- 18 Mayıs 2021
- 17
- -18
- 1
- 30
Çok haklısın umarım herkes anlayışlı olur, keşke bu kan mutluluğun bir garantisi olsa.. bazıları ahkam kesmiş buralarda ama o kandan sonra erkekler kaç gül kokladı bakalım üzerinize, dürüstlük neye yaradıYazınız da biraz kendimi gördüm .bende 6 yaşlarında falan bir anı geliyor aklıma yıllarca da geldi .tabi cinselliğe çok aklım ermiyordu sürekli o an geliyordu ben 6 yaşında falanlen konusunun oğlu bana birşeyler yapıyordu o da ortaokula falan gidiyordu ayıp olduğunu biliyordum anneme hiç diyemedim ama korktum hep çünkü küçüklükten hep kötü ve ayıp olduğunu bildiğimden kimseye diyemiyordum .sonra sevgilime dedim 21 yaşında anlattım o çok önem veriyordu dedim böyle oldu hatırlamıyorum senin için kan önemli mi dedim evet dedi hani ben tüm bayandan gelir diye biliyorum derdi bu korku daha da arttı ben de cinsellikte cahildim sonra biz yakınlaştık o çok zorladı aradan zaman geçmişti ayrılınca öğrendim ki sen böyle diyince ben şüphelendim kız değil mi neden böyle anlattı falan diye .tüm olay bunla başladı hayatım daha da kabus oldu suan başkası ile evliyim ama bakire olmadığımı çok zor dedim evlendik ama hala yarası bende ilkim olsa derim .tabi hersey tek kanla ölçülmez .suan ki eşim ben ona demeseydim bile anlayışla karşılayacak tip kan gelmese de şüphelenmezdim seni asla hastaneye götürmezdim dedi ben yine de dedim .inşallah tüm erkekler anlayışlı olur