selam kızlar merak etmeyinnnn burdayımmm :))) dün izinli olduğum için yoktum herşey yolunda gayet iyiyim akdeniz canım sonunda tuvalete çıkabildim banyomuda yaptım hiç bir sorun yok sadece yataktan kalkarken bi batma hissi oluyor oda hemen geçiyor kanamam da yok çok şükür derel canım doktor bana % 100 garanti vermedi ben işlemi yaparım sonrası sana kalmış iyi bakarsan temiz tutarsan hiç bir sorun ile karşılaşmazsın dedi tabi ben nikah gününe kadar yine tedbiri elden bırakmıcam yani bakım çok önemli kızlar mesela mikrop kapmaması için günde 3 defa iç çamaşırımı değiştiriyorum bana yasak olan şeyler sadece ıkınmak ve ağır kaldırmak bu kadar şimdi normal hayatıma devam ediyorum hiç bir sorunum yok çok şükür düğünümede az kaldı kesinlikle size herşeyi yazarım merak etmeyin ;)

selam kızlar merak etmeyinnnn burdayımmm :))) dün izinli olduğum için yoktum herşey yolunda gayet iyiyim akdeniz canım sonunda tuvalete çıkabildim banyomuda yaptım hiç bir sorun yok sadece yataktan kalkarken bi batma hissi oluyor oda hemen geçiyor kanamam da yok çok şükür derel canım doktor bana % 100 garanti vermedi ben işlemi yaparım sonrası sana kalmış iyi bakarsan temiz tutarsan hiç bir sorun ile karşılaşmazsın dedi tabi ben nikah gününe kadar yine tedbiri elden bırakmıcam yani bakım çok önemli kızlar mesela mikrop kapmaması için günde 3 defa iç çamaşırımı değiştiriyorum bana yasak olan şeyler sadece ıkınmak ve ağır kaldırmak bu kadar şimdi normal hayatıma devam ediyorum hiç bir sorunum yok çok şükür düğünümede az kaldı kesinlikle size herşeyi yazarım merak etmeyin ;)

canım iyi olmana sevindim dün yazmayınca merak ettim ben de. benim de aynı sadece kalkarken birkaç saniye süren bir sızlama oluyor. diğer problemi de çözmene sevindim canım

canım iyi olmana sevindim dün yazmayınca merak ettim ben de. benim de aynı sadece kalkarken birkaç saniye süren bir sızlama oluyor. diğer problemi de çözmene sevindim canım

sağol canım artık günler geçsin bitsin şu sıkıntıdan kurtulayım hayırlısıyla inşallah

koruduğumuz takdirde kanama olucak yani bize bağlı öylemi ? üniversite tercihlerim açıklandı bugün ist oldu büyük ihtimal ist olucam galiba sln birde doktorunun adı burcu arslandı dimi ? ücret nekadar dedi ? muaynanede mi yapıyo

Son düzenleme:
geçen hafta bu saatler ölüp ölüp diriliyordum çok şükür tam bir hafta geçti üstünden..herşey yolunda hiçbir ağrı sızı yok herhangi değişik bir his yok..hiç olmamışım gibi.

koruduğumuz takdirde kanama olucak yani bize bağlı öylemi ? üniversite tercihlerim açıklandı bugün ist oldu büyük ihtimal ist olucam galiba sln birde doktorunun adı burcu arslandı dimi ? ücret nekadar dedi ? muaynanede mi yapıyo

evet doktor bana ben işlemi yapıcam ama çok iyi bakman gerekiyor dedi iyi bakarsan kanama gerçekleşir dedi evet adı burcu kardaş arslan yeri bakırköyde 1800 tl ye yaptı 1200 verdim gerisini kontrollere gidip geldıkçe vereceğim canım

kızlar atlattınız ne güzel bende mantarmı ne var kızlar akıntım var olurmu ki ya :((((((((((((şehr dışndayım bide kendi şehrmde yaptrsam nasıl olurki ankraya gitmek zor gelior gidemeyeblrm:(

