- 5 Mart 2020
- 141
- 37
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorun bana verdiği kağıtta ideal ilişki 6 hafta sonra diyor en erkende 1 ay yaziyorBen de kimseye anlatamadığım için burda yazmak iyi geliyo , kızlar bu işlemden sonra ne kadar süre kesinlikle ilişki yasak 30 gün mü 45 gün mü 2 ay mı
Nasıl şişlikKızlar içeride küçük top top şişlikler var
Bünyeye göre değişir belki dustu tuvalette sen fark etmedin oda olabilirNeler olmuş burada bişey soracağım normalde kaç günde eriyor dikisler. Bende hiç dikis düşmesi olmadı eridi mi acaba.23. gundeyim
Aynen olabilir mantikliBünyeye göre değişir belki dustu tuvalette sen fark etmedin oda olabilir
Şahsen ben iyiyim iki aylık surecimin dolmasini bekliyorum tamamen iyileşme adına tatlı kaşıntılarım fazlalaştı yaralar iyice iyileştiyo sanırımKizlar nasılsınız ?
Bende zaman geçse bir an önce diye bekliyorum.Şahsen ben iyiyim iki aylık surecimin dolmasini bekliyorum tamamen iyileşme adına tatlı kaşıntılarım fazlalaştı yaralar iyice iyileştiyo sanırım
Nişanlı felan değilsen yada yoksa ertele birazGitmeyi düşünüyorum bu sıralar ama bu virüs yüzünden seyahat yasağı geldi napıcam bilmiyorum
@yrncrnDeğilim de 4 5 aya halletmiş iyileşmiş olmam gerekiyor çünkü ani bi durumda olabilir yaza kadar evlenebilirim bu seyahat yasağı ne zaman kalkar hiç bi fikrim yok nasıl olcak bilmiyorum
Senle aynı durumdayım ve evdekileri idare edip gitmek ayrı dertti şimdi bide salgın Allah kolaylık versin yaptırabilen tarafta olmayı o kadar çok isterdim kiDeğilim de 4 5 aya halletmiş iyileşmiş olmam gerekiyor çünkü ani bi durumda olabilir yaza kadar evlenebilirim bu seyahat yasağı ne zaman kalkar hiç bi fikrim yok nasıl olcak bilmiyorum
Allah yardımcın olsun eğer kalkmazsa yakın bir tarihte geçici olani yaparsin