Violen öncelikle geçmiş olsun.Ben de yaptıracam o yüzden sormak istedim belden uyuşturma hiç duymadım biraz da yazdıklarına göre uzunca bir ameliyat olmuş. nasıl hissediyorsun. ebru hanıma yaptıranlarda böyle şeyler okumadım riskli gibi geldi bana da.
bence özkan beye güven derim para için yapmıyo bu adam bu işi sonuçta doçent adam ben ilk muayene olmak için gittiğimde normal muayene ücreti aldı ilk doktora gittiğimde benden bakmak için artı para istedi 150 tlye geldi ama özkan bey paranın konusunu bile açmadı o yüzden sana doğruyu söyler emin olbir ay sonra hem kendi doktoruma hemde başka doktora kontrol olmayı düşünüyorum ne dersiniz
inş öyle olur canım bu merakla bir ay nasıl beklicem bilmiyorum inş bu son kötü günler olur da geçer bende rahata ererim gerçekten ise ve ankaraadaki doktorlardan daha çok güveniyorum önemsiyor işini gerçekten umarım mutlu son olur hepimiz için
inş kızlar ya ben de öle düşünmek istiyorum dün gece uykudan uyandım resmen kaşıntı yüzünden hafif yanma batma hissi ve kaşıntı var inş olumlu sonuçlanırda eski hayatıma dönerim bu günleri hiiç düşünmeden
arkadaşlar hymeneplasti plep kaydırma zor bi işlem değil biz hastalarımızla sohbet ederek 45 dk içinde ister lokal olsun ister genel anestezi olsun işlemini yapıp ağrısız sızısız yolluyoruz ve hiç olumsuz dönenimiz olmadı tekrar arayan hastalarımız teşekkür için aradı kanadığını bildirmek için korkmayın zor bi işlem değil
violen'e katılıyorum...
fatma arkadaşım seni anlıyorum ama uzatmayın lütfen gerçekten ne olacak die düşünmek insann psikolojisini mahfediyor yaptır kurtul ben şu bi ayıda atlatayım doktorum olumlu sonuç verirse geriye dönüp bakmayacagım inanın ameliyat olmanın mutlulugu ve olumlu sonuç alma hissi o ameliyat anınıda ve sonrasındaki sıkıntıları unutturuyor korkmayın hiç bişey hissetmiyorsunuz valla sadece sonrası dikkat gerçi bende ne kadr becerdim dikkat etmeyi onuda daha ögrenemedşm ama elimden geleni yapıyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?