Sende sağol canım inşallah Allah razı olsunÇok teşekkür ederim canım çok sağol inşallah herkesin istediği gibi olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende sağol canım inşallah Allah razı olsunÇok teşekkür ederim canım çok sağol inşallah herkesin istediği gibi olur
Şok oldum şu an yaBittim ben çok kötüyüm çektiğim acıya değmedi görebiliyorum olmamış olmamış ben napıcam
Çok mu açıklık varEvet öyle ben de şok oldum ama bi bilene göstermeden ortalığı ayağa kaldırmak istemiyorum doktora msj attım
Doktor ne diyor inşallah tutmustur yaEvet öyle ben de şok oldum ama bi bilene göstermeden ortalığı ayağa kaldırmak istemiyorum doktora msj attım
Dikislerden birkaçı tutmamış o zaman sanırım hayırlısı olsun yaKızlar herkese burdan bilgi vereyim doktorum dedi ki evet geniş duruyo saat üç ve altı hizasındaki yırtıklarım kapanmış penis çapına bağlıymış kanaması
Kanamama ihtimali de var o vakit ne yapmayı planlıyorsunKızlar herkese burdan bilgi vereyim doktorum dedi ki evet geniş duruyo saat üç ve altı hizasındaki yırtıklarım kapanmış penis çapına bağlıymış kanaması
Doktorun verdiği cevapta cevap değil ya telafisini yapabiliyorsan olmadı tekrar dik kız ne yapsın düğün öncesi kendini garantiye almak için gidip çapını mi ölcsun enteresan yaKanamama ihtimali de var o vakit ne yapmayı planlıyorsun
ya iyide bu durumda sen napabilirsin ki geçici yapsın düğünden önce o zaman hiç riske girmeKızlar herkese burdan bilgi vereyim doktorum dedi ki evet geniş duruyo saat üç ve altı hizasındaki yırtıklarım kapanmış penis çapına bağlıymış kanaması
Ya bu doktorları da anlamıyorum yapamıyorsanız yapmayın bu işi sıkıntılı bi konu yaniDoktorun verdiği cevapta cevap değil ya telafisini yapabiliyorsan olmadı tekrar dik kız ne yapsın düğün öncesi kendini garantiye almak için gidip çapını mi ölcsun enteresan ya
Ankara’da yaptırmıştın sanki yanlış hatırlamıyorsam sende durumlar ne pekiya iyide bu durumda sen napabilirsin ki geçici yapsın düğünden önce o zaman hiç riske girme
Evet ankarada yaptirmistim yarın 2 hafta olucak cok merak ediyorum tutarmi diyeAnkara’da yaptırmıştın sanki yanlış hatırlamıyorsam sende durumlar ne peki![]()