aliv canım peki sana bilgilendirme yaptımı zar konusunda.bana doktor etli bi kızlık zarı yapın var dedi.bu tip zarlarda çok fazla kanama olur dedi.tabi operasyondan sonra nasıl bi hal alır bilmiyorum.

cloo aynı şeyler bende de var canım dudakları açınca bi et parçası var evet alt tarafta da çukur da bi açıklık gbi bi ama çk küçk şey dediğin gibi

aliv canım peki sana bilgilendirme yaptımı zar konusunda.bana doktor etli bi kızlık zarı yapın var dedi.bu tip zarlarda çok fazla kanama olur dedi.tabi operasyondan sonra nasıl bi hal alır bilmiyorum.

yaptı canım yani ben sordum baya soru..kızlık zarım ince mi kalınmı dedim ne ince ne kalınmış..anülere benziyo kanaman olacak ilişkiye girme dikkat et kendine dedi.esnek falan mı dedim yok dedi

benim ki neden 5 saniye sürdü bakması 5 saniye de nasıl anladı hepsini kafam çok karıştı ebru hanım 1 dakika bakmışş..siz muayene ye zar baktırmaya gittiğiniz de sizin ne kadar sürmüştü tahminen arkdşlarr.moralim çok bozuldu 5 saniye de anlaşılır mı her şey

bende de çok kısa sürdü canm.öyle 1 dakika falan bakmadı.baktı hemen söyledi zaten sonucu.

canım kanaman olacak dedi mi peki doktor ya da zarının tipi hakkında bi bilgi falan verdi mi ya da zedelenme var gibi bi şey dedi mi? canım benimde zorlama olmuştu kan gelmiş ti 1 damla sende de böyle bi durum olmuş muydu ?? canım benimm sağolasın çok iyisinn.sizlerle konuştukça daha iyi hissediyorum kendimi[/QUOTE]

evet canım dedi ilk ilişkinde kanaman olur merak etme dedi zarın tipini değil de hersey olması gerektiği gibi bi sorun yok dedi bende o kadar çekinmiştim ki hemen çıkmak istedim açıkçası çok bişi sormadım ya bende çok az pembemsi bi sıvı geldi akıntıyla karışık ama arkasından adet olmuştum adet öncesi olabilirmiş böyle bi durum çünkü kan birikiyor döllenme olmadığından dolayı ve adet dönemi başlayacak artık işte onun hemen öncesinde olabiliyormuş bnm de o ana denk geldi heralde çünkü hafif bi zorlama olmuştu daha önce bahsettiğim gibi canım kendini sıkma hiç kafandaki soru işaretleri gecmediyse bi doktora daha görün biliyorum cok zor yasamayan bilmez ben bide muayene ucretini nasıl harcadıgımı sordu annem bilmiyor cunku uydurdum bişiler henuz çalışmıyorum da ben bayanlar için gerçekten zor seyler bunlar tabii bnmde kafam çok karışıktı ama konusarak rahatlıyor insan birbirinin hikayesini ögreniyor destek oluyor dediğim gibi internetim genelde açık canını hiç sıkma...

cloo aynı şeyler bende de var canım dudakları açınca bi et parçası var evet alt tarafta da çukur da bi açıklık gbi bi ama çk küçk şey dediğin gibi

zaten kısa sürüyor canım kızlık zarı muayenesi eğer yırtılmıs olsaydı uzun bakardı nereden olduğunu söylerdi sana.. Evet benimki de öyle canım sanırım dikişler tuttu artık zaten ebru hanımda şükürler olsun ki öyle söyledi çok iyi bakmışssın herşeyy yolunda dedi.. Benim anlamadığım şey benim iç dudakların altındaki et parçası grimsi beyazımsı bir renk sizinde öylemi ?? yoksa bende aksi bir durum mu var ki anlamadım canım???

bende de çok kısa sürdü canm.öyle 1 dakika falan bakmadı.baktı hemen söyledi zaten sonucu.

aliv cim beni rahatlatmak için brz daha uzun baktı ama dediğim gibi öyle çok da uzun değil hemen görülüyor zaten tecrubeli bi hekim anlar hemen ben çok korktugum için ebru hanım yavasça nazikçe bakıyorum iyice bakıyorum merak etme sen dedi ki ona ragmen uzun surmedi dedim ya 1 dk ya surdu ya surmedi yani bakarken konuşmamıza ragmen sen süreyi kendine dert etme tatlım

cloo benım gri beyaz felan bişey yok. bıldığın kırmızı iç dudaklardan içerisi.. o büzük gibi olan et parçasının az aşağısını dıyosun demı. ora delık gibi evet ben kuru tutmak için silerken bakıyom her baktığımda beyazlık görüyom ama o akıntı.. selpakla alıyorum hemen onu.

