Ankara da ikiz gebelik takibi için doktor

olefin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
184
2
96
Ankara
Merhaba kızlar tüp bebek yöntemiyle ikiz bebeklerimin olacağını bugün öğrendim.iki hafta sonra inşallah kalp atışlarını da duyarız Allah'ın izniyle. Tüp bebek yaptığımız merkez çok yoğun olduğundan gebelik takibi için iyi bir doktor arıyorum. Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Çok zorluklarla elde ettiğimiz bu mutluluğu sağlıkla devam edttirmek istiyorum. Şu anda aşırı bulantı ve kusmadan kafamı kaldıramasamda :))). Ne olur her türlü tavsiyenize ihtiyacım var selamlar

tüp bebekte çok iyi olan bir doktor ismi biliyorum hacettepede Prof. Dr. Timur Gürgan.bilmiyorum ama bu doktor gebelik takibi yapıyormu.ama o olmadı hacettepedeki diğer doktorlarda olabilir yani hocalar içinde.hepsi çok iyi bence.ankarada olsaydım bende mutlaka hacettepeyi tercih ederdim.doğumu ankarada hacettepede yapıyım diyorum ama takip yapmayınca doğuma almıyormuş hacettepe mağlesef.

saol canım bende hacettepe düşünüyorum sen çok uzaktamısın bizim durumlarda tedbirli davranma zorundayız bebişlere iyi bak:))

saol canım bende hacettepe düşünüyorum sen çok uzaktamısın bizim durumlarda tedbirli davranma zorundayız bebişlere iyi bak:))

ben yozgattayım canım.daha bir sene bir ay oldu buraya taşınalı.evlenince geldim.eşimin işi yüzünden.yoksa bende doğma büyüme ankaradaydım.buradaki doktorumda iyi ama ankara gibi olmaz tabi.ama doğumu ankarda yapmak istiyorum bakalım.

mrb.benimde ikiz bebeklerim var.tüp bebek yöntemiyle oldular.hatta sonradan birde kızım oldu.ben gaziüniversitesinden ikiz prof. doktorlar var . şu anda dışarıdada muaynanesi var.özel bir hastaneylede de çalışıyorlar.ayrıca tüp bebek alanında ihtisasaları var.onları tavsiye ederim.

çok teşekkürler araştırayım canım, allah bebeklerine ve sana sağlıklı ömürler versin

olefin canım hayırlı olsun, gözün aydın.. Allah sağlıcakla ikisini de kucağına almayı nasip etsin.. sen pgt başlığındansın değil mi.. canım öyle çok sevindim ki hamilelik haberini duyunca.. beni hatırladın mı eski nickim pgt06.. senle yanlış hatırlamıyorsam aynı anda başlamıştık tedaviye sen genartta yaptırmıştın benim tek embriyodan ikiz oldu tek yumurta ikizlerim 1 yaşında olacaklar Allahın izniyle.. canım Rabbim sana da nasip etsin bu mutluluğu ve dileyen herksese...

bu arada ben istanbulda yaşasam da ankaralıyım takip için hacettepeyi tavsiye ederim ama acele et randevu için hacettepe 20 haftadan büyük gebeleri almıyor takibe..

bana ikiz hamileliği ve sonrası ikiz bakımı hakkında birşeyler sormak istersen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.. özelden yazarsan mail ve facebook adresimi de verebilirim

Allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…