merhaba saglıkla gelsin bebişin ne yaptın hastane işini bulabildin mi? dediğin gibi ankarada özel hastanelerin dogum ücretleri çok fazlaKızlar okadar çok konu okudum ki kafam allah bullak oldu.6 haftalık hamileyim ama gidecek doktor bulamadım.Ankaraya Yen'i taşındık ve hastaneler konusunda hiçbir fikrim yok .Özel hastane olsun istiyorum ama özellerin Doğum ücretleri almış başını gidiyor.Açıkçası acil bir durum olmadıkça gerekmedikçe çok paralar verme taraftarı değilim.O paraya bebeğime daha farklı şeyler yapabilirim diye düşünüyorum. Özel muayene ya da güzel uygun bir hastane tavsiye edebilecek olan var mı ?
Evet biliyorum o hastaneyi , düşünebilirim fakat hiç dogum yapana rastlamadım oyuzden kararsızım acıkcasıAnkarada en uygun özel hastane
Orta Doğu hastanesi
Muayene 52 ya da 72
Doğum 2000
Bi gidin görun araştırın derim
Sonuçta yeni açılmış temiz yeni doğan ünitesi var
Siz gittiniz mi peki ?Ankarada en uygun özel hastane
Orta Doğu hastanesi
Muayene 52 ya da 72
Doğum 2000
Bi gidin görun araştırın derim
Sonuçta yeni açılmış temiz yeni doğan ünitesi var
Siz gittiniz mi peki ?
Merhaba. Bu kadınlar kulübündeki tüm yazıları takip ediyorum şuan 5 haftalık hamileyim çok güzel bi konu açmışsınız pek yazan olmamış. Bugün eşimle biraz araştırma yaptık fiyatlar şöyleydi
Koru 7000₺
Akay yeni lokman hekim 4500₺
Medicalpark 4000₺
Artık devlet hastanelerinin prof. Özel muayenesine gitmeyidr düşünmüyor değilim ama malum kalabalık olduğu için pek istemiyoruz. Gerçekten memnun olan arkadaşlar doktor isimi ve fiyatlarını yazabilir mi ?
Koru icin yazdiginiz fiyat dogum paketi degil mi??Merhaba. Bu kadınlar kulübündeki tüm yazıları takip ediyorum şuan 5 haftalık hamileyim çok güzel bi konu açmışsınız pek yazan olmamış. Bugün eşimle biraz araştırma yaptık fiyatlar şöyleydi
Koru 7000₺
Medicalpark 4000₺
Artık devlet hastanelerinin prof. Özel muayenesine gitmeyidr düşünmüyor değilim ama malum kalabalık olduğu için pek istemiyoruz. Gerçekten memnun olan arkadaşlar doktor isimi ve fiyatlarını yazabilir mi ?
Hepsi doğum paketiKoru icin yazdiginiz fiyat dogum paketi degil mi??
Bu yazdıklarınız sadece doğum ücreti değil mi yoksa muayene de dahil miMerhaba. Bu kadınlar kulübündeki tüm yazıları takip ediyorum şuan 5 haftalık hamileyim çok güzel bi konu açmışsınız pek yazan olmamış. Bugün eşimle biraz araştırma yaptık fiyatlar şöyleydi
Koru 7000₺
Medicalpark 4000₺
Merabalar.hangi hastaneye ve dr a devam ediyorsnz.bnde hastane ariyotmdaBirde şunu sormak lazım hastaneler acil bir durumda kendi doktorun geliyor mu gecede olsa çünkü çoğu hastanede pek mümkün olmuyor bu..Acillerinde kadın Doğumcu bulundurmayan dünya kadar hastane var
Merhaba. Bu kadınlar kulübündeki tüm yazıları takip ediyorum şuan 5 haftalık hamileyim çok güzel bi konu açmışsınız pek yazan olmamış. Bugün eşimle biraz araştırma yaptık fiyatlar şöyleydi
Koru 7000₺
Medicalpark 4000₺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?