Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim istersen baka bilirim ,bende turgaya beye yaptirdimKızlar beni bilen biliyo burda sanırım kızlık zarrim açıldı yani tutan şey açıldı çünkü açıklık görüyorum ben gene anlayana atmak isterim
Bakabirim canim ,eger turgay beye olduysaniz fotoyu ona da atabilirainizmerhaba kizlar. bende iki ay önce ameliyat oldum. malum kontrole gidemedim. kendim takip gördüğüm kadarıyla anusumden yukarıya doğru bir et parçası birleşmiş bence benim kizlik zarim tuttu(detaylı bakabilecek biri varsa atmak isterim ) ama benim asil sorunum o degil. benimde vajen girişimin yani zarin yukarısında ameliyattan sonra bi etlenme ve o etlenmeden disa doğru sarkan bir et parçası oldu. bu normal mi bende ağrı yapmaya başladı. vajina duvarında tahrişe sebep olmaya başladı. zamanla kurulur diye bekliyorum ama herhangi bir degisim yok yardim ederseniz çok sevinirim.
Olumlu sonuç aldınız mı nezaman işlem oldunuzBakabirim canim ,eger turgay beye olduysaniz fotoyu ona da atabilirainiz
Bende onda yaptırmayı düşünüyorum çift kat değil herhalde o daha pahalı diye biliyorumVirüsten dolayı henüz kontrole gidemedim. Muayenehane kapalı. Fakat iyileşme sürecinde telefonla ne sorduysam her soruma ilgiyle cevap verdi Turgay bey. Kimlik bilgileri aliniyor. Fakat doktor bey zaten gizli kalacağını konuşma esnasında belirtiyor. Kimlik kısmı sadece prosedür. Fiyat olarakta nakit 2500 TL verdim.
Geçmis olsun Allah daha iyileri ile karsilastirir eminim bende dikilmesi gorusundeyim onlar 500 kere yapmistir bize laf ederler bundan sonraki psikolojine cok dikkat et ailene ne dedin peki ayrilincaSakin söylemeyin ben örnek sakin sakin ben dedim diyorum hep vicdanen çok rahatladim bu bi sınavdı ben o sınavı verdin dürüst oldum ama o veremedi herşey o değil kız gidip ayrılanlar var kiz olmayıp şahane hayat sürenler var insanın karakteridir önemli olan ruhudur vicdanıdır merhametidir ben vicdanıma yenik düştüm ama maden dürüstlük ise yaramıyo ben piskolojim için tekrar deniyeceğim ve asla hayatıma biri girerse demiyeceğim
Afedersiniz Turgay beyle bir baglantiniz mi var ? Çünkü Turgay beye yaptirdiysaniz bakabilirim yazmissinizBakabirim canim ,eger turgay beye olduysaniz fotoyu ona da atabilirainiz
Fotoyu direk doktor beye atmak daha mantıklı değil mi ?Bakabirim canim ,eger turgay beye olduysaniz fotoyu ona da atabilirainiz
Walla burda yazayım herkes öğrendi ailesi yani eve geldiler annesi babası en büyük destekçim onlar oldu ben hayran kaldım hayret ettim biz senin kalbini dürüstlüğünü vicdanını sevdik zaten düzgün bi insansın bi kez daha girsin gözümüze dediler inanın soktayimİnşallah hayatın bundan sonrasında daha iyi olucak, benim bile bazen aklıma geliyor acaba söylesem kabul eder mi çünkü öyle seviyo ki sözde ama tabi bakire olmadığımı öğrenince beni sevmediğine duymaya cesaretim yok.. cesareti olan vakti olan en doğrusunu yapar söylemekle...cearetine hayran kaldım ben inşallah senin sevgini dürüstlüğünü hakeden biriyle birlikte olursun
Beni ailenin haberi var bundan arkadaşlar ailem destekçim çünkü benim kazayla oldu demiştim ben vicdanen rahatladim inanın rahatladim ama demeyin sakin demeyin onun aileside öğrendi bu durumu hattaGeçmis olsun Allah daha iyileri ile karsilastirir eminim bende dikilmesi gorusundeyim onlar 500 kere yapmistir bize laf ederler bundan sonraki psikolojine cok dikkat et ailene ne dedin peki ayrilinca
Onun ailesine kim söyledi ?Beni ailenin haberi var bundan arkadaşlar ailem destekçim çünkü benim kazayla oldu demiştim ben vicdanen rahatladim inanın rahatladim ama demeyin sakin demeyin onun aileside öğrendi bu durumu hatta
Nasıl yani bunu kazayla yaşadınız ailen biliyor seni de bu konuda destekliyor mu ? Ayrıca karşı tarafın ailesi de her şeyi ayrıntısına kadar biliyor mu, yanlış mı anladım ? Canım madem bu kadar geniş insanlar nişanlın niye bunu bu kadar dert etti ? Hayırlısı olsun inşallah hakkında.Beni ailenin haberi var bundan arkadaşlar ailem destekçim çünkü benim kazayla oldu demiştim ben vicdanen rahatladim inanın rahatladim ama demeyin sakin demeyin onun aileside öğrendi bu durumu hatta
Bu durumda sonuç ne olacak peki tekrardan ona geri mi döncenWalla burda yazayım herkes öğrendi ailesi yani eve geldiler annesi babası en büyük destekçim onlar oldu ben hayran kaldım hayret ettim biz senin kalbini dürüstlüğünü vicdanını sevdik zaten düzgün bi insansın bi kez daha girsin gözümüze dediler inanın soktayim
Ailelerin duyması bilmiyorum başıma gelse kahrolurdum galiba ama ailesi sorun yapmamış anladığım kadarıyla belki aranız duzelirWalla burda yazayım herkes öğrendi ailesi yani eve geldiler annesi babası en büyük destekçim onlar oldu ben hayran kaldım hayret ettim biz senin kalbini dürüstlüğünü vicdanını sevdik zaten düzgün bi insansın bi kez daha girsin gözümüze dediler inanın soktayim