bende doktora ilk kontrole gitmiştim kızlık zarıma baktırmak istiyorum dedim ama ıkın demedi sanırım öyle bişey hatırlamıyorum:26:
arkadaşlar benim kafam çok karıştı yorumları okudum biraz ama( kızlık zarı gerçekte neresi ben bakıyorum küçük dudakların alt tarafı tamamen grimsi bir et parçasıyla kaplı alt tarafta çok küçük bir açıklık var o kadar. daralttma nerde yaptı anlamadım.. işin kötüsü ben daha önce hiç dikkatli bakmamıştım şimdide hiç birşel anlamıyorumm (
aliv canım peki sana bilgilendirme yaptımı zar konusunda.bana doktor etli bi kızlık zarı yapın var dedi.bu tip zarlarda çok fazla kanama olur dedi.tabi operasyondan sonra nasıl bi hal alır bilmiyorum.
benim ki neden 5 saniye sürdü bakması 5 saniye de nasıl anladı hepsini kafam çok karıştı ebru hanım 1 dakika bakmışş..siz muayene ye zar baktırmaya gittiğiniz de sizin ne kadar sürmüştü tahminen arkdşlarr.moralim çok bozuldu 5 saniye de anlaşılır mı her şey
canım gittim odasına girince o kadar çekindim ki anlatamam ebru hanım anladı zaten ben söyleyemedim ihtimalleri kendi sıraladı dogru olanı söylediğinde ben de evet dedim muayene olmak istiyorum dedi yaşından dolayı anladım kızlık zarı muayenesi olmak istediğini dedi 24 yasındayım ama küçük gösteriyorum biraz heralde çok anlayışlı davrandı rahatladım biraz sonra muayene odasına geçtik bana da ıkın falan demedi iç dudakları yana çekti çok gergindim agrı eşiğim de düşmüştü biraz bastırdı iç dudaklara zara iyice bakabilmek için 1 dakika ya surdu ya surmedi sonucu söyledi biraz konuştu benimle bilgilendirdi sonra kendimi hemen dısarı attım zaten ben burdayım canım ne istersen sorabilirsin bana
cloo aynı şeyler bende de var canım dudakları açınca bi et parçası var evet alt tarafta da çukur da bi açıklık gbi bi ama çk küçk şey dediğin gibi
bende de çok kısa sürdü canm.öyle 1 dakika falan bakmadı.baktı hemen söyledi zaten sonucu.
canım kanaman olacak dedi mi peki doktor ya da zarının tipi hakkında bi bilgi falan verdi mi ya da zedelenme var gibi bi şey dedi mi? canım benimde zorlama olmuştu kan gelmiş ti 1 damla sende de böyle bi durum olmuş muydu ?? canım benimm sağolasın çok iyisinn.sizlerle konuştukça daha iyi hissediyorum kendimi
sorularsorular arkdşm ebru hocaya gidecektn noldu gittinmi ne dedi
zaten kısa sürüyor canım kızlık zarı muayenesi eğer yırtılmıs olsaydı uzun bakardı nereden olduğunu söylerdi sana.. Evet benimki de öyle canım sanırım dikişler tuttu artık zaten ebru hanımda şükürler olsun ki öyle söyledi çok iyi bakmışssın herşeyy yolunda dedi.. Benim anlamadığım şey benim iç dudakların altındaki et parçası grimsi beyazımsı bir renk sizinde öylemi ?? yoksa bende aksi bir durum mu var ki anlamadım canım???
zaten kısa sürüyor canım kızlık zarı muayenesi eğer yırtılmıs olsaydı uzun bakardı nereden olduğunu söylerdi sana.. Evet benimki de öyle canım sanırım dikişler tuttu artık zaten ebru hanımda şükürler olsun ki öyle söyledi çok iyi bakmışssın herşeyy yolunda dedi.. Benim anlamadığım şey benim iç dudakların altındaki et parçası grimsi beyazımsı bir renk sizinde öylemi ?? yoksa bende aksi bir durum mu var ki anlamadım canım???
sorular senn cvabını bekliordum cok mutlu oldum benmkide bozulmamış olablr demekki bi umut oldu. benmki zorlama oldu tam o sırada adetm geldi o yzden anlayamadım o kan nerden geldi bukadrda tesaduf olablrmıydı kızlar tam o sırada adetn gelmesi??o yuzden tedrgnm bozuılmşmu bozulmamışmı die.
ben aynayla baktığımda delık gözukmuo tamamen et kaplı gibi biraz ıkındığımda delık çıkıor baya buyuor ıkındıkca sennde mı bole sorular bıde yanlarnda yırtık gıbı çzkler var onlar şupheye dusuşuor benı zaten
nekadr sevnmşndır ya ebru hanım bişey yok deynce
aliv cim git tabii rahatlarsın giderken de bnm gibi kendini hiç hırpalama cunku ebru hanım gerçekten de çok tatlı birisi bayan olmasının bnm için ayrıca bi rahatlatıcı yanı oldu tabi sonuçta doktorun erkeği bayanı olmaz ama ne yalan söyleyim bayan olması beni biraz olsun rahatlattı gitmeden önce ebru hanımı arastırdım forumu da ne zamandır takip ediyordum ama uye değildim ebru hanımın işinde başarılı oldugunu dusunuyorum kariyeri de iyi olan bir hekim cana yakın insana kendisini kötü hissettirmiyor zaten onun yanına duygu karmaşasıyla gidiyorsun bana şekiller de çizdi anlattı muayene ederken de aynı sekilde beni rahatlattı inan verdiğim para gözüme bile görünmedi sürekli kuşkuyla yaşamak çok zor kendimi hiçbir şeye odaklayamıyordum çarşamba sabahı ankaraya vardıgımda randevuya 3 saat vardı vazgeçmeye o kadar yakındım ki bu gibi durumlarda cesaret ve onun için de manevi destek gerekiyor git arkadaşım sen de kafanda soru işareti kalmasın aslında iyi haberlerini almışsın ama tekrardan almanın bi zararı olmaz bize de çifte mutluluk yaşatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?