Bu hafta 2 3 kişide duydum bende arkdaslarımdan sadece ishhal mide bulantısı halsizlikIshal olan varmı cevrenizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta 2 3 kişide duydum bende arkdaslarımdan sadece ishhal mide bulantısı halsizlikIshal olan varmı cevrenizde
Arıtma suyu kullansanız bile diş fırçalarken arıtılmamış su ile ağız çalkalanıyoSu anda ben 8 de acile gidecegim butun gece karin agrisindan uyumadim bebek tedavisi goruyorm ilac da alamiyorum mafetti beni delirtti agri wc ye ciksamda gecmiyor suyumz aritma et yemem yerine mercimek yerim bu enfeksiyon nerden geldi icim disima cikti 12 saattr agri cekiyorm sarmadgm battaniye havlu kalmadi gram azalmadi
Allah belasını versin kim yaptıysa bunu ve kim sebep olduysa allah onları bizden beter etsin amin .4 gündür evden çıkamıyorum mahvoldum ishaldenAlakası var mı bilmiyorum. İçme suyuna foseptik suyu karışmış diye duyum aldım
Temiz suyla yapmak lazım bunu bileArıtma suyu kullansanız bile diş fırçalarken arıtılmamış su ile ağız çalkalanıyo
Cok geçmiş olsunAnkaradayım çevremde en az 15 kişi o salgına yakalsndı