Başka doktorlara yaptırıp olumlu sonuç alan az kişi gördüm genelde Turgay hocanın sonuçlarına olumlu ve kanama oldu yazılıyor... İşlemi tutmayanlar için çok üzüldüm inşallah çözüm bulurlar, tutanlar için çok sevindim darısı başıma inşallah... bende kendi sonucumu çok merak ediyorum
Malesef... ah fırsatım olsaydı turgay hocaya gidicektim hem fiyatı daha uygun hem de başarısı ortada. Hem fazla fazla para verip hem sonuç alamamak kötü hem madden hem manen yordu

Başka doktorlara yaptırıp olumlu sonuç alan az kişi gördüm genelde Turgay hocanın sonuçlarına olumlu ve kanama oldu yazılıyor... İşlemi tutmayanlar için çok üzüldüm inşallah çözüm bulurlar, tutanlar için çok sevindim darısı başıma inşallah... bende kendi sonucumu çok merak ediyorum
Sen yaptırdın mı? hangi doktora gittin? Ben çift flep düşünüyorum daha garanti olsun diye

Dün bir arkadas mesaj atti E Esra kaya onunda olumluymus dün resim attı yalnız o da Turgay hoca birde genele yazmamış anladığım kadariyla
Evet onunla özelden bende iletişim halindeydim onun da olumlu demiş doktor😇 darısı gidemeyenlerin başına

Kizlar en cok merak ettiğim hatta dikimdn bile daha fazla korktuğum bi soruyu sorucam . BeN ailemle yasiyorum bu operasyondan snra evde nasl belli etmeden dururum anlamzlarmi . Siz nasi yaptinz . Bn napacagimi sasirdm . Fikirleriinizi merak ediyorum
Bende senin gibi ailemle yaşıyorum merdivenden düştüm falan demeyi düşünüyorum 🙈

Kizlar en cok merak ettiğim hatta dikimdn bile daha fazla korktuğum bi soruyu sorucam . BeN ailemle yasiyorum bu operasyondan snra evde nasl belli etmeden dururum anlamzlarmi . Siz nasi yaptinz . Bn napacagimi sasirdm . Fikirleriinizi merak ediyorum
Vallahi ben de en çok bundan korkuyorum henüz param bile yok ama büyük korkum bu geçici düşünüyorum sırf bu yüzden artık

Kızlar tutanlara çok sevindim şükürler olsun darısı bizlerin başına 💞
Tutmayan arkadaşlar hemen korkmayın biz elimizden geleni yapıyoruz maddi manevi imkanınız varsa muayeneye gidin tekrardan ama moralinizi bozmayın Allah'tan ümit kesilmez 🙏

Kızlar hiç iyi değilim fotoğraf cektim açıklık görüyordum zaten doktora attım yüzde 80 tutmus . Garanti istiyorsan ikinci defa gel o zmaan yüzde 95 dedi. Hiçi iyi değilim saatlerdir ağlıyorum tüm imkanlarımı kullandım en iyi doktora gittim ikinci kez bu ameliyatı yaptım neden böle öldürmek istiyorum kendimi iyice çıkmaz oldu hersey
Hangi doktora gittin özelden konusabilimiyız nolur yardımm

Benim doktor sprey bile vermedi ama çok o konuyada bağlamıyorum aynı doktorda islem yapan çok kişiyle konuştum onların sureci bakımı da aynı benim gibiymiş biri ben 30 gün boyunca vajinamı kuru peçeteyle sildim demişti . Ki ben 17 günden sonra yıkamaya başlamıştım neyse suan neden olmadığına takılmak istemiyorum olmadı tutmadı iste benim veya doktorun hatası bilmiyorum orayı . Sen endişelenme gördüm resmini kapalı basbaya ama yine de başka doktora git bu isi yapamayan bi jinekolog olsun
Doktorun kimdi

Kızlar merhaba benim durumumu bilenler bilir bugün 31.günüm nisanlımla yakınlaştık ve hatta girmesi için zorladı ama maalesef giremedi ve canım yandı ona rağmen direndim ve bi damla bile kan gelmedi . Kendisine benim canım agrıdı sende zorlandın mı dediğimde evet zorlandım kapalı aşkım mecbur biraz dhaa sıkacaksın dedi ve hiç bi şekilde kanamadı çok dar kızlar ama kanamıyor sinir oluyorum ya islem yeni yani illa ki bi kanaması gerekirdi yine olmadı iyi miiiiii 😞
Canım hangı doktor acaba söylersen secımlerımızde dıkkat edelim

Arkadaşlar özelden banada çok soran oluyor süreci nasıl gecirdigimiZ, nelere dikkat ettiğimizle ilgili. Hepsini forumda yazdık. Lütfen oradan okuyabilirsiniz. Ayrı ayrı her sorana anlatmAkta bize zor. Bizde bu forumları okuyarak analiz ederek gittik doktora. Panik yapacak birşey yok.

En başından beri o kadar çok yorum okudum ki ve benim burada anlamadığım birkaç şey var. Kim yazsa bir kez olmuş, hiç içine girmemiş, kazayla olmuş bunlar olabilirde ama o zar sonuçta yırtılmış mi yirtilmis bu şekilde olanlar birkaç kez ya da çok kez yapanlara göre daha masum olmuyor arkadaslar, şu bir gerçek ki olduktan sonra hiç kimsede bunun sadece bir kez olduguna kolay kolay inanmaz. Birde bu durumu içinde sindiremeyenler maalesef acayip bir suçluluk duygusu yaşıyorlar. Bunu kendinize yapmayin. Kendinizi bu duruma düşürmeyin. Birey olarak ve kadın olarak herkes çok değerli. Bunun farkında olun. Mesela doktora gidince aglayanlari ve en ince ayrıntısına kadar hikayesini anlatanlari okudum. Onlar jinekolog psikolog değil. Adam işini yapar geçer. Umrunda bile olmaz. Milyonlarca hasta görmüştür. Kendinizi lütfen bu durumlara getirmeyin. Muhtemelen suçluluk psikolojisinden dolayı böyle oluyor. Eğer o kadar psikolojiniz bozulduysada toparlanmaya ve hatta bir psikologa gitmeye bakın. Hayatta herşeyin bir çözümü olduğunu ve bir birey olarak ne yaşarsanız yasayin çok değerli olduğunuzu unutmayın lütfen.

Bu konuya takan bir erkek düşünün ve kendinizi onun yerine koyun. Karşınızdaki kız diyor ki sadece 1 kez oldu. Ben şahsen inanmam. Neden ? Çünkü hiçbir erkek bunu yaşadıktan sonra kolay kolay 1 kereyle bırakmaz ve yine ister arkadaşlar. Biraz gerçekçi olmak lazım. Sen 1 kere bile yaşamış olsan 1 kereden birşey olur. Eğer bu konuya takan bir erkekse. Buda önemli. Kimseyi de düşüncesinden dolayı yargilamamak gerekir. Umarım hiç kimse bir sorun yaşamadan atlatır. Mantıklı olmak ve her koşulda güçlü bir şekilde ayakta durmaya çalışmak gerekir.

Back
X