Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara da kreş tavsiyeleri

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

lagrima

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
6.154
95
39
Merhaba arkadaşlar ankara yenimahalle de oturuyorum 40 aylık Oğlumu bu sene krese vermek istiyorum fakat manevi eğitimi , Kuran , ingilizce vs eğitimi olan bir kreş arıyorum bilen gören duyan var mı ? Herkes bahsediyor ama bi ben bulamadım sanırım.

Merhaba arkadaşlar ankara yenimahalle de oturuyorum 40 aylık Oğlumu bu sene krese vermek istiyorum fakat manevi eğitimi , Kuran , ingilizce vs eğitimi olan bir kreş arıyorum bilen gören duyan var mı ? Herkes bahsediyor ama bi ben bulamadım sanırım.

Merhaba,

Kreş konusunda maalesef hep muzdarip olmuşumdur. Çocuğumu 3 yaşından beri kreşlere gönderiyorum, her birinde ayrı ayrı sorunlarla karşılaştım. Size tavsiyem, herşeyi baştan ve kayıt altında konuşun. Oydu buydu derken aylık masrafı iki katına çıkarandan tutun da, söylediklerini inkar edenlere kadar...Çocuğu size şikayet edenden tutun da, strese sokana kadar bir çok şey ile karşılaştım...Dediğiniz gibi bir kreşe de gönderdim. Güldenizi diye..Ama açıkcası çok da memnun kalmadım. Yine de gidip görüşmenizde fayda olur

merhaba;
2 yaşında ki oğlum 20 gündür Eryaman Ataç kreşe gidiyor. Bu kreş hakkında bilgisi olan var mı? kamera sistemi var ancak online değil. yani evden izleyemiyorum. Lütfen bilgisi olan paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

manevi eğitim değil de, mental ve bilimsel eğitim veren kreş arayışım devam ediyor. tabi makul ücretli. lütfen yardım :KK43:

Yenimahalle Merkez'de Gülpembe, Gülbahçesi, Turkuaz, Şefkat Dünyası var manevi eğitim veren. Ben hem fiyatı uygun, hem yeni binası, hem de personel ve yöneticilerine güvenerek Turkuaz kreşe başladım. İlk kez bu tip bir kurumu ayrıntılı incelediğim, yani yuva içini gördüğümden beklentimin çok üzerinde bir karşılık gördüm. İnşallah herşey umduğumuz gibi gider.

merhaba;
2 yaşında ki oğlum 20 gündür Eryaman Ataç kreşe gidiyor. Bu kreş hakkında bilgisi olan var mı? kamera sistemi var ancak online değil. yani evden izleyemiyorum. Lütfen bilgisi olan paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Ben sadece 3 gun gonderebildim atac krese. Memnun kalmamistim. Korkutarak uyuttuklarini fark ettim ve hamam gibi arabada oglum kalin montla uyuyup su gibi terlemisti. Ustelik ogretmen karsisinda oturdugu halde fark etmemisti bile. Nitekim kisisel gorustur bu. Iyi diyenlerde mevcut begenmeyenlerde var. Benim tanidigim 2 aile daha yolluyor oraya. Biri memnun yillardir yolluyorum diyor otekide 2 ay sonra aldi.

3.etapta işgi kreş açılmıs annneler bence bir ziyaret etmelisinz
Hakkaten tertemiz bir okul olmus
Branş dersleri felanda harika tüm detaylar düşünülmüş
Çocuklar doğa ile iç içe meyve agaçları sebze ekim alanları kum havuzu

manevi eğitim değil de, mental ve bilimsel eğitim veren kreş arayışım devam ediyor. tabi makul ücretli. lütfen yardım :KK43:
Çayyolu Mini Akademi Kreş'i tavsiye ederim. :super:
Koru Mahallesi 2559.sok Azatbey Sitesi No:4 Çayyolu-Ankara (Gordion AVM Arkası)

Tel: 0312 236 76 66

X