Enfeksiyon olunca agrı olur mu 2 ay olmasına ragmen sızı normal mi? Normalde bisey yoktu cunku islemi unutmustum bile

merhaba kizlar. bende iki ay önce ameliyat oldum. malum kontrole gidemedim. kendim takip gördüğüm kadarıyla anusumden yukarıya doğru bir et parçası birleşmiş bence benim kizlik zarim tuttu(detaylı bakabilecek biri varsa atmak isterim ) ama benim asil sorunum o degil. benimde vajen girişimin yani zarin yukarısında ameliyattan sonra bi etlenme ve o etlenmeden disa doğru sarkan bir et parçası oldu. bu normal mi bende ağrı yapmaya başladı. vajina duvarında tahrişe sebep olmaya başladı. zamanla kurulur diye bekliyorum ama herhangi bir degisim yok yardim ederseniz çok sevinirim.

merhaba kizlar. bende iki ay önce ameliyat oldum. malum kontrole gidemedim. kendim takip gördüğüm kadarıyla anusumden yukarıya doğru bir et parçası birleşmiş bence benim kizlik zarim tuttu(detaylı bakabilecek biri varsa atmak isterim ) ama benim asil sorunum o degil. benimde vajen girişimin yani zarin yukarısında ameliyattan sonra bi etlenme ve o etlenmeden disa doğru sarkan bir et parçası oldu. bu normal mi bende ağrı yapmaya başladı. vajina duvarında tahrişe sebep olmaya başladı. zamanla kurulur diye bekliyorum ama herhangi bir degisim yok yardim ederseniz çok sevinirim.
Nasıl bi et parçası 🤔🤔

Ben bakabilirim

Kızlar beni bilen biliyo burda sanırım kızlık zarrim açıldı yani tutan şey açıldı çünkü açıklık görüyorum ben gene anlayana atmak isterim

Merhaba ben kalıcı yaptıralı 33 gün oldu ama sanki hala açık gibi boydan çizgi şeklinde açıklık var anlayan var mı

Kızlar merhaba bende çok araştırdım 20 gün önce kalıcı ameliyat oldum ama doktorum ilk gördüğünde senin zarın yok çok ince yapın var doğuştan mı yok seninki diye sordu birlestirme yapıcaz dedi tutma oranı digerlerine göre daha düşük dedi işlemi olduktan sonra ya tutmazsa ne olacak dedim yüzde 80 tutacaktır dedi ama ben çok tedirgin oldum 2 ay sonra kontrol için gel dedi korkudan bakmıyorum bile anlamıyorum da hiç ip de görmedim çok dikkat ediyorum ama böyle bir şey başına gelen var mı :KK43:
Hangi doktora oldunuz acaba

Merhaba ben kalıcı yaptıralı 33 gün oldu ama sanki hala açık gibi boydan çizgi şeklinde açıklık var anlayan var mı
Kızlar beni bilen biliyo burda sanırım kızlık zarrim açıldı yani tutan şey açıldı çünkü açıklık görüyorum ben gene anlayana atmak isterim
Canım bana atsananıza bakim inşallah öyle bi durum yoktur.

Kızlar merhaba bende çok araştırdım 20 gün önce kalıcı ameliyat oldum ama doktorum ilk gördüğünde senin zarın yok çok ince yapın var doğuştan mı yok seninki diye sordu birlestirme yapıcaz dedi tutma oranı digerlerine göre daha düşük dedi işlemi olduktan sonra ya tutmazsa ne olacak dedim yüzde 80 tutacaktır dedi ama ben çok tedirgin oldum 2 ay sonra kontrol için gel dedi korkudan bakmıyorum bile anlamıyorum da hiç ip de görmedim çok dikkat ediyorum ama böyle bir şey başına gelen var mı :(
Çektiyse n at bana canım. Öyle şey yok flep yaptıysan tutar eski kızlıkla doktorun bi işi yok ki yeni dikecek zaten.

Evet kızlar merak ediyoruz biz de belki açılma değildir şekli oturmuştur doktoru tuttu demişti neden birden açılsın ki

Kızlar durumunuz ne , anlayanlar ne dedi açıklık var mıymış
Valla bizde merakta kaldık ne oldu bitti kendiside yazmadı daha gerçi nişanlısına söylemiş durumu
Resim attıysa bana at diyenlere onlar da bişey yazmadı
Senin son durumun ne merak ediyorum seni de 🙈

Forumu dikkatli okursan işlemin olumsuz olduğunu söyledi nasıl olduysa tutan dikişleri açıldı bizde anlam veremedik üzüldük
Atayım bakın ama nişanlar atıldı söyledim çünkü oda istemedi sevseydi kalırdı diyorum ben söyleyip bu yükten kurtulmak istedim ama dürüstlük bu konuda ise yaramıyo ama allah ne yazdıysa aklınıza o hayırlısı olsun belki nasibim değildi

Back
X