- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
- Konu Sahibi Bihterinpekisi
Öğrenim güçlüğü yaşayan kızım için özel egitim merkezi arıyorum. Tavsiyeleriniz alırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam.ne tür bir öğrenim güçlüğü acaba?Öğrenim güçlüğü yaşayan kızım için özel egitim merkezi arıyorum. Tavsiyeleriniz alırım.
Genel olarak bütün derslerde ama özellikle matematik dersi için. Çocuğum 4. Sınıfta ve çok uğraşmamiza rağmen yol katedemiyoruz. Artık malesef sınıf tekrarı da yok. Dikkat eksikliği tedavisi alıyorum ama faydasını göremiyoruz.selam.ne tür bir öğrenim güçlüğü acaba?
merkez bilmiyorum ben de Ankaradayım.doktor osman abalının dikkat geliştirme setinden almıştık kızıma.lego gibi tahtadan bir sürü parçası ve kitapları var.kitaptan bakarak şekilleri yapıyor.bize çocuk doktoru tavsiye etmişti.anaokulunda dikkati dağınıktı yavaştı.sonra her en iyi 2 öğrenciden biri oldu sınıflarda.bir bakın bu sete nete yazıp.tonguç da nette çok güzel ve eğlenceli ders anlatır.dikkatini toplayabilir sevebilir.onu da izletmeyi deneyin.biz sınavlara da oradan çalışıyoruz.mesela 4. sınıf 1. dönem 2. matematik yazılısına hazırlık yazın çıkar nette.kitapları sevmiyorsa görsel izleyerekte öğrenebilirGenel olarak bütün derslerde ama özellikle matematik dersi için. Çocuğum 4. Sınıfta ve çok uğraşmamiza rağmen yol katedemiyoruz. Artık malesef sınıf tekrarı da yok. Dikkat eksikliği tedavisi alıyorum ama faydasını göremiyoruz.
Teşhisi ne çocuğun? Özgül öğrenme güçlüğü mü?Genel olarak bütün derslerde ama özellikle matematik dersi için. Çocuğum 4. Sınıfta ve çok uğraşmamiza rağmen yol katedemiyoruz. Artık malesef sınıf tekrarı da yok. Dikkat eksikliği tedavisi alıyorum ama faydasını göremiyoruz.
Teşekkürler. 4. Sınıf, bende Tonguç tan çalıştırıyorum. 2. Dönem setlerini de almayı planlıyorum. Ayrıca eğitimhane sitesinde sınav sorulari var onları çozduruyorum, kaynak kitaplarımız da var, boğazım ağrıyor inanın anlatırken ama yok. Özellikle en kolay problemleri bile cozemiyor. Ben çok yoruldum artık.merkez bilmiyorum ben de Ankaradayım.doktor osman abalının dikkat geliştirme setinden almıştık kızıma.lego gibi tahtadan bir sürü parçası ve kitapları var.kitaptan bakarak şekilleri yapıyor.bize çocuk doktoru tavsiye etmişti.anaokulunda dikkati dağınıktı yavaştı.sonra her en iyi 2 öğrenciden biri oldu sınıflarda.bir bakın bu sete nete yazıp.tonguç da nette çok güzel ve eğlenceli ders anlatır.dikkatini toplayabilir sevebilir.onu da izletmeyi deneyin.biz sınavlara da oradan çalışıyoruz.mesela 4. sınıf 1. dönem 2. matematik yazılısına hazırlık yazın çıkar nette.kitapları sevmiyorsa görsel izleyerekte öğrenebilir
peki sınıfında şikayet var mı çocuğunuz hakkında?hiperaktifliği var mı?derslerde sorun çıkarıyor mu?Teşekkürler. 4. Sınıf, bende Tonguç tan çalıştırıyorum. 2. Dönem setlerini de almayı planlıyorum. Ayrıca eğitimhane sitesinde sınav sorulari var onları çozduruyorum, kaynak kitaplarımız da var, boğazım ağrıyor inanın anlatırken ama yok. Özellikle en kolay problemleri bile cozemiyor. Ben çok yoruldum artık.
Teşhisi dikkat eksikliği, en son bu sorunları anlattığımda öğrenme güçlüğü için test yapıldı, test sonuçları sınırda çıkmış, Dr bence öğrenme güçlüğü değil dedi ama bilemiyorum ya. 600 gram doğan bir çocuk hala toparlanamadi yaniTeşhisi ne çocuğun? Özgül öğrenme güçlüğü mü?
