Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hani erkek diyo ya yatakta basilsan inkar bizde arkadaşlar sonuna kadar inkarAynen öyle ya bak ben daha önce eski sevgilime soyledim. Dürüst olacağım ya. Kullanmaya kalktı. O kim beni kullanacak. Dürüstlüğün sonucu bu mu. Asla söylemeyin arkadaşlar.
Kime diktirdiniz de tutmadıKızlar özellikle @yrncrn canım eğer kaderindeki insan olsaydı bu olayları hiç yasamazdın sen elinden gelen herseyi yaptın her yolu denedin o yüzden asla canını sıkma . Bak bende nisanlıyım benim de tutmadı benim de moralim çok bozuk asla söleyemem kabul etmez biliyorum ama hepimiz kendi hayatlarımızda doğru bi yol bulup o yolda ilerlememiz gerekiyor seninde doğru yolun buymuş demekki @yrncrn sana tek tavsiyem asla üzülme bizim bu muhabbetlere gülen insanlar var . Bu yaptığımız şeyin çok saçma olduğunu düşünen insanlar var . İşte biz böle kurban oluyoruz coğrafya kaderdir arkadaşlar .
Harun ÖzkanKime diktirdiniz de tutmadı
Neden tutmadığı konusunda bişey dedi mi bende istiyorum ama iyi doktor araştırması yaptınız mıHarun Özkan
Araştırarak gittim bu forumda da çok olumlu sonuç vardı her doktordan daha da pahalıydı. Yüzde 80 kapanmış dedi. açıklık var bi ise yaramıyor yani Kızlar genel olarak sölüyorum ben kendi detaylarımı burada yeterince yazmıştım lütfen yeni yaptıracak ve yaptırma aşamasında olanlar lütfen konunun mesajlarını okusun zaten yeterince bilgi toplar bende eski mesajları okuyordum çünkü .. tutmamıs biri olarak moral bozukluguyla soru cevaplamak inanın zor oluyor çünkü suan beyin o gece ne yapabilirim kısmında.Neden tutmadığı konusunda bişey dedi mi bende istiyorum ama iyi doktor araştırması yaptınız mı
Tekrar dikim olmuyor mu tekrar diktirseniz bu form da Turgay diye bi doktoru söylüyorlar sürekli amaAraştırarak gittim bu forumda da çok olumlu sonuç vardı her doktordan daha da pahalıydı. Yüzde 80 kapanmış dedi. açıklık var bi ise yaramıyor yani Kızlar genel olarak sölüyorum ben kendi detaylarımı burada yeterince yazmıştım lütfen yeni yaptıracak ve yaptırma aşamasında olanlar lütfen konunun mesajlarını okusun zaten yeterince bilgi toplar bende eski mesajları okuyordum çünkü .. tutmamıs biri olarak moral bozukluguyla soru cevaplamak inanın zor oluyor çünkü suan beyin o gece ne yapabilirim kısmında.
İnşallah hayatın bundan sonrasında daha iyi olucak, benim bile bazen aklıma geliyor acaba söylesem kabul eder mi çünkü öyle seviyo ki sözde ama tabi bakire olmadığımı öğrenince beni sevmediğine duymaya cesaretim yok.. cesareti olan vakti olan en doğrusunu yapar söylemekle...cearetine hayran kaldım ben inşallah senin sevgini dürüstlüğünü hakeden biriyle birlikte olursunSakin söylemeyin ben örnek sakin sakin ben dedim diyorum hep vicdanen çok rahatladim bu bi sınavdı ben o sınavı verdin dürüst oldum ama o veremedi herşey o değil kız gidip ayrılanlar var kiz olmayıp şahane hayat sürenler var insanın karakteridir önemli olan ruhudur vicdanıdır merhametidir ben vicdanıma yenik düştüm ama maden dürüstlük ise yaramıyo ben piskolojim için tekrar deniyeceğim ve asla hayatıma biri girerse demiyeceğim
İsterseniz forumu okuyun. Arkadaşımız detaylı olarak anlatıyor neden diktirmediginideTekrar dikim olmuyor mu tekrar diktirseniz bu form da Turgay diye bi doktoru söylüyorlar sürekli ama
Ben Turgay hocaya işlem yaptırdım. Bir sorun varsa sorabilirsin.Tekrar dikim olmuyor mu tekrar diktirseniz bu form da Turgay diye bi doktoru söylüyorlar sürekli ama
SONUç alabildiniz mi fiyat ne kadar ve kimlik bilgisi alıyorlar mıBen Turgay hocaya işlem yaptırdım. Bir sorun varsa sorabilirsin.
Tutmadığına emin misin attoğı resim de gayet iyi duruyordu. Kim dedi tutmadı diyeAraştırarak gittim bu forumda da çok olumlu sonuç vardı her doktordan daha da pahalıydı. Yüzde 80 kapanmış dedi. açıklık var bi ise yaramıyor yani Kızlar genel olarak sölüyorum ben kendi detaylarımı burada yeterince yazmıştım lütfen yeni yaptıracak ve yaptırma aşamasında olanlar lütfen konunun mesajlarını okusun zaten yeterince bilgi toplar bende eski mesajları okuyordum çünkü .. tutmamıs biri olarak moral bozukluguyla soru cevaplamak inanın zor oluyor çünkü suan beyin o gece ne yapabilirim kısmında.
Turgay beye mi oldun sen. Turgay bey tutmayınca tekrar dikim yapıyor ücretsizTutmadığına emin misin attoğı resim de gayet iyi duruyordu. Kim dedi tutmadı diye
Turgay beye mi oldun sen. Turgay bey tutmayınca tekrar dikim yapıyor ücretsizAraştırarak gittim bu forumda da çok olumlu sonuç vardı her doktordan daha da pahalıydı. Yüzde 80 kapanmış dedi. açıklık var bi ise yaramıyor yani Kızlar genel olarak sölüyorum ben kendi detaylarımı burada yeterince yazmıştım lütfen yeni yaptıracak ve yaptırma aşamasında olanlar lütfen konunun mesajlarını okusun zaten yeterince bilgi toplar bende eski mesajları okuyordum çünkü .. tutmamıs biri olarak moral bozukluguyla soru cevaplamak inanın zor oluyor çünkü suan beyin o gece ne yapabilirim kısmında.
Ona doktor söyledi canım yüzde 80 tutmuş açıklık varmış. Harun Özkan doktoruTutmadığına emin misin attoğı resim de gayet iyi duruyordu. Kim dedi tutmadı diye
Yüzde seksende kanama ihtimali yine var ama.Ona doktor söyledi canım yüzde 80 tutmuş açıklık varmış. Harun Özkan doktoru