Ben de kimseye anlatamadığım için burda yazmak iyi geliyo , kızlar bu işlemden sonra ne kadar süre kesinlikle ilişki yasak 30 gün mü 45 gün mü 2 ay mı

44.gün evleneni duymuştum ben forumda yani bi 40 gün sonra iliski normal oluyor diye biliyorum .

Kızlar ben az önce baktım daha önce kenarda duran ip düşmüş , ama içini anlayamıyorum bi kapalı gibi duruyor bi değil gibiii sol tarafta bi açıklık var gibi gördüm

İnşallah hepiniz bize güzel haberler verirsiniz hayırlısıyla şu günleri atlatın bir an önce. Sağlığınıza hareketinize dikkat edin en önemlisi moraliniz iyi olsun 🥰

Değilim de 4 5 aya halletmiş iyileşmiş olmam gerekiyor çünkü ani bi durumda olabilir yaza kadar evlenebilirim bu seyahat yasağı ne zaman kalkar hiç bi fikrim yok nasıl olcak bilmiyorum

Değilim de 4 5 aya halletmiş iyileşmiş olmam gerekiyor çünkü ani bi durumda olabilir yaza kadar evlenebilirim bu seyahat yasağı ne zaman kalkar hiç bi fikrim yok nasıl olcak bilmiyorum
Senle aynı durumdayım ve evdekileri idare edip gitmek ayrı dertti şimdi bide salgın Allah kolaylık versin yaptırabilen tarafta olmayı o kadar çok isterdim ki

Bende 26. Günündeyim bi kaç gün sonra detaylı bakacağım . Suan hiç bişe hissetmiyorum arada bi beyaz akıntım oluyor ama çok değil . Aşırı merak ediyorum ama bi iki gün önce baya bakmaya çalıştım baktım olmuyo ayımı doldurayım arkadaşıma foto çektirip doktora atacagım bu karşılıkta hiç bi yere gidemem 🤷‍♀️ Ortalık düzelince de farklı bi jinekologa gidicem artık rüyalarıma giriyor yaaa

Kızlar herkese merhaba ben yeni üyeyim çoğu yorumlarınızı okudum hepinizin gönlünce olsun hersey inşallah ben 4 yıl öncesinde evlilik vadiyle kandırıldım şimdi evlenmek üzere olduğum biri var yaklaşık 40 gün sonra nikah olucak fakat kendisine bahsetmedim yeterince acısını çektim şu saatten sonra da söyleyemem ankarada kalici kizlik zari diktirmek istiyorum baska sehre gidemem hangi doktora guvenebilirim sizden tavsiyelerinizi bekliyorum 😔

Back
X