Kızlar benim iki ay oldu doktoruma fotoğraf gönderebildim sadece kanaman olur gibi duruyor yine de gel dedi. Ben artık ufaktan spor yapsam sorun olur mu sizce. Böyle agır kaldırmadan az bacak hareketi mekik falan. Tutan yer açılır mı ??
Yine de gel dediyse tedbirli ol bence canım çok önemli değilse yapma

Kızlar benim iki ay oldu doktoruma fotoğraf gönderebildim sadece kanaman olur gibi duruyor yine de gel dedi. Ben artık ufaktan spor yapsam sorun olur mu sizce. Böyle agır kaldırmadan az bacak hareketi mekik falan. Tutan yer açılır mı ??
Bence yapma esner açılır bişey olur zorlama hiç gerek yok risk alma

Benimde 40 günü geçti kontrole gidemedim gidemicem gibi de gözüküyor umarım olmuştur Turgay hocaya işlem olmuştum iyileşme sürecinde ters bi durum olmadı ters harekette yapmadım dikkat ettim ama sonucu henüz bilmiyorum

Nasıl yani bunu kazayla yaşadınız ailen biliyor seni de bu konuda destekliyor mu ? Ayrıca karşı tarafın ailesi de her şeyi ayrıntısına kadar biliyor mu, yanlış mı anladım ? Canım madem bu kadar geniş insanlar nişanlın niye bunu bu kadar dert etti ? Hayırlısı olsun inşallah hakkında.
Geniş değil ben ilişkiyle bisey yaşamadım benim başına bi kaza geldi ailem ondan destekçim ve durumun nasıl olduğunu da ailesi biliyo ben sadece korktum sıkıntı olur diye ama sonunda herşeyi anlattım

Bu durumda sonuç ne olacak peki tekrardan ona geri mi döncen
Konuşmaya başladık kaza olduğu için başta bi inanası gelmesi başına nasıl geldiyse detaylı anlattım dinlemeye kadar verince şimdi usul usul konuşuyoruz bakalim kısmet başkası çıksa karşıma gene aynı dert böyle böyle herkes öğrencekkötü bisey bu ama bana hissettirirse çatırdarsa zaten olmaz bu is şimdilik oyle bisey görmedim

Ailelerin duyması bilmiyorum başıma gelse kahrolurdum galiba ama ailesi sorun yapmamış anladığım kadarıyla belki aranız duzelir
İlişki yaşayıp böyle bisey olmadi onun için zaten söylemek istedim rahatladim çünkü allahdan geldi yani ben bile isteye bisey yapmadım

İlişki yaşayıp böyle bisey olmadi onun için zaten söylemek istedim rahatladim çünkü allahdan geldi yani ben bile isteye bisey yapmadım
Ay hadi hakkına hayırlısı olsun tekrardan konuşmanıza sevindim ben. Zaten ima ve hareketlerinden anlarsın bu bi kaç aylık nişanlılık döneminizde bunu sıkıntı edip etmicegini suan etmiyorsa çok güzel bence . Ve yasını merak ettim @yrncrn bide kazadan kastın ne ? Benm ki sürtünerek yanlışlıkla bozulmuştu onun gibi bişey mi

Back
X