Şunu da diyeyim. Bende ozelde yapacaktim. Ama neler sunuyorlar sordum. Devletten farkli hiçbir ozellik sunmuyorlardi. Sadece tekli Özel oda. Onun dışında bir artısı yoktu. Kapi susu veriyorlar o bile geri vermek şartıyla sende kalmıyor

ozeldeki doktor normal dogum yaptirabilse bile sezeryan yaptiriyor. Dogumda da ebeler doğumu yaptırıyor. Doktor bir kordonunu kesmeye geliyor gibi bir sey . Ozelde de iyi davranacaklari garanti değil. Ancak çok iyi Özel hastane olmasi lazim. İnsan gibi davransinlar isteniyorsa. Etlik zübeydede iyi davranilmadi. Fakat aylar sonra yapilan muameleyi unutuyorsun. Sonuçta devlet ne yaparsin diyorsun. Hic olmazsa etlik Zübeyde normal doğum yaptırıyor. Ne olursa olsun. Yemegi suyu geliyor. Dogum konusunda da islerinde iyiler. Çünkü onlarca, yuzlerce doğum yaptiriyorlar. Özele o kadar para vereceğine devlette yapip koluna bir bilezik doğum hediyesi yaptirirsin. Sahsen benim düşüncem oydu. Onun masrafına o denk gelsin diye

haaa bilezigi falan da kapamadim o ayrı. Belesine dogum yaptik. Ikilem yaratmak istemem sana ama artilarini, eksilerini iyi düşün Allah kurtarsın