arkadaşlar artık röfleme geri dönmek istiyorum bunun için işini iyi bilen ama fiyatta uçmayan bir kuaför istiyorum Ankara yı bilmiyorum ama röflemi orda yaptırıcam şartlar gereği ....
lütfen güvenilir para için saçlara kıymayan bir kuaför tavsiye ederseniz çok mutlu olurum zemuszemusteşekkürler........olumunekankayizsmile
ekonomik olmasını istiyorsan sabancı kız yurdunun içinde kuaför var şiddetle orayı tavsiye ederim fiyatı önemli değil dersen de kızılayda mithatpaşa caddeside tutku kuaför
canım bu sabancı kız yurdu neresı yavv
ben sana daha kolay ve beğendiğim bıyeri tavsıye etcem kızılay karanfil sokakta metro dan çıkar çıkmaz kafanı sola doğru kaldır ıkıncı katta alesta kuaför var kebapçının üstünde... memnun kalırsın
canım bu sabancı kız yurdu neresı yavv
ben sana daha kolay ve beğendiğim bıyeri tavsıye etcem kızılay karanfil sokakta metro dan çıkar çıkmaz kafanı sola doğru kaldır ıkıncı katta alesta kuaför var kebapçının üstünde... memnun kalırsın
batıkentte mesa da bir kuaför önerebilirim düşünrseniz. HAİR TIME BAYAN KUAFÖRÜ LAZER EPİLASYON MERKEZİ. kesim ve boyada harika. fiyatlar uygun ve kaliteli işlem yapıyorlar bitkisel boya mevcut 4 yıldır oraya gidiyorum. güvenle önerebilirim.
batıkentte mesa da bir kuaför önerebilirim düşünrseniz. HAİR TIME BAYAN KUAFÖRÜ LAZER EPİLASYON MERKEZİ. kesim ve boyada harika. fiyatlar uygun ve kaliteli işlem yapıyorlar bitkisel boya mevcut 4 yıldır oraya gidiyorum. güvenle önerebilirim.
arkadaşlar BATIKENTTE SOSYETE KUAFÖR VE GÜZELLİK MERKEZİ hiç tereddüt etmeden gidebileceğiniz röfle konusunda alanında kesinlikle uzmanların çalıştığı çok muhteşem bir kuafördür. Başka kuaförler saçlarımı mahvettiği için umutsuzca kuaför ararken arkadaşlarımın tavsiyesiyle gittiğim ve kesinlikle asla vazgeçmeyeceğim tek kuaför salonudur. Sahibi Mustafa beye saçlarınızı gözünüz kapalı teslim edebilirsiniz. Yıllardır kullandığım siyah saçlarımı en ufak bir zarara uğratmadan titizlikle çalışarak hayalimdeki röfleye döndürmeyi başarmıştır kendisi. Allah ondan ve ekibinden razı olsun :)Fiyatları da yapılan işin kalitesine göre uygun. Gidince zaten siz de bunu göreceksiniz. Yeri de çok kolay bir yerde. Hemen Anıt iş Merkezinde zafer eczanesinin yanında.