kızlar atlattınız ne güzel bende mantarmı ne var kızlar akıntım var olurmu ki ya :((((((((((((şehr dışndayım bide kendi şehrmde yaptrsam nasıl olurki ankraya gitmek zor gelior gidemeyeblrm:(

hangi şehirdesin canım? bende şehir dışındayım ve çok zor bir durum hiç gitmediğin bir şehire gitmek of napıcam bilmiyorum ki önemli olan doktorun tecrubeli olması daha önce yapmış olması küçük şehirde doktor bulmak zor

derel ankaraya 1 saat uzaklıktaym yakın aslnda ama ankara büyük şehr kendi başıma kaybolurum die korkuorum. sen hangi şehrdesn canm?

yaptıran arkşlar memnun ondan ankara istiorum. benm bulnduğum yerdede 2 doktor yapıor erkek. ama bayan olması çok daha iyi olur

derel ankaraya 1 saat uzaklıktaym yakın aslnda ama ankara büyük şehr kendi başıma kaybolurum die korkuorum. sen hangi şehrdesn canm?

yaptıran arkşlar memnun ondan ankara istiorum. benm bulnduğum yerdede 2 doktor yapıor erkek. ama bayan olması çok daha iyi olur

benim ankaraya gitmem 5 saat canım bende yol iz bilmiyorum senin gibi kaybolmaktan korkuyorum tecrubeli olması önemli burda yaptırmam para için yaparlar deneyimli değillerdir die güvenemiyorum ne biliyim ebru hanım anlatılanlara göre daha mantıklı geliyor tecrubeli die düşünüyorum şişli med ve burcu hanımıda düşünüyorum ama kararsızım ya of

mrb arkadaslar,burayı cok uzun zamandan beri takip edıyorum,gelişmeleri gördükçe biraz moral buluyorum.Bende bu operasyonu gecirmek istıyorum ama cok korkuyorum.Gercekten kendımı cok kötü hissediyorum ama benim gibi aynı durumda olanları gördükçe sadece ben degilmişim diyorum biraz rahatlıyorum.Benden ayrılmasın dıyıp sonra ortada bırakan bi pisliğin kurbanıyım bende.Su güzel mübarek ayda dua edıyorum inş hepimizin yüzü güler,bize bunları yapanlarinda allah belasını versin.Psikolojim çok bozuk.Haziran ayında ank.da ebru hanıma bi anlık kararla muayene olmaya gittim.Ebru hanım gercekten cok ilgilendi bana samimi geldi ama bazen burda yazılanlara bakıyorum acaba neresi bu konuda ıyı diye süpheye düşüyorum.Ebru hanım içimi rahatlatıcak şeyler söylemesine ragmen aklıma sürekli sorular geliyo.O yüzden sizinle paylaşmak istıyorum burda,ne olur birbirimize destek olalım.
1,5 yıl kadar cinsel birlikteliğim oldu,acaba cok yıpranma olmus mudur diye sürekli düşünüyorum ya dikişlerim tutmazsa,ebru hanım muayenede duvarların kalın cok ıyı dikiş tutar dedi.Acaba moralım bozulmasın dıye mı söyledi cunku orda cok kötü durumdaydım,hala öyleyım psikolojim cok bozuk.Her seyden süphe edıyorum,benım düğün olayım yok suan için.ama kendımı ıyı hıssetmek ıcın yaptırmak ıstıyorum fakat koruyamazsam dıye korkuyorum.Ebru hanıma muayene olanlar lutfen benımle paylaşsın sizlerene söyledi sızın ne kadar bırlıktelığniz oldu.Bu arada sln ve akdeniz sizlerede cok gecmiş olsun,inş bizlerde kurtuluruz.Bu arada gelecek yıl için ank.da olma ihtımalım var agustos sonu gibi belli olucak,burda yine paylaşırım.Eger muayene olmak isteyen varsa ebru hanıma kadar seve seve götürür destek olurum,yardımederım,korkularınızı bende yaşadım.

