuç bu. Şimdi anlatınca valla kafayı yemis. Özür dilerim çok pişmanım sana bunu layık gördüğüm için dedi.

Konuyu neresinden tutsak elimizde kalıyo..

Yaşınıza rağmen, yeterli olgunlukta olmadığınızı düşünüyorum maalesef.

Birincisi adam sizi hiç bir zaman istememiş, yedekte tutmaya çalışmış sadece.
Bir süre sonra da, artık size ihtiyaç duymadığı için, istemiyorum demiş.
Adamı dehleyeceğinize boş işlerle uğraşıp, adamı işletmişsiniz. Fotoğraf atarak ne kadar iğrenç bir adam oldugunu size tekrar kanıtlamış.

Ve bütün bunlara rağmen siz hala sevgiden bahsediyorsunuz?

Konuyu neresinden tutsak elimizde kalıyo..

Yaşınıza rağmen, yeterli olgunlukta olmadığınızı düşünüyorum maalesef.

Birincisi adam sizi hiç bir zaman istememiş, yedekte tutmaya çalışmış sadece.
Bir süre sonra da, artık size ihtiyaç duymadığı için, istemiyorum demiş.
Adamı dehleyeceğinize boş işlerle uğraşıp, adamı işletmişsiniz. Fotoğraf atarak ne kadar iğrenç bir adam oldugunu size tekrar kanıtlamış.

Ve bütün bunlara rağmen siz hala sevgiden bahsediyorsunuz?
Başlarda ben bitirdim hep. Çünkü yeterince benle ilgilenmediğini düşündüm hep. Ayrıca uzak mesafedeki birini niye elinde tutmak istesin. Çünkü bulunduğu konum itibariyle istediği gibi birini bulabilir. Ha sevdiğini ben de düşünmüyorum. Artık sonralara doğru sizin gibi düşündüm evet. Ama başlarda öyle değildi. Hep gidip geldiğinde açık kapı bırakmak için yaptığını zaten ben de biliyorum. Bir kenarda kalsın belki uğrarım gibi. Zaten en sonunda da ipler koptu. Numaramı sil dediğimde bile orda benden özürler dileyip beni manipüle etmeye çalışmıştı. Neyse ki ilk zamanlar gibi acı çekmiyorum. Beni istememesi ama benimle oynar gibi davranması en çok canımı yakan.

Takıntı yapmışsın canım. Kapat gitsin konuyu. Kendine eziyet etme. Adamın karakteri ortada.

Ya adam en başından beri istemiyormuş ki..niye gittiniz niye mesajlarına cevap verdiniz. Çok net halbuki
Beni ikna eden kendisi ki. İlla geleyim geleceğim demedim. Ben ne ona yazdım ne ulaştım. Kendisi ikna etmek için uğraştı. Ben 2 3 kez bitirdim yine ulaştı istiyorum diye. İstemeseydim söylerdim dedi. Çocuk muyum başkasının lafıyla iş yapacağım demişti. Büyük bir kavga ettik sonrasında eskisi gibi davranıyorsun dedi ondan sonra uzaklaştı.

Beni ikna eden kendisi ki. İlla geleyim geleceğim demedim. Ben ne ona yazdım ne ulaştım. Kendisi ikna etmek için uğraştı. Ben 2 3 kez bitirdim yine ulaştı istiyorum diye. İstemeseydim söylerdim dedi. Çocuk muyum başkasının lafıyla iş yapacağım demişti. Büyük bir kavga ettik sonrasında eskisi gibi davranıyorsun dedi ondan sonra uzaklaştı.
Ben oraya gitmeden önce de numarasını silmiştim. Zaten görüşme konuşma yoktu. Yoluma bakıyordum. Yazdı neden numaramı sildin ben seni tanımak istiyorum illa görüşelim dedi. Yoksa ben adamın peşine düşmedim

