Kına Gecesi ankara da kına yapılacak mekan arıyorum:(

ozlemburcum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
2
1
1
47
kızlar 12 Ocak'ta kına yapmak istiyorum. Çok kalabalık olmayacak. En fazla 100 kişi. Bana yardımcı olur musunuz ? Çok pahalı olmaması lazım. Ama kaliteli de olsun istiyorum :(

Ben Kale'de Kınacızade Konağı'nda yaptım, çok memnun kaldım. Yalnız organizasyonun içinde öyle tahtlar, bindallı giymiş nedimeler filan yok, bilginiz olsun. Ben zaten istemediğim için hiç sorun olmadı, bindallıyı kendim de giymedim zaten :) Doyurucu bir kına tabağı veriyorlar, alkolsüz içecek sınırsız, fasıl heyetleri çok iyi. 50 kişi için 2250 ödemiştim.

kızlar 12 Ocak'ta kına yapmak istiyorum. Çok kalabalık olmayacak. En fazla 100 kişi. Bana yardımcı olur musunuz ? Çok pahalı olmaması lazım. Ama kaliteli de olsun istiyorum :KK43:
canım bulabildin mi bir yer?
ben de önümüzdeki sene evleniyorum. kına değil ama bekarlığa veda tarzı bir şey düşünüyorum. 50 kişilik bir eğlence düzenleyeceğim. yardımcı olabilecek birileri varsa çok mutlu olurum. fiyatının uygun olması lazım. ikramsız sadece mekan da olabilir.

Canım ben geçen yıl hamamonunde konya tandır kebap konagi diye bir yer var orada yapmıştım kınamı.60 kişi filandık rahat rahat üst katinda eğlendik. Erkeklerde bahcesinde oturdu ama istenirse erkeklerde yukari cikabiliyor fiyatida gayet uygundu memnun da kalmistim orayi dusunebilirsin

memnun kalacağına eminim canım. sadece dekoru değil hizmet ve yiyecekler de çok güzel. tebrik ediyorum seni

Back
X