KIzlar çok ağrım oldu geçicide normal mi biz Mabella olmazsa bitmiştim bayıldım ben ama birazda korkudan :KK43: şimdi bizdeyiz dinlendikçe hafifliyor sanki ara ara sızıntı gelir normaldir dedi kesin kanayacak hatta bana kızma çok dar oldu fazla acıyacak dedi
HAngi doktora ac

Kızlar bu işlemi ankarada yaptıran biri olarak şunu tavsiye edicem, Keşke imkanlarımı olabildiğince zorlasaydım da turgay hocaya gidebilseydim. Ona yaptıran olumsuz sonul olan az ayrıca tutmazsa ikinci bi kalıcı dikiş sözü veriyomuş. Gidebilen ona gitsin ya ben vajen fotoğrafıma baktıkça sinirlerim bozuluyo. yapacak bişeyim kalmadı zaten yasaklar üst üste geldi burda işlemi olup doktordan olumlu msj alanlara o kadar özeniyorum ki malesef şans benimle olmadı, kolay bi işlem değil en az 3 hafta hayatınız yavaşlıyo oturmak kalkmak yatmak harekry etmek o kadar zor ki bunu şansa bırakmayın

Gökçen i sadece geçici işlemde düşünmelisiniz bence değilse en garanti görünen Turgay bey herkesin gördüğü gibi forumda. Tutanlardan güzel haberlerle dönüş de nasip olsun inşallah çok sevindim, tutmayan ya da işlem olmamışlara da Rabbim sırayla kurtuluş nasip etsin inşallah. Üzülmeyin pes de etmeyin her şey bir gün güzel olacak 🙏

Cok tesekkr ederım Rabbım yardımcımız olsın ❤🙏
Rica ederim 😇 Kalıcı yaptım deyip son aşamada çağırıp geçici dikis atan doktorlar aslında kalıcı yapıyorum diyerek kandırıyorlar o yüzden son aşamada tekrar çağırıp geçici dikis atıyorlar. İmkanın varsa ve kalıcı düşünüyorsan Turgay hocayı öneririm. Geçiciyide bütün doktorlar zaten yapabiliyor deniliyor burada

Rica ederim 😇 Kalıcı yaptım deyip son aşamada çağırıp geçici dikis atan doktorlar aslında kalıcı yapıyorum diyerek kandırıyorlar o yüzden son aşamada tekrar çağırıp geçici dikis atıyorlar. İmkanın varsa ve kalıcı düşünüyorsan Turgay hocayı öneririm. Geçiciyide bütün doktorlar zaten yapabiliyor deniliyor burada
Yani sanırım öyle olcak

Back
X