Merhaba herkese. Bundan bir yıl önce arkadaşım biriyle tanıştırmak istedi beni. Tanıştırdığı kişi boşanmış biriydi. Ben hiç evlenmedim. İkimiz de 33 yaşındaydık. Arkadaşım ikiniz de aynı kültürdensiniz , önceki eşiyle çok farklılardı, o yüzden yürütemediiler dedi. Neyse numaralastık. Bu adam, bi mesaj atıyor bir atmıyordu. Yani görüşmek ister gibi bir hali de yoktu. Dile getirdim hiç görüşmediğimiz için normal dedi. Yani 2 3 günde bir mesaj atıyordu. Bu arada uzak mesafe.
İkimiz de öğretmeniz. Geçen sene şubat ayında buluşalım öyle karar verelim dedi. O zamana kadar mesajlaşmasak daha iyi beklenti oluşuyor demişti. Bana da mantıklı geldi. Zaten bir şey yoktu ortada biter gider demiştim. Şubat tatlinde de sesi çıkmadı. Sadece whatsapptan durumlarımı beğendi. Arkadaşım da gelecekmiş ama is yerinde de sorunları varmış, gelememiş, biraz sabret dedi. Bunu bana değil ona söylemişti. Sildim numarasını. Bu olaydan bir on gün sonra bana mesaj attı. Numaramı niye sildin diye. Yaptığının saygısızlık olduğunu söylemiştim. Sonra benle gerçekten tanışmak istediğini ifade etti. Ben gelemiyorum lütfen sen gel dedi. Arkadaşım da gazlayınca gittim. Görüştük iyi geçti. Konuşmaya devam ettik fakat bu adam, 4 5 günde bir arıyor gün içinde ya bir defa mesaj atardı ya da hiç atmadığı da oldu. Bu zaten sabrımı taşırmıştı. Geleceğini söylediği tarihlerde düğünlere katıldı. Bana da yazın gelsem olmaz mı dedi. Yaza da 3 ay vardı o aralar. Neyse bu sebepten tartıştık. Bitirdik. Ama numaramı silmedi hiç, ben de ara ara ekledim paylaşımlarıma yorum yaptı. Sonra yazın gelmek istedi görüşelim dedi. Hislerim vardı ve görüştük. Yine iyi derken, adam yine uzaklaştı bir ay boyunca hiç konuşma olmadı .sadece beğeni attı durumlarıma. Sonra bir gün yazdı. Ben de oraya gelsem gezer miyiz dedim.
Gittim, fakat o kadar rahat olması, bir ay boyunca yazmaması aramamasını sordum, moralim bozuktu. Kendini herhalde eğlendirmediğim için Artık netim istemiyorum dedi. Hatta bir gün kimin kimle olacağını bilemeyiz falan dedi . Belki pişman olurum ama bilmiyorum dedi. Tabi benim içim parçalandı. 3 aydır üzülüyorum. O süreçte yazdı bir kaç kez yine. Ama en son iletişimi kesen durum da fake hesaptan işlettiğimde ordan cinsellk konuşmak istemişti, hatta abartarak özel bölgesini bile attı. Ben de arkadaşımın onu işlettiğini, bu kadar basitleşebileceğini düşünemediğimi, bir daha herhangi bir şekilde konuşmak istemediğimi söyledim. Numaramı da silmesini istedim. Hatta sildim diyip, sonra böyle olsun istemezdim numaranı geri ekledim demişti. Bütün bunlara rağmen hala aklım onda. Bu sevgi mi? Yoksa beni istemediği için mi takıntı yaptım bunu. Biliyorum berbat biri. Bana erkeklerin DNAsında var aldatırlar, ama eşlerini sevmediklerinden değil demişti. Her yerden çıkarmıştım numarasını falan sildim böyle daha çabuk unuturum diye ama bir ay olmasına rağmen içten içe özlüyorum normal mi? İletisimde olmamak daha çabuk unutturur mu? Bu arada uzun oldu, ve yaptıklarımın saçma çocukça olduğunu biliyorum.
Lütfen kendine bu kötülüğü yapma. Nasıl biri olduğu çok bariz. Büyük bir adım atmadan kişiliğini görmüş olman büyük şans bence. Önüne bak ve onu düşünme bile. Aşık olacak kadar iletişim de kurmamışsın zaten sadece etkilenmişsin ve reddedilmeyi yedirememişsin bu adam da evlenilecek adam değil zaten insan hoşlandığı kişiye hele de ilk zamanlar yazmadan konuşmadan duramaz bence.

Lütfen kendine bu kötülüğü yapma. Nasıl biri olduğu çok bariz. Büyük bir adım atmadan kişiliğini görmüş olman büyük şans bence. Önüne bak ve onu düşünme bile. Aşık olacak kadar iletişim de kurmamışsın zaten sadece etkilenmişsin ve reddedilmeyi yedirememişsin bu adam da evlenilecek adam değil zaten insan hoşlandığı kişiye hele de ilk zamanlar yazmadan konuşmadan duramaz bence.
Bence de kendime yediremedim. Yaptıklarını kendime yediremiyorum. Evet çok şükür ki bir yola girmedim. Sürekli eski eşinin hatalarından bahsediyordu. Yani ona da söylemiştim. Unutamadığın bariz belli diye. Bizi tanıştıran arkadaşın yatak odasından bile bahseden iğrenc biri aslında. Arkadaş bilse kesinlikle kafayı yer. Allahın vardır bir bildiği. Zamanla azalacak bu duygularım. Henüz bir ay oldu tamamen iletişimi keseli. Çok teşekkür ederim ❤️

Back
X