Canm sen turgaya mı ıldun??ben persembe ona gıtmeyı dusunmustuö sehır dısındam sızce harun hoca ıyımıdır
Canım ona oldum ama olmamış normal kadın doğumcuya gittim ole dedi ama başka bu işi yapan doktora bidaha gitmeyi düşünüyorum

Canım sen kendin baktiginda o kısım kapalî gorunmuyor mu bende turgay beyde oldum ama baktigimda kapali oldugi belli oluyor yani insallah oyledir kontrole falanda gidemedim ben
valla ben baktığımda önceden açıklık vardı ama şimdi dikisli yerler kapalı ben bu işten birsey anlamdım yanlış yerde bakmadım dikişli yerler belli

Vajına daraltıcı krem işe yaramaz mı acaba canım

Kızlar size bişey sorucam. Ben 12 ocakta kalıcı oldum. Bu gün kalktığımda hiçbir ameliyat olmamış gibi rahat hissediyorum. İlk 4-5 gün çok az bir şekilde sızıntı şeklinde 2-3 damla kanama oldu. Hiç dikiş ipi falan da görmedim. Açıp hiç bakmadım bacaklarımı ayırmadım. Bazen öksürdükçe o kısımda biraz ağrı oluyor. 27sinde kontrolüm var. Bu dikişler nasıl oluyor eriyor mu düşüyor mu ben doktora sormayı unutmuştum

Canım benim bildiğim kadarıyla erıyende var düşen de var. O bölgede dikiş atılınca kapalılık hissi oluyor o his kaybolmadıysa aşırı kanama olmadıysa tutmustur merak etme

Sen Mümtaz beyde işlem olmustun değil mı? İnşallah tutar bize de Ankara için bir umut olmuş olur. Sen bir sıkıntı yasamazsan geçici için mümtaz beye gıdebılırım bir ihtimal çünkü fiyatları çok uygun

Sonuç ne olursa olsun mutlaka buradan tekrar yazıcam çarşamba günü

Merhaba, mesajlarınızı okuyorum birçok yorumu okumussunuz. Esnek zarı olup da diktiren hatırlıyor musunuz? İletişime geçsem çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…