Neden kan geldi ki zorlama falan mı oldu canım
Yok kiz ne zorlama ne bisey durup dururken ya uyurken araya kilot girdi zorlandı biraz yada arada adet bitince bir iki hafta sonra bi miktar kan gelmesi olurdu bende ona yoruyorum doktora sordum tuttuysa bisey olmaz sen açıp bakma ya çalışma kurcalama dedi

Çok dikkat etmeye çalıştım bu süreçte ama şuan kontrole gidemiyorum merak ediyorum umarım olmuştur olmadiysa nasıl anlayabilirim

Kızlar bilen biliyo beni burda sürekli girip yazıyorum 2 ay oldu olalı işlemi yürürken felan hissediyorum otururken felan herhalde geçer bu histe böyle olan oldu mu

27. Günüm hiç ama hiç birşey hissetmiyorum ben... ama böyle çok yorum okudum işlemden uzun süre sonra da gerginlik hisseden kişilerin yorumlarını

27. Günüm hiç ama hiç birşey hissetmiyorum ben... ama böyle çok yorum okudum işlemden uzun süre sonra da gerginlik hisseden kişilerin yorumlarını
Hımm aman iyi bisey olmasında çünkü arada böyle gerginlik hissediyorum yürürken otururken arada

Yuksek miktarlarda istiyorlarmış muayene ücretini de biraz daha düşük miktarlarda isteselermis ya

Kızlar o bölgeye pansuman amaçlı doktor sprey vermişti gerginlikten o an sormadım nasıl kullanılcak nasıl pansuman yapılacak

Back
X