Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ağustos 15En yakın kimin düğün var mutlaka burda yazsın bizlere
İnşallah olmaz kurtuldun artık yine de dikkat et hareketlerine ve bence mutlaka düğünden önce kontrole git nolur nolmazAynı şeyleri yaşadım kanamam oldu kabız oldum birsuru dikiş var orda diğer dikişlerini korumaya devam et dediler bana güvenlik dikisim düşmüş benimde ama tuttuğunu söyledi düğün öncesi gel de demedi ben sordum gerek yok dedi inşallah da bisey olmaz
Birkaç doktora daha göstereceğim zatenİnşallah olmaz kurtuldun artık yine de dikkat et hareketlerine ve bence mutlaka düğünden önce kontrole git nolur nolmaz
Senin ne zamanSanırım en erken benim olacak
Tam tarihi vermiyim ben nolur nolmaz ama mayıstaS
Senin ne zaman
Vala dügn tarihleri değişebilir kızlar ben endişeliyimİlk ben haberi vericem demek ki... allahım sen yüzümü karar çıkarma şu kritik dönemi bi atlatsaydım
Bizde nikah yaptık düğün ağustos ta güya ama inşallah ertelenmezBizim sadece nikahtı zaten, ben haber veririm kanama olursa ama diğer türlü veremezsem anlayınki olmadı kanama yani çok kolay giremeyebilirim
Bu aynadan nasıl anlıyorsunuz banada söyler mısınız ben hiçbişey anlamıyorumBizde nikah yaptık düğün ağustos ta güya ama inşallah ertelenmezayrıca sürrünme yaşadım kıyafet üstünden leke leke kanama gibi bişeyim oldu aynadan baktım hala aynı bozulma yok henüz
Aralayıp boyutuna bakabilirsiniz bide ıkınınca boyut ne kadar oluyor. Bir parmak boyutunda mı bir kalem boyutunda mı ya da daha mı Küçük vsBu aynadan nasıl anlıyorsunuz banada söyler mısınız ben hiçbişey anlamıyorum
Niye ilişkiye girmiyosunuzBizde nikah yaptık düğün ağustos ta güya ama inşallah ertelenmezayrıca sürrünme yaşadım kıyafet üstünden leke leke kanama gibi bişeyim oldu aynadan baktım hala aynı bozulma yok henüz
Çok afedersin pat diye sordumNiye ilişkiye girmiyosunuz
Bilmem kendi istemedi. Bi kaç kez o konuyu konuştuk düğünde yapmak istiyor anladığım kadarıyla.Niye ilişkiye girmiyosunuz
Vay canına ben bazen araladım siprey sıkarken ama hiç iyice açamadım zarar veririrm diye ve anlamam da nasıl bilcem arkada düşmeyen bir ipim daha varmış ona zarar veririrm diyede korkuyorum ama deniyecegimAralayıp boyutuna bakabilirsiniz bide ıkınınca boyut ne kadar oluyor. Bir parmak boyutunda mı bir kalem boyutunda mı ya da daha mı Küçük vs