evet canım dedi ilk ilişkinde kanaman olur merak etme dedi zarın tipini değil de hersey olması gerektiği gibi bi sorun yok dedi bende o kadar çekinmiştim ki hemen çıkmak istedim açıkçası çok bişi sormadım ya bende çok az pembemsi bi sıvı geldi akıntıyla karışık ama arkasından adet olmuştum adet öncesi olabilirmiş böyle bi durum çünkü kan birikiyor döllenme olmadığından dolayı ve adet dönemi başlayacak artık işte onun hemen öncesinde olabiliyormuş bnm de o ana denk geldi heralde çünkü hafif bi zorlama olmuştu daha önce bahsettiğim gibi canım kendini sıkma hiç kafandaki soru işaretleri gecmediyse bi doktora daha görün biliyorum cok zor yasamayan bilmez ben bide muayene ucretini nasıl harcadıgımı sordu annem bilmiyor cunku uydurdum bişiler henuz çalışmıyorum da ben bayanlar için gerçekten zor seyler bunlar tabii bnmde kafam çok karışıktı ama konusarak rahatlıyor insan birbirinin hikayesini ögreniyor destek oluyor dediğim gibi internetim genelde açık canını hiç sıkma...[/QUOTE]

canım benimm.bundan sonra kafana bi şey takma hayata tam gaz devam. senin için çok sevindim gerçkten..kendime gelince de adet önce si miydi o zaman hiç hatırlamıyorum ama zorlamanın olduğu an kan gelmişti hemen.belki de zedelenme benim ki bilemiyorum zedelenme ile yırtılma aynı olmuyo bildiğim kadarıyla.doktor alanında iyi gibi güvendim gittim bakiresin dedi kanaman olacak dedi
.inşallh doğrudur diye dua ediyorum sadece canım ama bende senin gibi ebru hanıma gideceğim bugün kararı mı verdim senin yazını da okuyunca param falan hazır. şu 1 ay içerisinde .gidip geleyim kafam rahatlıcak gerçekten.umarım güzel haberlerle dönerim sizlere..

canım o renk östrojen hormonunun salgılanma miktarına göre değişiyormuş.beyazdan pembeye değişebilirmiş.rahat ol.ben de beyaz görünce endişelenmiştim aksi bişey mi var diye.östrojen fazla salgılanırsa rengi beyaz oluyormuş.internette okumuştum bunu.

sorular senn cvabını bekliordum cok mutlu oldum benmkide bozulmamış olablr demekki bi umut oldu. benmki zorlama oldu tam o sırada adetm geldi o yzden anlayamadım o kan nerden geldi bukadrda tesaduf olablrmıydı kızlar tam o sırada adetn gelmesi??o yuzden tedrgnm bozuılmşmu bozulmamışmı die.

ben aynayla baktığımda delık gözukmuo tamamen et kaplı gibi biraz ıkındığımda delık çıkıor baya buyuor ıkındıkca sennde mı bole sorular bıde yanlarnda yırtık gıbı çzkler var onlar şupheye dusuşuor benı zaten

nekadr sevnmşndır ya ebru hanım bişey yok deynce

teşekkür ederim canım.içeride ki et parçası kırmızımsı gibi arkdaşın da dediği gibi.inşallh aksi bi durumun yoktur

aliv cim git tabii rahatlarsın giderken de bnm gibi kendini hiç hırpalama cunku ebru hanım gerçekten de çok tatlı birisi bayan olmasının bnm için ayrıca bi rahatlatıcı yanı oldu tabi sonuçta doktorun erkeği bayanı olmaz ama ne yalan söyleyim bayan olması beni biraz olsun rahatlattı gitmeden önce ebru hanımı arastırdım forumu da ne zamandır takip ediyordum ama uye değildim ebru hanımın işinde başarılı oldugunu dusunuyorum kariyeri de iyi olan bir hekim cana yakın insana kendisini kötü hissettirmiyor zaten onun yanına duygu karmaşasıyla gidiyorsun bana şekiller de çizdi anlattı muayene ederken de aynı sekilde beni rahatlattı inan verdiğim para gözüme bile görünmedi sürekli kuşkuyla yaşamak çok zor kendimi hiçbir şeye odaklayamıyordum çarşamba sabahı ankaraya vardıgımda randevuya 3 saat vardı vazgeçmeye o kadar yakındım ki bu gibi durumlarda cesaret ve onun için de manevi destek gerekiyor git arkadaşım sen de kafanda soru işareti kalmasın aslında iyi haberlerini almışsın ama tekrardan almanın bi zararı olmaz bize de çifte mutluluk yaşatırsın

canım benim teşekkür ederim mutlu oldum tabi tatlım ama öyle aynadan bakınca anlaşılabilecek bi durum değil ki kadın dogum uzmanının anlayabileceği bişi bu çünkü tıbbi bilgiler gerekiyor yorumlayabilmen için zira anatomi kişiden kişiye değişebilen bir konu zara bakabilirsin uygun pozisyonu ayarlayabilirsen ama yorumlamayı ancak doktor yapar o yüzden doktora gitmeden canını sıkma gothic cim ben de sağlıkçıyım bu konuyu çok araştırdım canım açıkçası ben hiç incelemedim canım muayene oldum her turlu sonuca hazırlıklı olarak gitmiştim ztn

haklısın sorular daha zar hangısı onu bile bilmiozkı goruoz bişeyler ama

bide ben eskiden bastırınca orayı acırdı smdi bastrınca acımıor off

özel hastane de 100 tl ye olmuştum ben CANIM muayene.. ha 100 fazla vermişiz hiç umrumda değil bnm de. canım tek iyi olsun doktor bana doğru bilgiler versin beni rahatlatsın her konuda. çünkü bu çok önemli bi konu hayat memat meselesii...inş çifte mutluluk haberi vereceğimm:)).sağolun varolun.iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…