Benim 50 gün falan kaldı yeterli değil mi acabaevet cok uzun süreli kaıcı yaptırmak mantıksızz burda bır kız vardıı kalıcı yaptırdı 4 ay sonra ılıskıye gırdı ve kanamsıda gayet ıyı oldu yırtılma sesıde duymus ama ben de yırtılma sesi duymadımm ve cok az kanamam olduu bir damla kadar
Turgay beyde yaptiranlarda tek az kanamasi olan sen oldun değil mi hatırladığım kadarıyla diğer kızlarda daha çok olmuştusanırım gecıcıde kanama cok oluyor benım kalıcıydı bende kanama cok olmadı
Hayırlısı canım hakkımızda ne söyleyeyimınsallah gelmez zaten bende bu yasaklardan dolayı seneye erteledım
evet oyle oluyor bende evlenecegım ınsanla yaptım bunu zatenn en azından dugunum guzel gecsın stressızSiz bıçak altına yatıp böyle bi işlem yaptırıp tekrar sevgilinizle mi yaşadınız ilişkiyi? Bu ne yaman çelişki evliliğe hazırlık olarak yaptırmıyo mu burdakiler bunu? Şaka gibi
amın canım valahı şu yaşadıgımız stresle pandemı falan göremıyoruzkıHayırlısı canım hakkımızda ne söyleyeyim
evet yaa herkes kanamam cok oldu falan dedı benden gelmeyınce cok sasırdım halbukı benım kızlıgım bozulurken asırı kanamam olduu ondan bılıyorumTurgay beyde yaptiranlarda tek az kanamasi olan sen oldun değil mi hatırladığım kadarıyla diğer kızlarda daha çok olmuştu
bence yeterlı canımmBenim 50 gün falan kaldı yeterli değil mi acaba
Vallahi ertelenirse ne yapıcam onu düşünüyorum şu an Allah yardım etsinamın canım valahı şu yaşadıgımız stresle pandemı falan göremıyoruzkı
Canım senin düğününe az kalmış risk alma burda en çok sonuç alanlar turgay beye gittiler. Kendimde gittiğim için güveniyorum. Yinede sen bilirsin ama zaten zor bi süreç bide tutmaz felan parandan olur tekrar masrafa ve strese girersin. Turgay hepsinden iyi.kızlar ben arada kalmıştım demiştim ya bugün iki doktorla da görüştüm ikisi de çok farklı şeyler anlattı ..
Ne biliyosun evleneceğini, bravo valla vicdanınıza da cesaretinize de hayran kaldım.evet oyle oluyor bende evlenecegım ınsanla yaptım bunu zatenn en azından dugunum guzel gecsın stressız
Turgay bey %95 tutar tutmazsa yeniden olacak ama yeniden dikime zaman kalmayacağı için geçici yapılır onda da ilk ilişki sonrası gidip kendin ipleri içinden temizleyeceksin dedi bana .Canım senin düğününe az kalmış risk alma burda en çok sonuç alanlar turgay beye gittiler. Kendimde gittiğim için güveniyorum. Yinede sen bilirsin ama zaten zor bi süreç bide tutmaz felan parandan olur tekrar masrafa ve strese girersin. Turgay hepsinden iyi.
Merhaba. Ne gibi farklı şeyler söyledi!ç? Turgay beyle görüştüğünüz de güven verdi mi? Ortam muayenehane falan? Düşüncelerinizz neler? :)kızlar ben arada kalmıştım demiştim ya bugün iki doktorla da görüştüm ikisi de çok farklı şeyler anlattı ..
Merhaba. Ne gibi farklı şeyler söyledi!ç? Turgay beyle görüştüğünüz de güven verdi mi? Ortam muayenehane falan? Düşüncelerinizz neler? :)
ınsalalh ertelenmezde sende kurtulursunn senın sonucunda cok merakla beklıyorum aklım hep burdakılerde oluyor genelde yaşadıgımız kolay şeyler degılkıVallahi ertelenirse ne yapıcam onu düşünüyorum şu an Allah yardım etsin
İnşallah canım inşallah iyi şeyler olur artık hepimiz içinınsalalh ertelenmezde sende kurtulursunn senın sonucunda cok merakla beklıyorum aklım hep burdakılerde oluyor genelde yaşadıgımız kolay şeyler degılkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?