derel senn baya uzakmış kalman lasım bir gün ailenden izin alablrmisin? oraya varınca taksiye bineriz artık napalım kaybolmamak için. bursadamısın sen ankaraya 5 saat orası .

düğün falan varmı yakın zamanda

lilit tek değilsin canm üzülme bak çaresi var. benm birlkteliğim olmadı üzerimde kıyafetlerm falanda vardı ama bozulduğunu düşünorum. muayene olmadım daha . korkuorum cesaretmi topluorum daha:(

derel senn baya uzakmış kalman lasım bir gün ailenden izin alablrmisin? oraya varınca taksiye bineriz artık napalım kaybolmamak için. bursadamısın sen ankaraya 5 saat orası .

düğün falan varmı yakın zamanda

evet blk edremitteyim ben kalmam imkansız uçakla gitsem die düşünüyorum

bu aralar oyle kotu hıssedıyorumkı kendımı,sankı her sey ters gıdecek gıbıme gelıyor..akdenız ve sln sızın ıı haberlerınızı okuyup mpral bulmaya calısıyorum...Allah hepımızın yardımcısı olsun...:((

bende cok mrk edıyorum onları,sln nın sanırım yakında düğünü vardı galiba,inş allah yardımcıları olur.bu öyle bi dertki içime taş oturmuş gibi ailemden cok utanıyorum,evde aglayacak yer bulamıyorum,sürekli kafamın içinde beni yiyip bitiren bi şey,inş hepimiz kurtuluruz.Bu arada tekrar söyluyorum ank.ya gelmek ısteyen olursa seve seve yardımcı olurum,yeni üye oldum özelden msj atamam herhalde ama bı sekılde iletişim kurmayı başarırız herhalde,ben yalnız gitmiştim muayeneye o kadar cok utanc verıcı bı durumki ama sağolsınlar cok yakından ilgileniyor ebru hanım ve sekreteri.Yalnız gitmek istemeyen olursa gercekten destek olurum.

bende cok mrk edıyorum onları,sln nın sanırım yakında düğünü vardı galiba,inş allah yardımcıları olur.bu öyle bi dertki içime taş oturmuş gibi ailemden cok utanıyorum,evde aglayacak yer bulamıyorum,sürekli kafamın içinde beni yiyip bitiren bi şey,inş hepimiz kurtuluruz.Bu arada tekrar söyluyorum ank.ya gelmek ısteyen olursa seve seve yardımcı olurum,yeni üye oldum özelden msj atamam herhalde ama bı sekılde iletişim kurmayı başarırız herhalde,ben yalnız gitmiştim muayeneye o kadar cok utanc verıcı bı durumki ama sağolsınlar cok yakından ilgileniyor ebru hanım ve sekreteri.Yalnız gitmek istemeyen olursa gercekten destek olurum.

ben muayenehaneden çıktıktan sonra bumuydu bu kadar sıkıntı yani demiştim kendi kendime şu an normal hayatıma devam ediyorum hiç bir sorunum yok yakında da nikahım var nikahtan sonra sizi bilgilendiririm dünde dikişlerim düşmeye başladı akdeniz nerelerdesin dün iç çamaşırımda dikişler vardı sadece düğüm kısmı ermiş ve düşmüş uçları yoktu sen nasılsın akdeniz umarım herşey yolundadır...

lilith0610ANKARAYA GİTMEDİM DAHA ÖNCE HİÇ BİLMİYORUM OTOGARDA İNDİKTEN SONRA EBRU HANIMIN MUAYNNSİNE GİTMEM İÇİN YAPMAM GEREKEN AŞAMALARI ANLATIRMISIN

Son düzenleme:
Back
X