- 9 Aralık 2017
- 389
- 393
- 53
- 31
- Konu Sahibi Busbebek06
Kızlar merhaba bn 9 haftalık gebeyim ankara da ikamet ediyorum sizlere sormak istedim özel mi devlet hastanelerimi???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim bitanem inşallah herkez gelir ankara daki hastaneler hakkında fikir ediniriz bnde gulhanede bir doc var ona göründum çok iyi bir doktor ama bnde özel istiyorum ama eşim pek bnmle aynı düşünmüyor napicam bilmiyorum inşallah gideyim korudaki dr doğum paketi falan var mı pekiElinize sağlık çok güzel bir forum açmışsınız. bende 9 haftalık hamileyim:)))) Ben hep özel hastane düşündüm, hatta doğal doğum yapmak istiyorum, ten tene temas dikişsiz bir doğum. İnşallah hepimiz bu şekilde doğum yapabiliriz. Koru hastanesinde Zahide Küçük hanıma gidiyorum. Çok memnunum kendisinden, sizede tavsiye ederim. çok araştırdım kendisinin doğal doğum yaptırdığını duydum. Gebelik takiplerimi yine yazarım buraya sizede fikir olur. ALLAH hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucagimıza almayı nasib etsin.
Inşallah sağlıkla kucagimiza alırız bebeklerimizi ❤Elinize sağlık çok güzel bir forum açmışsınız. bende 9 haftalık hamileyim:)))) Ben hep özel hastane düşündüm, hatta doğal doğum yapmak istiyorum, ten tene temas dikişsiz bir doğum. İnşallah hepimiz bu şekilde doğum yapabiliriz. Koru hastanesinde Zahide Küçük hanıma gidiyorum. Çok memnunum kendisinden, sizede tavsiye ederim. çok araştırdım kendisinin doğal doğum yaptırdığını duydum. Gebelik takiplerimi yine yazarım buraya sizede fikir olur. ALLAH hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucagimıza almayı nasib etsin.
Çok teşekkür ederim allah razı olsun hayırlı doğumlar inşallah nurten hanımın fiyatları ve yeri hakkında bilgi verebilir misinBenim ikinci hamileliğim sizinle Ankara'da gittiğim hastane ve Dr lar hakkindaki fikirlerimi söylemek istiyorum
Zekai Tahir... İlk hamileliğimde 20 haftalıkken sancım oldu oranın aciline gittim, beni doğuma hazırlanan en az 20 kadınin bulunduğu sancı odasına yatırmak istediler yatmak istemedim gelirsen bi daha seni almayız diye de tehdit ettiler Allah kimseyi o hastaneye düşürmesin
Zübeyde Hanım... Dr lari konuşmayı sevmeyen suratı asık kişiler herhangi bi sıkıntı yaşamadım ama memnun da kalmadım randevulu gittiğiniz halde 1 saat bekleyebilirsiniz
Gata... Hastane içinde poliklinik binasını bulsanız bile bina içinde kadın doğum bölümüne ulaşmak için çok çok çok fazla yürümeniz gerekiyor. Giriş yaptırmak için alt kata iniyorsunuz muayene olmak için üst kata çıkıyorsunuz son haftalarda ciddi anlamda önem taşıyor orayı da bu yüzden eledim
Magnet özel tip merkezi... Doğumhanesi olmadığı için eledim
Lina kadın doğum... Doğumhanesi yok
Özel Keçiören hastanesi... Fiyat uygun ama Devlet hastanesinde beklediğimden daha fazla sıra bekledim
Güler Şahin alanında uzman ama konuşmayı pek sevmeyen bi bayan bebeğiniz hakkında çok şey duymak isterseniz gitmeyin derim
Lokman Hekim...elif hoca iyi bi Dr ama çok çok çok hastası var o yüzden ilgi az
Nurten Boyraz... Özel muayenehanesi var alanında uzman normal doğum heveslisi ilk doğumumu onunla rahat yaptım yine ona gidiyorum inşallah yine onunla rahat bi doğum yaparım kesinlikle oneririm
Inşallah yardımcı olabilmişimdir :) Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin
Fiyat seçeceğiniz hastaneye göre değişiyor 3800 Den başlıyorÇok teşekkür ederim allah razı olsun hayırlı doğumlar inşallah nurten hanımın fiyatları ve yeri hakkında bilgi verebilir misin
Çok teşekkürler allah razı olsun :)Fiyat seçeceğiniz hastaneye göre değişiyor 3800 Den başlıyor
Kendi muayene ücreti 220 lira tahlilleri dışarıda devlette de yaptırabilirsiniz
Yeri Çukurambar da Ulusoy Plaza 5.kat
Çok teşekkürler peki yeri nerede bana bilgi verebilir misinizÖzelde tavsiye edeceğim bülent alpaydın ,şayet randevu alabilirseniz,muhteşem bir dr ,muayenesi 200 ₺ bu arada doğum için alternatif bir kaç hastaneyle anlaşması var ,ama bülent hoca bir deha ,baba ,abi inanın çevremde kim gittiyse tek bir şikayet olmadı.
Konya yolunda memorial hastanesinin hemen yan tarafında muayenehanesi,netten tlf numarasına ulaşabişirsiniz buraya yaZamadım tlf nuÇok teşekkürler peki yeri nerede bana bilgi verebilir misiniz
Bende koru Aydan biri 1 kere gittim fikri olan var mıElinize sağlık çok güzel bir forum açmışsınız. bende 9 haftalık hamileyim:)))) Ben hep özel hastane düşündüm, hatta doğal doğum yapmak istiyorum, ten tene temas dikişsiz bir doğum. İnşallah hepimiz bu şekilde doğum yapabiliriz. Koru hastanesinde Zahide Küçük hanıma gidiyorum. Çok memnunum kendisinden, sizede tavsiye ederim. çok araştırdım kendisinin doğal doğum yaptırdığını duydum. Gebelik takiplerimi yine yazarım buraya sizede fikir olur. ALLAH hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucagimıza almayı nasib etsin.
Koruda aydan biri muayene yapmiyo bilgi vermişlerdi.özel polikliniği var muayenesini orda yapıyo doğumu Koruda diye.yanlış mi bilgilendirildim acabaBende koru Aydan biri 1 kere gittim fikri olan var mı
Muayenesine gittim korunun dr u ya ondan dedim canım tuzlu biraz iyi dr mu bilmiyorumKoruda aydan biri muayene yapmiyo bilgi vermişlerdi.özel polikliniği var muayenesini orda yapıyo doğumu Koruda diye.yanlış mi bilgilendirildim acaba