Yok aslında tam tersi, dr sürekli öğretmene test gönderiyor, sınıfa uyumu, kurallara uyması çok iyipeki sınıfında şikayet var mı çocuğunuz hakkında?hiperaktifliği var mı?derslerde sorun çıkarıyor mu?
kızımın sınıfında da bazı çocuklar var aslında zekiler herşeyi öğrenebilirler ama sıkılıyorlar derslerden.gereksiz geliyor onlara bilgiler.dersi kaynatmayı eğlenceyi boş sohbeti seviyorlar.çocuk psikoloğuyla çalıştınız mı?yaşı daha küçükken ağır sınavlar yokken lgs vs çözülmeli bu sorun.ortaokulda her derse başka öğretmen girdiğinden tolerans göstermezler ilkokuldaki gibi öğretmenleriTeşhisi dikkat eksikliği, en son bu sorunları anlattığımda öğrenme güçlüğü için test yapıldı, test sonuçları sınırda çıkmış, Dr bence öğrenme güçlüğü değil dedi ama bilemiyorum ya. 600 gram doğan bir çocuk hala toparlanamadi yani![]()
benimki de çocuksu.zaten küçük gönderdim okula.fiziken de öyle yaşça da.ama kolayca uyum sağladı.çocuksu olsun bunun bir zararı yok ki.akran zorbalığına uğrar en fazla.o çocuklar da zaten gözlerine kestirdikleri her çocuğa uyguluyorlarYok aslında tam tersi, dr sürekli öğretmene test gönderiyor, sınıfa uyumu, kurallara uyması çok iyiarkadaşlarının yanında fiziksel olarak çok küçük olduğu için korumacı yaklaşıyorlar. Çok konuşkan ama yaşıtlarının olgunlugu yok, haşariligi, öğretmenleri zorlaması yok.
Aynen ortaokul istemiyoruz, yaptırabilirsek sınıf tekrarı.kızımın sınıfında da bazı çocuklar var aslında zekiler herşeyi öğrenebilirler ama sıkılıyorlar derslerden.gereksiz geliyor onlara bilgiler.dersi kaynatmayı eğlenceyi boş sohbeti seviyorlar.çocuk psikoloğuyla çalıştınız mı?yaşı daha küçükken ağır sınavlar yokken lgs vs çözülmeli bu sorun.ortaokulda her derse başka öğretmen girdiğinden tölerans göstermezler ilkokuldaki gibi öğretmenleri
öğretmenleri ne diyor peki çocuğun hakkında?sınıf tekrarı da olmaz ki.çocuğa faydadan çok zarar getirmez mi?Aynen ortaokul istemiyoruz, yaptırabilirsek sınıf tekrarı.
Ogretmeni çocuğun kişiliğinden memnun ama dersleri konusunda geride diyor tabiki. Ayrıca çok saf bir çocuk olduğu için ortaokulda çok zorlanacağıni söylüyor. Kardeşi aynı okulda. Kardeşinle bir sene daha aynı okula gitmek ister misin dedim, isterim dedi. Dediğim gibi durumun ciddiyetini anlayabilecek bir çocuk değil o yüzden sıkıntı yaşayacagimizi zannetmiyorum.öğretmenleri ne diyor peki çocuğun hakkında?sınıf tekrarı da olmaz ki.çocuğa faydadan çok zarar getirmez mi?
Oyyy çok minikmiş.Teşhisi dikkat eksikliği, en son bu sorunları anlattığımda öğrenme güçlüğü için test yapıldı, test sonuçları sınırda çıkmış, Dr bence öğrenme güçlüğü değil dedi ama bilemiyorum ya. 600 gram doğan bir çocuk hala toparlanamadi yani![]()
Çok teşekkürler, dr testleri yaptı, bir testte Şubat'ta, testleri sınırda çıktı ama bence dikkat eksikliği dedi. Dr a merkez sordum benim isim vermem etik olmaz dediOyyy çok minikmiş.
Özel eğitim desteği iyi gelebilir şu durumda. Doktorunuzun birlikte çalıştığı bir merkez yok mu? Onun yönlendirmesi gerekirdi aslında.
Ankarada değilim ben ama elim uzanır oraya. Hangi semttesiniz söyleyin, bir sorayım yarın.
Tamam ben bir sorayım yarın ordaki arkadaşlara. Bir isim alabilirsem yazarım size.Çok teşekkürler, dr testleri yaptı, bir testte Şubat'ta, testleri sınırda çıktı ama bence dikkat eksikliği dedi. Dr a merkez sordum benim isim vermem etik olmaz dediben de araştırmaya çalıştım ama uzman değilim ki hangisi iyi, hangisi kötü, çocuğa ne destek gerekir bilemiyorum. Yani raporlu değil çocuk ben kendim karsilayacagim masrafları.
Tamam çok teşekkürler, geçen sene evde birebir ders almıştı çok kısa, bu sefer olabilirse merkezde daha uygun yontemlerle uzun süre ders aldırmak istiyorum. Çünkü birebir kendim calistiriyorum zaten surekli.Tamam ben bir sorayım yarın ordaki arkadaşlara. Bir isim alabilirsem yazarım size.
Yalnız ricam unutursam diye yarın gün içinde bana hatırlatmanız olacak.
Saati 220-230 liraydı en son bir değişiklik olmadıysa. Maddi olarak çok külfet olmayacaksa raporsuz almanız daha iyi bence de şu durumda.