Gecixide 7 gün içinde olman lazım. Ve onda ağrı acı yok rahat hareket edebilirsin nasıl olsa nikah kiycaksin dimi nikah kiymadan iki gün önce git ol zaten nikah kıyınca ilişki olacak sorun olmaz
Evet nikah olucak yalnız geçici de ip belli olurmu eline gelirmi diye korkuyorum

O doktor için pek olumlu yorumlar okumadım kalıcı dikim Bir buçuk ay burda kızlar ne sıkıntı çekti yazıyor hepsi yoksa hepsi ona giderdi o kadar sıkıntı çekmezlerdi
Doğru söylüyorsun ya 10 gün de ne iyileşmesi olucak ise öyle söyledi bana mecbur başka bir doktor bulmam lazım

Gittiğim doktor da tutmayan çok azdı tüm imkanlarımı zorladım maddi manevi tükendim öyle zor seyler yaşadım ki ve sonuç bu .. ikinci kez denedim şansımı nedennnn nedennnn kızlar ben tekrar ne geçici ne kalıcı yapamam lütfen bana özelden veya burdan bi öneri verin nisanlımla sürtünerek iliski yasıyorduk zorla içime girmesini mi sağlasam bi şekilde jiletle kesip lavaboda kan mı geldi desem napsam lütfen hiç iyi değilim ( not : ben hiç bi zaman iliskiye girmedim kızlar bir kere bile girmedim neden bunu yasıyorum bunu bilmiyorum gerçekten)
Ya çok üzüldüm ama belki tutmuştur emin misin sen şuan 1 ay geçti üzerinden istersen gir direk ilişkiye bence kanama olur

Ya çok üzüldüm ama belki tutmuştur emin misin sen şuan 1 ay geçti üzerinden istersen gir direk ilişkiye bence kanama olur
Nişanlım iliski istemiyor ama sürtünme yaşayacağım pazar günü biseyler düşünüyorum lavaboya gidip dış dudağından bi yere jilet vurmayı kan geldi fln demeyi .. lütfen Güzel fikri olanlar bana yardımcı olsun özelden yazsın arkadaşlar aşırı kötü durumdayım beynim donuk

Nişanlım iliski istemiyor ama sürtünme yaşayacağım pazar günü biseyler düşünüyorum lavaboya gidip dış dudağından bi yere jilet vurmayı kan geldi fln demeyi .. lütfen Güzel fikri olanlar bana yardımcı olsun özelden yazsın arkadaşlar aşırı kötü durumdayım beynim donuk
Ya kuzum kimdi o birisinin nişanlısı mı sevgilisi mi o da surtunmeyle bozulmaz demişti kızın aynı bu şekilde kan gelmişti sürtünmeden sonra, ya öyle birşey derse kanadiktan sonra der mi

Arkadaşlar sahte kızlık zarı denen bir şey varmış bununla ilgili çok araştırma yaptım. Dikimden daha iyi değil mi. Neolur duyan bilen varsa bu konuya açıklık getirsin

Evlenmeden önce mi olmaz diyo inşallah şansın denk gelir co k zor durumlar ya walla başka doktora gösterseydin bi ne dicek

Arkadaşlar sahte kızlık zarı denen bir şey varmış bununla ilgili çok araştırma yaptım. Dikimden daha iyi değil mi. Neolur duyan bilen varsa bu konuya açıklık getirsin
Ya ben de bu ara onunla ilgili birkaç video izledim nasıl kullanıldığını gösteriyordu kadın, eli resmen boya oluyor ilişkide erkek girince boya ona da bulaşır gibime geldi riskli sanki

Arkd almış ve kullanmış o gece içinde kalmış naylon gibi ve kanama gibi bişeyde olmamış

Ya ben de bu ara onunla ilgili birkaç video izledim nasıl kullanıldığını gösteriyordu kadın, eli resmen boya oluyor ilişkide erkek girince boya ona da bulaşır gibime geldi riskli sanki
Onun orjinali olanlar var ama onu bulmak çok zor bu intetnettekilere inanmayın bende araştırdım sakat is o boya oldugu anlasıırsa daha büyük rezillik

Bazen o kadar sinirleniyorum ve üzülüyorum ki bu hallerimize ,çırpınışlarımıza 'diktirmiyorum ulan benimki de kanamayan cinsten ne var' diye bağırdığımı hayal ediyorum o gece

İlişkiden bikac gün önce gel derse hiç şaşırmam kalıcı yapıyorum diye geçici yapıp sonrada bir iki gün önce cagiranlar var biz kalıcı yaptırdık hala iyilesmedi 1 ay oldu benim
Gitmem o doktora o zaman sanırım son çare nikaha bir kaç gun kala geçici yaptiricam başka doktora o kadar zahmeti çekiliyor iyileşir inşallah

Back
X