- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sakınnnn!!!
ben oldum kendisine. bu eylül de 2 yıl oldu. burun sırtumda kocaman bir leke kaldı ki orası sanırım ameliyatta yırtılmış. açık şekilde bırakmışlar ve geçmeyecek bir iz bıraktılar burnumda. üstelik o yaranın geçmesi için kortizon iğnesinden kimyasal peelinge kadar her şeyi yaptı. sonuç olarak burun sırtımdaki deri kalitem kağıt gibi olmuş. revizyon için gittiğim doktorlar burun sırtını nasıl yaparız diye çok düşünüyorlar yani çok büyük sorun olduğunu söylüyorlar. ikincisi burun sırtım fazla törpülenmiş, burun ucum fazla uzun ve düşük. kimse estetik olduğunu anlamıyor çünkü hiç estetik gibi değil. ameliyattan sonra bi de burnum da et büyümesi oluyor bazen.
ben nebil bey ile 2012 yılında tanıştım, liposakşın yaptırdım kendisine. aslında ondan da çok memnun kalmadım ama burun için neden yine onu seçtim inanın bilmiyorum. fiyatı uygun oldğu için herhalde ama çok çok büyük bir hata. 2014te 5 bin tl ödedim kendisine. şimdi revizyon için en az 10bin ödiycemBana da çok diyordular burun çok önemli parasına çok bakma diye ama ben dinlemedim. Ben de size diyorum şimdi: paradan kaçmayın. sonrası daha kötü olabiliyor :'(
Başlığı açan arkadaşım için de söylüyorum. Nebil BOZDOĞAN'ı asla tavsiye etmiyorum!!! Liposakşındır memedir onlarda fena değil ama burun için asla düşünmeyin derim. Burunun şeklini geçtim ameliyatta burun derimi yırtıp öylece alçıya almaları! Ya ben enfeksiyon kapsaydım! Allahtan başıma kötü bir şey gelmemiş leke kalması dışında. Canızını da güzelliğinizi de asla emanet etmeyin kendisine.
liposuction işlemini kime yaptırdın acaba???
Tamam rapunzelcimm. Çok teşekkür ediyoruuummmİkisini de Nebil Bozdoğan'a yaptırdım missin'cim. Liposakşın için düşünülebilir ama burun için asla, asla, asla.
Slm arkadaşlar çok ywniyim sitenin nasıl kullanıldığını da tam keşfetmiş değilim Dr.Nebil Bozdoğan ' a burun ameliyatı olan varmı acama bu yıl içinde yada yakın zamanda ? Fiyat olarak en uygun rakamı kendisi verdiği içi yaptığı burunlar hakında bilgi rica ediyorum lütfen yardımcı olurmusunuz??
Merhaba arkadaşlar temmuz ayında hacettepe üniversitesinden doçent ozan bitik e rinoplasti ameliyatı oldum özel hastanede (hrs kadın hastanesi) 5500 tl verdim çok memnunum kimse anlamıyor ameliyat olduğumu kesinlikle öneririm. Foto da ekledim
Teşekkür ederim yok bilerek kavis istemedim doğal olması benim tercihimdigüzel ama fazla doğal olmuş sanki. biraz daha kavis istemediniz mi
Slm peki hangi hastanede bu 5500 e yaptı ozan bey birde gece kaldınızmı? Burun konusu kendi özel alanımı yoksa memedemi öncelikli olarak daha başarılı? Öyle duymuştum kendisini araştırırken bi ara..Teşekkür ederim yok bilerek kavis istemedim doğal olması benim tercihimdi
Tskrler cnm cvplar icin Peki yuzdeki altin orani neye gore yani ölçüm yaparakmı yapıyor acaba" inandırıyor derken yani bi cetveli var sanırım oran için öle bi hesaplama yapıldımı ve ameliyata öncesi bir tasarım yapıp gösterdimi burnuzu bilgisar üzerinde"?Cinnah da hrs kadın hastanesinde oldum. Normalde ameliyattan 4 saat sonra hastaneden taburcu olunabiliyor. Ben kalmayı tercih ettim hem ameliyatım 21:30 civarı bitmişti (2 saat sürdü) hem de bulantı ve ağrı oluyor haliyle, hemşireler sürekli kontrol ediyor. Özellikle şu konuda başarılı diye duymamıştım. Zaten görüşmeye gittiğinizde profesyonelliği ve özgüveni ile etkiliyor, hastayı dinleyip yüzünüze altın oran olacak şekilde en uygun burnu yapacağına inandırıyor ve öylede yapıyor.
Ölçümleri ameliyat sırasında cetvel ile milim milim yaptığını söyledi. Ameliyat öncesi tasarım yapmadı. 8 yıldır ameliyat olmak istiyordum çok da doktor gezdim ama hiç biri Ozan Bey kadar güven vermedi bana ilk izlenim çok önemlidir. Konuşurken kendine güveni ilk bakışta sorunlarımı söylemesi ilgisi ile ameliyata karar verdim.
Tskredrim yardımlarınız için inş bende hayırlı bir karar verebilirim sizin gibi mutlu bir son yasarımÖlçümleri ameliyat sırasında cetvel ile milim milim yaptığını söyledi. Ameliyat öncesi tasarım yapmadı. 8 yıldır ameliyat olmak istiyordum çok da doktor gezdim ama hiç biri Ozan Bey kadar güven vermedi bana ilk izlenim çok önemlidir. Konuşurken kendine güveni ilk bakışta sorunlarımı söylemesi ilgisi ile ameliyata karar verdim.
İnşallah en doğru kararı verirsiniz ve mutlu olursunuz siz deTskredrim yardımlarınız için inş bende hayırlı bir karar verebilirim sizin gibi mutlu bir son yasarım
Özelden mesaj atabilirmisiniz bana bikaç bişey sorcam :)Bende esabil eker e oldum memnunum
inşallahhhhhhİnşallah en doğru kararı verirsiniz ve mutlu olursunuz siz de
Ankarada esabil eker e oldum guncel fiyat 3500_4000 tl arasindainşallahhhhhh
Lütfen resmi olan arkadaşlar öncesi sonrasını buraya koyarmısnz dr isimleriyle beraber" şu anda Ozan Bitik e bi yakın hissediyorum kendimi ama araştırma içindeyim hala... yani Nebil Bozdoğanı elemek üzereyim olumsuz tecrübeli bir kaç arkadştan gelen yorumlar üzerine